Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:34 | April 11, 2013

  River Island


  1. Bowler bag, HERE 2. Ashely dress, HERE 3. Retro Collar jacket, HERE 4. Cut out boots, HERE 5. Tie Dye dress, HERE 6. Dope logo shirt, HERE 7. Buckle sandals, HERE 8. Washed Rucksack, HERE 9. Messenger bag, HERE 10. Big stud purse, HERE

  Idag gick Nelly ut med att de fått in märket River Island ! Dom är dom första i Norden faktist :) och jag tycker det är skitkul!
  Har bl.a köpt min snygga gröna väska därifrån samt en svart hängslebyxa innan. Ovan har jag valt ut lite utav mina favoriter från kollektion de släppt nu. Gillar speciellt ryggsäcken och den söta klänning – Hur fina?! Funderar starkt på att klicka hem dom..
  Har ni sett grejerna?

  Today Nelly went out with that they have the brand River Island from now on! They are the first in Scandinavia actually :) and I think it is a blast!
  I have among others bought my beautiful green bag from there and a black bib trouser. Above, I have picked out some of my favorites from the collection that’s been released now. Especially like the backpack and the cute dress – How nice?! I’m thinking about buying it ..
  Have you seen their stuff?


  9 kommentarer  9 kommentarer om “River Island”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här