Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:17 | March 30, 2013

  Surfakademin Q/A


  Biarritz

  1.Hej Angelica!
  Hoppas du har det väldigt bra där borta! :)
  Min fråga är, kunde du surfa innan första resan med surfakademin? Eller lärde du dig där? Och har du åkt med samma grupp varje gång, eller är det alltid nya personer?
  Skulle bli väldigt glad för svar eftersom jag så gärna vill lära mig att surfa :) kram
  Svar: Hej där! Jag hade det underbart :) Jag kunde inte surfa alls innan min första resa med Surfakademin för ca 1 år sen i Biarritz – Utan det är surfinstruktörerna på Surfakademin som lärt mig allt. Det är det som är det bästa, att dom verkligen lär en, hjälper en – hur kunnig eller okunnig du är inom surfing. Att åka med dom är verkligen att rekomendera om man inte kan surfa eller är sisådär och vill lära sig. Om man är duktig så är det toppen med för hela resan är bara helt magisk! Jag har åkt med olika grupper och människor varje gång och även med nya instruktörer. Du borde verkligen åka, det är så jäkla kul! Kram

  2.Hello Angelica! I was wondering if you could give us the link to the website of the surf academy if they have one? Thankyou :)
  Answer: Hi there! Absolutley. The link to their website is http://surfakademin.se :) Enjoy!

  3.Hej! Jag har äntligen bokat en resa med svenska surfakademin i sommar till Galicien. Jag såg att du hade varit där och undrar vad det var för åldersgrupper? Jag kommer inte ens vara 18, men jag har en vän med som är det. Kommer vi vara de absolut yngsta som ingen vill vara med? Haha. Det ska iaf bli helt underbart, det är min dröm!
  Jag älskar din blogg den är så inspirerande! Kram
  Svar: Hej hej! Åh har du? Gud vad du kommer älska det! Det är jätteblandat när det kommer till ålder. Vi var allt från 19-åringar till 45-åringar :) Ni kommer nog troligtvis vara i det yngsta laget men ni kommer ha det skitkul endå och alla som åker + instruktörer är så himla snälla och gulliga. Ni kommer ha det underbart! Kram

  Costa Rica

  4.Hej! Gör ni någonting annat än surfar under resorna? Och vilken plats gillade du mera? Spanien/Costa Rica? Ser alldeles juvligt ut!:)
  Svar: Hej! Ja, klart man gör annat :) Sen är det självklart fokus på surfingen och man surfar ju minst en gång om dagen i några timmar. Jag älskade verkligen Costa Rica.. det var MAGISKT! Kram

  5.Kände du dig någonsin rädd för hajar? eller kändes vattnet säkert?
  Svar: Innan jag åkte till Costa Rica så kände jag mig lite rädd för just haj-biten.. men sen väl på plats så tänkte jag inte på det alls. Jag frågade instruktörerna och de berättade att hajarna inte höll till vid den stranden vi surfade vid så det gjorde mig mer lugn.

  6.Jag undrar ungefär hur mycket hela resan kostade inklusive flygbiljetter, mat, boende m.m. ? Vore bra att veta då jag hemskt gärna skulle vilja åka på en sådan här resa om några år då jag blivit lite äldre. Kram på dig!
  Svar: Det varierar jättemycket beroende vart man åker och hur bra/billga biljetter man får tag i -dessa måste man boka själv. Kostnaderna för destinationerna och allt finns på Surfakademins hemsida :) Om du/ni känner er osäkra så kan ni alltid mejla dom! Dom svarar och hjälper en jättemycket! Kram!

  Galicien

  7.Hej angelica!
  Ville fråga hur du tyckte folket var i Costa Rica? Annorlunda från Sverige?
  Älskar din blogg puss :)
  Svar: Hej på dig! Jag tyckte att alla var väldigt trevliga och glada :) Det gillade jag massor! Jag stötte inte på en enda person som var otrevlig eller osocial. Tack så hemskt mycket. PUSS!

