Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:16 | March 31, 2013

Smokey look

UNCATEGORIZED

Jag håller mig oftast ganska enkel i min makeup och kör mer eller  mindre på samma look varje dag – Förutom att jag lite då och då har något rött/lila läppstift på mig :) Men något som jag tycker är så himla snyggt är sotade ögon som jag börjat köra lite mer på den senaste tiden! Det är ack så snyggt med en rätt hård svart sotning när man är blek och en guldig/brun sotning när man är lite mer brun – precis som ovan.
Jag har fått lite frågor kring hur jag gör och ifall jag kan göra en tutorial på hur jag gör mina sotade ögon. Skulle ni vilja det? Jag är absolut inget proffs eller så, men jag tycker att det blir riktigt bra endå :)

I mostly use quite simple makeup and more or less wear the same look every day – except I now and then have some red / purple lipstick on :) But what I think is so neat is smoky eyes that I started to wear a little bit more in the recent time! It’s oh so nice with a hard black smokey eye look when you are a bit pale and a golden / brown look when you are a little bit more tanned – just like above.
I’ve got some questions about how I do my smokey eyes and if I can do a tutorial on how I do it. Would you like me to do that? I’m certainly no pro or anything, but I think it’s really good ayway:)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

34 Responses to “Smokey look”

 1. Erika Andersson on

  jaa snälla gör en tutorial! du sminkar dig så himla fint och skulle vara jätte kul att få se hur du gör!! ❤

  Reply
 2. Karro on

  Ja! Skulle vara jättekul att få se en tutorial på hur du gör din wetlook-frisyr du rockar till sotningen ibland också!

  Reply
 3. Sarah on

  Ja snälla gör det!! Jag ÄLSKAR denna sotningen du har på bilden, vore superkul om du kunde göra en tutorial på exakt denna. Du är hur underbar och snygg som helst! Vi har ungefär samma “färger” på både hår och hudton, så denna sminkningen hade även passat mig så jag vill gärna lära mig göra denna då jag är mindre duktig på att sminka sittningar. Men denna passar både till vardags och fest! :)

  Ha det bäst Angelica! PUSS&KRAM <3 <3

  Reply
 4. zara on

  JAA! Snälla, låt oss inspireras då bal och studenten börjar närma sig :D btw, otroligt snygg är du och din klädstil slår allas…bamsekram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.