Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:47 | April 12, 2013

  Imagine Dragons

  wwwwwwwwwwwwww[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eu-xFvLaE68&version=3&hl=sv_SE]
  Imagine Dragons – Radioactive

  Ännu en rolig tävling!
  Vinnaren av Stylein-tävlingen håller på att tas fram också :) Några av er har frågat har jag sett! Det var ju nästan runt 1000 som var med och tävlade och tjejerna på Stylein håller på att gå igenom/ läsa allas bidrag nu. Och ja, det är ju en del att gå igenom :)
  Det är därför vinnaren inte dragits ännu, men i början på nästa vecka ska vi ha tagit fram en vinnare! Håll ut!

  Nu till denna spännande tävling – Är det någon utav er där ute som älskar Imagine Dragons? Jag är en utav dom som tokgillar dom!
  De ska ha en konsert på Debaser Slussen i Stockholm nu på Måndag den 15/4 och nu har jag fått äran att lotta ut 2 stycken biljetter till deras konsert! Jag själv kommer också vara där tillsammans med min vän Ingrid :)
  Så: Vinnaren av denna tävling erhålles 2 biljetter till Imagine Dragons konsert Måndagen 15/4 på Debaser Slussen i Stockholm.

  Allt ni behöver göra är att :
  1. Skriva ner ert namn + mailadress
  2. Samt skriva ner eran favoritlåt med Imagine Dragons och en superkort motivering varför just du vill gå och vem du ska ta med dig!
  OBS! Du måste vara 18 år eller äldre för att kunna delta i tävlingen.
  Tävlingen avslutas imorgon 13/4 kl 18.00.
  LYCKA TILL!

  Another fun contest!
  The winner the of Stylein-contest is being presented soon too :) Some of you have asked, I have seen! It was almost around 1000 people who competed and the girls on Stylein are going through / read everyone’s contributions now. And yes, there’s a lot to go through :)

  And that’s why the winner haven’t been drawn yet, but early next week we will have picked out a winner! Hold on!

  Now for this exciting contest – Is there any of you out there who loves Imagine Dragons? I am one of those who like them alot!
  They will have a concert at Debaser Slussen in Stockholm now on Monday, 15/4 and I have been honored to raffle up 2 tickets to their concert! Me, myself will be there with my friend Ingrid aswell :)
  So:  The winner of this contest will get 2 tickets to Imagine Dragons concert Monday 15/4 at Debaser Slussen in Stockholm.

  All you have to do is:
  1. Write down your name + mailaddress
  2. Write down your favorite song with Imagine Dragons and a super short explanation why you want to go and who you will take with you!
  NOTE! You must be 18 years or older to enter the contest.
  The contest ends tomorrow 13/4 at 18.00.
  GOOD LUCK!


  56 kommentarer  56 kommentarer om “Imagine Dragons”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Min favoritlåt är såklart on top of the World, blir alltid sååå pepp av den!
   Min lillasyster bor 6 timmar ifrån mig men kommer hit i helgen, det vore så kul att få ta med henne på något så spontant innan hon åker igen på tisdag och vi inte ses igen förrän i juni.

   Reply
  • Du vet när man lyssnar på musik och tycker att den är bra men att det fattas något.. Imagine Dragons är typ ett av de enda banden som jag inte får den känslan! dom har allt och är så sjukt bra! Favorit låten är Demons helt klart :)

   Reply
  • Åh, redan bokat biljetter! Flyger från Norrlands inland fram och tillbaka enbart för konserten, så peppad!

   Reply
  • On top of the world vil alltid vere favoritten, fordi den berre er heilt herlig og alltid får meg i godt humør!

   Går på folkehøgskole i år og ville tatt med meg ho eg deler rom med, for å vise hvor mye eg setter pris på ho. Ho vil alltid være spontan, så en tur til Stockholm på mandag ville passe perfekt! :)

   Reply
  • Jag har snabbt fastnat i detta band och älskar alla deras låtar, det skulle göra mig oerhört lycklig över att få se dem, min favoritlåt är bleeding out. Jag skulle vilja se den med min lillasyster ::)

   Reply
  • Åh jag är helt klart med och tävlar. Jag tokälskar dom! Det är i stort sett det enda jag lyssnar på just nu!
   Sofia Gullström heter jag. Mailadress: soofiaG@hotmail.com
   Min favoritlåt med Imagine Dragons är Amsterdam. Om någon frågar om min musiksmak så spelar jag upp den låten. Den är perfektion!
   Jag skulle vilja ta med mig min bästis Evelina som precis fyllt 18 år. Har inte kommit på den perfekta presenten än, så skulle vara jättekul att ta med henne på detta med tanke på att hon också tycker om dom!

