Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:53 | April 3, 2013

  A small change

  Carro & me – With my new haircut

  Var som jag sa hos min underbara frisör Carro idag och fixade till topparna .. och klippte en liten spontan gardinlugg! Och jag blev – som vanligt – svinnöjd :) Känns super att kunna ha en liten gardinlugg om jag vill, samt om jag plattar den så syns den knppt inte. TUMMARNA UPP!  Har fått lite frågor kring vart och vem jag går till och de är som sagt till Carro jag går till som jobbar på Michael & Frisörerna :) Rekomenderar dom starkt! Jag blir alltid nöjd och dom är så himla trevliga där.
  Nu ska jag slänga på mig lite kläder och fixa iordning mig tills kvällens bravader. Jag ska på middag hemma hos Maja tillsammans med Cimon Julian! Jag kommer ta med mig kameran såklart. Dagens outfit kommer upp sen ikväll med :)

  I’ve been, as I said, at the hairdresser today, Carro and cut my split-ends .. and cut a small spontaneous curtain bangs! And I was – as usual – very satisfied :) Feels super to have a small curtain bangs if I want to, and if I flatten it, it doesn’t show. Thumbs up! ‘ve Got some questions about where and who I go to and I go to Carro who works at Michael & Frisörerna :) I recommend them alot! I am always happy about my result and they are so nice there.
  Now I’m going to throw on some clothes and prepare until tonight’s exploits. I’m going to dinner at Maja’s place with Cimon and Julian! I will bring my camera of course. Today’s outfit will come up later tonight also :)


  23 kommentarer  23 kommentarer om “A small change”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här