Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:36 | April 2, 2013

  Pink Lady


  Todays outfit/Pants from Mayla/Bag is old/Shades from Romwe, HERE/Top from H&M trend/Jacket from H&M Trend/Shoes from Marc By Marc Jacobs, HERE/Watch from Michael kors/

  PINK TUESDAY! Kände för något väldigt vårigt idag – så då fick de bli såhär :) Ingen kombo jag vanligtvis har på mig, men idag kändes det helt rätt. Vad tycker ni?  Har som sagt sprungit runt i alla slags Second hand butiker idag så nu är jag galet trött. Sov ca 3 timmar inatt med så jag kommer nog krypa ner i sängen snart. Har haft hemmakväll med mig själv med massa gott att äta och det har varit så förbannat skönt!

  PINK TUESDAY! I wanted to wear something with a spring-feeling today – so then it had to be like this :) No combo I usually wear, but today it felt just right. What do you think? As I said, Maja and I have been running around in all kinds of second-hand shops today so now I’m so, so tired. Slept about 3 hours last night also so I’ll probably curl up in bed soon. Have had an evening at home with myself with all kinds of good stuff to eat and it was so damn wonderful to just stay home!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “Pink Lady”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här