Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:36 | April 4, 2013

  Shoe Maniac

  New Shoes

  Okej.. jag har en ganska stor “last” i livet – och det är skor! Jag bara tokälskar skor. Jag kan inte riktigt få nog..
  haha. Har ni någon last i livet? Jag har köpt tre stycken på Zara nu den senaste tiden. De blåa och svarta köpte jag förra veckan i GBG och de silvriga fick följa med hem idag!
  Tycker att alla tre är så himla snygga, men kan inte bestämma mig om de blåa ännu. De kan bli så att dom får åka tillbaka – just för att jag egentligen ville ha ett par andra skor, ett par kornblåa pumps från Zara men dom var slutsålda i min storlek. Vi får se hur det blir :) Men de svarta är verkligen helt klockrena! Ska matcha dom till en superfin klänning från “& other Stories”.

  Ok .. I have a rather large “thing” for something in life – and it’s shoes! I just LOVE shoes. I really can’t get enough .. haha. Do you have something like that for something?
  I’ve bought three pieces at Zara now recently. I bought the blue and black ones last week in Gothenburg and I bought the silver ones today!
  Seems that all three are so amazingly beautiful, but I can’t decide on the blue ones yet. It might have to go back to the store – because I really wanted another pair of blue high-heeled shoes at Zara, but they where sold out in my seize . We’ll see how it goes :) But the black shoes are really quite spot on! I will match them to a amazing dress from “& other Stories”.


  36 kommentarer  36 kommentarer om “Shoe Maniac”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här