Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:42 | April 11, 2013

  Magic


  Magical place

  Som jag berättade häromdagen så tog Iman, Majas vän, med oss till detta magiska ställe där man har utsikt över heeeeeela Barcelona! Ser ni hur sjukt vackert det är?! Vi såg solen gå ner och det var.. ren magi. Vi satt där och bara njöt, pratade och skrattade ikapp. Det är riktigt skönt att ha Iman med oss som bor här – som vet EXAKT vart man ska gå, vart man ska äta och hänga.. Jag ska försöka och se om han kan hjälpa mig att sätta ihop en liten lista på ställen han kan tipsa om, hur låter det?

  As I said the other day, Iman, Maja’s friend, took us to this magical place where you have overlook over the whoooole of Barcelona! Can you see how beautiful it is?! We watched the sun go down and it was .. pure magic. We sat there and just enjoyed life, talked and laughed so much. It’s really nice to have Iman with us who live here – who knows EXACTLY where to go, where to eat and hang out .. I’ll try and see if he can help me put together a small list of places he can suggest, how does it sound?


  33 kommentarer  33 kommentarer om “Magic”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här