Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:29 | April 5, 2013

  Beautiful Garden

  Throwback summer / Outfit

  I’M ALIVE!! Jäklar vilken rolig kväll vi hade igår! Resulterade dock i en mindre trevlig dag idag, haha. Eller jag och min kusin har mest legat och sovit hela dagen.. Vilket känns surt eftersom vädret varit toppen och det är även därför jag inte uppdaterat förens nu.
  Nu ska vi precis fixa något att äta och sen ska jag börja städa och plocka iordning här hemma. Nathalie ska åka hem runt sju ikväll och sen efter de ska min moster Ida komma hit på middag :) Jag får umgås med familjen hela helgen nästan!
  Jag bjuder yttligare på en sommrig outfit – denna gången från Paris Modevecka.

  I’M ALIVE! Damn, what a fun night we had yesterday! Resulted However, in a less pleasant day today, haha. Or me and my cousin has mostly been asleep all day .. Which doesn’t feel fun because the weather has been great and it’s also why I haven’t updated until now.
  Now we just have to fix something to eat and then I’ll start cleaning and picking up here at home. Nathalie is going home around seven tonight and then after that my aunt Ida is coming over for dinner :) I get to hang out with family all weekend almost! And here is another summerish outfit – this time from Paris Fashion Week.


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Beautiful Garden”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här