Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:21 | April 7, 2013

  Trainstation: Cause I’m leaving


  Todays outfit/Dress from Asos, HERE/Shades from Le Specs/Shoes from Romwe, HERE/Pants from Primark/Jacket from H&M/Watch from Michael Kors/

  Jaha, så var man påväg till Barcelona tillsammans med min underbara vän Maja! Vi kommer vara där i sex dagar och bara njuta. Det ska fantastiskt att återigen få lite miljöombyte ( vilket leder till fantastiska outfitbilder ), lite mer vår och god mat. Om allt går som det ska – som jag alltid måste tillägga eftersom jag har sån jävla otur när det kommer till resor – så är vi framme i Barca runt 19-20 ikväll. Vi lär nog bara kasta av oss sakerna hos Majas kompis när vi kommer fram och sen bege oss ut på stan för att käka middag och dricka öl!

  Well, so now I’m on my way to Barcelona with my wonderful friend Maja! We will be there for six days and just enjoy it. It’s amazing to once again get a little change of scenery (which leads to amazing outfit pictures), a little more spring and good food. If everything goes as it should – as I always have to add because I have such bad luck when it comes to travel – we will arrive at Barcelona around 19.00-20.00 tonight. We’ll probably just throw or things at Maja’s friends house when we arrive and then head out to town to eat dinner and drink beer!


  39 kommentarer  39 kommentarer om “Trainstation: Cause I’m leaving”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här