Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:16 | April 3, 2013

  Graffiti Walls

  Todays outfit/ Jacket from Second hand/Shoes from Zara/Bag from Celine/Pants from Gina Tricot/Top from Gina Tricot/Necklace from ?/Shades from Ray Ban/

  Körde en sporty-Chic look idag :) Gillar att kombinera det lite sportigare med det mer kvinnliga. Gillar ni den trenden? Här ser ni lite utav den nya frissan. Gillar det skarpt kan jag säga! Skulle egentligen vilja köra en fetare och större lugg, men jag vågar inte och jag vet att jag kommer gilla de en stund och sen kommer jag tröttna. Så då fick de bli såhär! Men jag är skitnöjd!

  Had a sporty-Chic look today :) Like to combine the little sportier look with the more feminine look. Do you like this trend? Here you can see a bit more of my new haircut. Like it a lot I can say! Would really like to have a fatter and bigger bangs, but I don’t dare to do it, and I know I will like it for a while and then I will get tired of it fast. So then it had to be like this! But I love it!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “Graffiti Walls”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här