Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:52 | April 10, 2013

  Studentspecial

  1.Pancy dress, HERE 2.Nelly, HERE 3.Nelly, HERE 4.Ida Sjöstedt, HERE 5.Nelly, HERE 6.Tiger of Sweden, HERE 7. Oneness dress, HERE 8.Anton Heunis, HERE 9.Bruunz Bazar dress, HERE 10.Nelly, HERE 11.Urban Expression bag, HERE 12.Nelly, HERE 13.Nelly, HERE 14.J Lindeberg, HERE 15.Tiger dress, HERE 16.Anton Heunis, HERE 17. Urban Expression, HERE 18.NYPD, HERE 19.Urban Expression, HERE 20.Ida Sjöstedt dress, HERE 21.Nelly, HERE 22.Nelly, HERE 23.Urban Expressions, HERE 24.Nelly, HERE  25.Nelly, HERE  26.Nelly, HERE 27.Nelly, HERE  28. Reverse dress, HERE

  Det har ramlat in en del mail och kommentarer den senaste tiden om förfrågningar kring om jag kan tipsa om studentklänningar och accessoarer kring sin studentlook :) Så därför har jag satt ihop ett litet kollage här ovan om snygga klänningar, skor och annat skoj.
  Jag har försökt att blanda mer pampiga klänningar till mer enkla där t.ex accessoarerna får sticka ut! Med en mer utstickande klänning tycker jag att man ska hålla resterande av looken ganska enkel så att det inte blir “för mycket” som – Men med en ganska enkel klänning såsom så tycker jag att de är supersnyggt att matcha med lite färg på skorna  och lite maffigare smycken . Jag har också valt ut lite låga alternativ på skor med för er som kanske inte känner er bekväma i höga klackar :)

  I’ve gotten some emails and comments recently about inquiries about whether I can recommend some student dresses and accessories :) So therefore, I have put together a small collage above here with stylish dresses, shoes and other fun stuff.
  I have tried to mix more exclusive dresses to more simple ones where the accessories will stand out! With a more protruding dress, I think you should keep the rest of the look pretty simple so it doesn’t become “too much” – but with a fairly simple dress, I think that it’s stylish to match it with a bit of color on your shoes and then some bigger jewelry. I also picked out some flat shoes for those who may not feel comfortable in high heels :)


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Studentspecial”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här