  8.Hej!
  I want to ask about surfakademin. If I am estonian do I have also a possibility to attend surf camp for example in Spain ,despite not being swedish?
  love your blog!
  Answer: Hmm.. I don’t actually know if you can go with Surfakademin if you are from an other country then Sweden. Maybe you can email them and ask them? :) THANK YOU!

  9.Hej!
  jag undrar hur det fungerar, har de en hemsida som man anmäler sig på?
  när man åker som nybörjare, åker man bara med nybörjare då? vad kostar det?
  ingår allt i priset man betalar, alltså boende, flyg, mat och surfing grejer?
  Kram!
  Svar: Hejsan! Yes, du går in på deras hemsida och så trycker du på ” Ansök nu” och så ska du mejla dom på en speciell mejladress och efter det så får du all info :) Superenkelt! Har du frågor osv med så kan du alltid mejla och fråga dom med.  Nej, man åker en stor grupp och då är de allt från nybörjare till sånna som är riktigt duktiga! Men de är de som är så skoj ju! Kostnaden skiljer sig som sagt från vart man vill åka och vilka flygbiljetter man får tag i! Det som ingår i priset är boende, surfbräda, våtdräkt och upp- och hemhämtning med bilen varje dag till/från stranden. Mat och flyg får man stå för själv. Kram!

  Galicien

  10.If you never has surfed before, is this travel to Costa Rica with Surfakadamin a place to go? And how good are all the other people you traveled with? :)
  Answer: They say that you should have maybe surfed a bit before you got o Costa Rica – But there was alot of people in Costa Rica the same time as me that had never surfed before so I think you can go even if you never have surfed :) It’s different, some people are begginners and some have surfed before!

  11.kan inte du berätta lite om surfakademin? Hur är dom?
  Svar: Dom är skitbra! Faktist. Dom hjälper dig med allt och får en alltid att känna sig trygg! Man lär sig fort och har man problem med något så hjälper dom en tills det är löst. Jag är jätteglad och nöjd över att ha åkt med dom på dessa resor :) Jag kan starkt och varmt rekomendera Surfakademin!

  12.Hej, Hur fungerar själva ”fritiden”, umgås alla som åkte med surfakademin och surfinstruktörerna? Hur många var där ungefär?
  Svar: Hejsan! På fritiden får man göra vad man vill :) Man bor ju allihop på samma ställe så det faller ju naturligt att alla umgås, men vill man så kan man dra iväg på eget äventyr. Det har varit olika varje gång men de kanske är runt 10-20 personer sammanlagt där inkl instruktörer.

  Galicien

  13.Åhh vill ju veta allt !! :))
  Men framför allt; hur mycket kostade det?
  Får man låna all utrustning?
  Lagar man all mat?
  Varit i Australien och surfat, är det nybörjare eller pro’s som är med på resan?
  Puss & kram, din blogg är grym!
  Svar: Hehe, ja :) Som sagt: det varierar ang priset! Man får låna all utrustning så det är inget man behöver ha med sig – vilket är väldigt skönt! Ang maten så brukar man gå ut och käka tillsammans – men man kan ju bestämma lite själv hur man vill göra. Det är blandat nybörjare och pro’s på resorna vilket är riktigt kul :) PUSS och stort, stort tack!

  14.Du har verkligen lyckats inspirera mig till att göra en resa med surfakademin så därför undrar jag vilken av dina resor med dem som du rekommenderar främst? :)
  Svar: Åh vad roligt! Du kommer älska det om du åker :) Jag har gillat alla,  men Costa Rica är ju magiskt. Det är ju så varmt och skönt och lodgen man bor på är lika magisk den!

  15.Åkte du själv? Kan man åka själv? Alltså, jag menar umgås man med människorna som är i samma grupp eller är man med den man åkte dit med?
  Svar: Jag har åkt själv på alla resor utom Costa Rica – då åkte jag med en bekant som ni blivit en mycket fin vän, nämligen Nathalie :) Man umgås ju alla tillsammans under dagarna, men sen har man ju sin egentid med som man bestämmer lite själv vad man vill göra med. Kram


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Surfakademin Q/A”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här