Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:29 | April 2, 2013

  Sweet Monday


  Hello sunny Monday!

  Samlat ihop lite bilder från vardagen den senaste veckan :) Ser ni hur vacker solnedgången är på 3:e bilden när jag kramar smilla? Det var mycket vackert att titta på! Det får mig att drömma tillbaka till solnedgångarna i Costa Rica.. det var bland det vackraste jag någonsin sett kan jag lova er. Jag har ju visat er lite bilder på den – men att se den live är ju alltid tusen gånger bättre.
  Idag är en lite halvkämpig dag för mig.. det är galet hur ens humör kan gå fram bra till dåligt på mindre än några sekunder. Ibland önskar jag att man bara kunde få låta bli att känna och tänka så mycket, men det funkar ju inte riktigt så.
  Något som dock får mig lite mer peppad är en kommande resa och att Maja och jag ska fixa ihop våran Second Hand Special idag :) Vi ska nämligen tipsa om de bästa Second Hand butikerna här i Stockholm! Kul va? Så vi ska promenera till alla ställen, fota och plocka ut lite plagg och visa – Samt berätta lite om de olika butikerna så ni får mer information. Jag kommer lägga upp det här senare sen idag :)

  I’ve collected some images from my week :) Can you see how beautiful the sunset is on the 3rd picture when I hug Smilla? It was very beautiful to look at! It allowed me to dream back to the amazing sunsets in Costa Rica .. it was among the most beautiful thing I’ve ever seen, I can promise you that. I’ve shown you some pictures of it – but to see it live is always a thousand times better.
  Today it’s a TOUGH day for me .. it’s crazy how your mood can go from good to bad in less than a few seconds. Sometimes I wish I could just could stop feel and think so much for a second, but it doesn’t really work that way.
  One thing that makes me a little more happy is an upcoming trip and that Maja and I’ll fix our Second Hand Special Today :) We will advise you on the best Second Hand stores here in Stockholm! Fun huh? So we’ll walk to all places, take pictures and pick out some clothes and show you in a post – And tell you about the different stores so you get more information. I’ll post it here later today then :)


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Sweet Monday”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här