Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:35 | April 4, 2013

  Greyscale

  Photo: William

  Kommer ni ihåg dessa bilder som vi tog i sommras? Gud vad jag längtar tills sommaren är här.. ni anar inte. Passar på att lägga upp dessa eftersom jag inte tagit några outfitbilder idag utan bara passat på att hänga med min kusin.
  Vi har bara catchat up och pratat om allt :) Vi tog oss en promenad in till stan i vårsolen och sen tog vi en sväng förbi Gina Tricots presskontor och fikade lite med fina Kajsa. Vi har precis kommit hem hit till mig nu och ska ta det lungt ett tag innan vi ska till Boqerian för att möta upp nästan hela gänget från Costa Rica! Åh de ska bli så himla kul att träffa dom igen!
  PS. Conscious Collection Exclusive släpptes ju idag på H&M :) Jag lyckades rycka åt mig två helt fantastiska klänningar som jag ska ta med mig till Barcelona!

  Do you remember these pictures that we took this summer? God, I can’t wait until summer is here .. you have no idea. I wanted to show you these and it’s good because I haven’t taken any outfit photos today cause I’ve taken the opportunity to hang out with my cousin all day.
  We have catched up and talked about everything :) We took a walk into town in the sunshine and then we went by Gina Tricots press office and had a coffee with sweet Kajsa. We’ve just got home and now we will take it easy for a while before we go to Boqerian to meet up almost the whole gang from Costa Rica! Oh it’s going to be so much fun to see them again!
  PS. Conscious Collection Exclusive launched today at H&M and I managed to get two wonderful dresses that I will bring with me to Barcelona!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Greyscale”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här