Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:28 | April 8, 2013

  Pigeons

  Vilken fantastisk, fantastisk dag vi haft idag! Solen sken, 17 grader varmt, haft bara ben, vi matade duvor som ni kan se.. haha. Vi har traskat runt i Barcelona, kollat runt på en marknad, legat på en gräsmatta vid vattnet och kollat på båtarna, ätit på en uteservering och druckit öl i solen! Efter det så hämtade Iman, Majas kompis, upp oss och så åkte vi upp på ett stort berg och fick utsikt över heeeeela Barca! MAGISKT!! Vi har tagit massor utav bilder som ni ska få :) WIE! Samt dagens outfit med!
  Nu ska vi dra till en resturang och äta lite mat.
  PS. Spillde ett par droppar kaffe ( LÄS: Faktist tre ynka droppar ) på mina tangenter så nu funkar inte dom, så har lånat ett extern tangentbord. Måste köpa ett sånt imorgon!

  What an amazing, amazing day we had today! The sun was shining, 17 degrees, had bare legs, we fed the pigeons as you can see .. haha. We trudged around in Barcelona, ​​looked around at a market, has been on a lawn at the water and checked on the boats, eating at an outdoor restaurant and drinking beer in the sun! After that we picked Iman, Maja buddy us up and we went up on a big rock and got views heeeeela Barca! MAGIC! We have taken a lot out of images that you will get :) WIE! And today’s outfit with!
  Now: we will go to a resturant and eat some food.
  PS. I spilled some dops of Coffe ( READ: Actually just three small drops ) on my keyboard so now it doesn’t work, so I borrowed a extern keyboard from a friend of Maja’s. So I need to buy one tomorrow!


  45 kommentarer  45 kommentarer om “Pigeons”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här