Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:37 | March 29, 2013

  Sail away with me


  Yesterdays outfit/Beanie from H&M/Jacket from Romwe/Sweater from Gina Tricot/Bag from Celine/Watch from Michael Kors/Shoes from Zara/Sunnies from Ray Ban/Pants from Zara/

  Lite seglartema på gårdagens outfit :) Tokälskar mina nya ankeljeans från Zara! Perfekta om ni frågar mig. Tänk er dom i vår med en snygg jeansskjorta & vita pumps!
  Idag har jag avrit så jäääkla trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.. Vad händer med mig? Jag har tagit mig en siesta och ska snart hoppa upp och göra mig iordning för kvällen. Jag ska umgås med min underbara vän Ingrid – Vi ska ha egentid! Det var längesen vi hade det så nu kände vi att vi behövde de :) Vad ska ni göra denna långfredag?

  I wore sailing theme yesterday :) I love my new ankle jeans from Zara! Perfect if you ask me. I want to wear them this spring with a stylish denim shirt and white pumps!
  Today I’ve been so daaamn tired that I barely know where to go .. What happens to me? I have taken a siesta and will soon jump up and make myself ready for the evening. I’ll hang out with my lovely friend Ingrid – We will have some alone-time togeteher! It was a long time since we had it so now we felt that we needed to have it :) What are you doing this Friday?


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Sail away with me”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här