Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:16 | March 31, 2013

  Smokey look

  Jag håller mig oftast ganska enkel i min makeup och kör mer eller  mindre på samma look varje dag – Förutom att jag lite då och då har något rött/lila läppstift på mig :) Men något som jag tycker är så himla snyggt är sotade ögon som jag börjat köra lite mer på den senaste tiden! Det är ack så snyggt med en rätt hård svart sotning när man är blek och en guldig/brun sotning när man är lite mer brun – precis som ovan.
  Jag har fått lite frågor kring hur jag gör och ifall jag kan göra en tutorial på hur jag gör mina sotade ögon. Skulle ni vilja det? Jag är absolut inget proffs eller så, men jag tycker att det blir riktigt bra endå :)

  I mostly use quite simple makeup and more or less wear the same look every day – except I now and then have some red / purple lipstick on :) But what I think is so neat is smoky eyes that I started to wear a little bit more in the recent time! It’s oh so nice with a hard black smokey eye look when you are a bit pale and a golden / brown look when you are a little bit more tanned – just like above.
  I’ve got some questions about how I do my smokey eyes and if I can do a tutorial on how I do it. Would you like me to do that? I’m certainly no pro or anything, but I think it’s really good ayway:)


  34 kommentarer  34 kommentarer om “Smokey look”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här