Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:41 | March 30, 2013

  LEMON


  Todays outfit/Pants from Mango/Bag from Diane Von Furstenberg/Top from COS/Shades from Lindex/Jacket from H&M kling/Shoes from Romwe/

  Återigen – GLAD PÅSK PÅ ER! Firar detta med att bära lite gult idag, hehe.
  Jag sitter på tåget påväg till Göteborg, återigen.. Internetet suger här så det är därför detta inlägget kom upp så sent. Lördag och grejer idag! Fantastiskt. Jag fick förresten reda på att min fina kusin Nathalie ska komma upp och bo hos mig nästa vecka under Torsdagen till Fedagen :) HIMLA ROLIGT! Hon har redan bestämt att vi ska shoppa och på kvällen tänkte jag dra ihop lite tjejer och ha middag hemma hos mig och dricka lite vin innan vi ska ut och slira! Det ser jag fram emot som tusan :) länge sen jag såg henne nu.

  Again – HAPPY EASTER! I celebrate it by wearing yellow, hehe.
  I’m on the train to Gothenburg, again.. The internet sucks here so that’s why this post got up so late. Saturday and all aswell! Fab.
  Yesterday I found out that my sweet cousine Nathalie is coming up to Stockholm on Thursday to Friday to stay at my place and hang out with me :) SO MUCH FUN! She has allready decided that we have to go shopping and during the evening we are going to have dinner at myp lace and drink wine with a bunch of girls before we go out. I’m looking forward to it :) I have missed her!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “LEMON”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här