   Kram!

   Reply
  • “On top of the world” is a song that just motivates me with my studies and gets me all energetic! Imagine Dragons is newly discovered band to my eyes, however every song on their Night Visions album simple just blew my mind! Great songs! I will be bringing my friend along who enjoys live music from any genre!

   XO

   Reply
  • I find all their songs incredible and inspiring but demons might be my favorite, it is beautiful. I would bring my friend who loves this band very much!

   Reply
  • Å gud vilken grym tävling! Skulle vara så himla kul att vinna.

   Jag fastnade för Imagine Dragons när de uppträdde på Late Night with Jimmy Fallon för länge sen nu. Fallon presenterade “ett av sina favoritband” och jag tänkte väl inte mer på det – förrän de började spela! Herregud. Jag kände direkt att jag hade hittat ett nytt favoritband. Nu har jag lyssnat igenom deras album säkert 300 gånger, men blir ändå helt till mig när jag hör “It’s Time”. Det är nånting med det beatet som gör mig så himla taggad. Brukar alltid luft-trumma i takt till musiken och sjunga så högt jag bara kan när jag hör den låten så jag måste nog säga att det är min favorit.

   Jag skulle vilja gå med min vän Lille som älskar Imagine Dragons precis lika mycket som jag gör. När vi hörde att de skulle komma till Debaser blev vi helt lyriska och tänkte boka (det här var flera månader sen), men vi hade inga pengar just då eftersom vi båda är fattiga studenter. Och sen när vi båda fick lön så gick vi in på Ticnet i ett lyckorus… och så var alla biljetter slut. Och jag blev så himla ledsen och surade i flera veckor för att jag skulle missa mitt nya favoritband när de kommer till Sverige. Det vore så himla kul att få gå med Lille för vi har alltid så kul tillsammans och det här med att jag inte kommer kunna se Imagine Dragons annars känns ju bara så otroligt trist.

   Reply
  • Fantastiska Imagine Dragons. Amsterdam är favvolåten at the moment. Dels för att den är sjukt bra, dels för att Amsterdam är där jag och bästisen träffades några år sen. Henne skulle jag ta med mig!

   Reply
  • Bleeding out är klart favoriten, det finns en ton i hans röst som lyfter en till skyarna. Otroligt.

   Om jag skulle vinna skulle jag ta med mig en av mina bästa vänner som fyller år dagen efter för att fira henne.

   Reply
  • Favoriten är Radioactive, overkligt skönt gung. Bara måste sjunga och dansas då den spelas.

   Jag försöker introducera Imagine Dragons för min lillasyster. Hon bor i Stockholm och skulle gärna överraska med biljett. Är övertygad av att hon skulle falla som en fura :)

   Reply
  • Min favoritlåt är Demons, eftersom det var med den låten jag föll för Imagine Dragons. Den är magisk!

   Jag skulle ta med mig min kusin, vi pratade om Imagine Dragons idag faktiskt och hon nämnde hur mycket hon gillar dem. Hon sa att hon inte får gå på Hultsfredfestivalen och se dem i sommar så hon var lite besviken över det.. Men tror hon skulle älska mig och jag överraskade henne med biljetter till hennes favvosar!

   Reply
  • Min favoritlåt med dom är Demons. Vi har nog alla en liten röst inom oss som säger att vi inte duger eller är bra nog. Låten får mig att släppa ut alla känslor samtidigt som jag vill krossa mina egna demoner.

   Jag vill ta med en av mina närmsta tjejkompisar, hon är alltid så tacksam och det är henne jag brukar lätta mig hos när rösterna i huvudet tar lite för mycket plats. Dessutom var det hon som visade mig denna grupp! :)

   Reply
  • Jag har lyssnat på Imagine Dragons sedan samma dag de släppte sitt första album och jag höjer fortfarande volymen när Radioactive dyker upp i hörlurarna dagligen när jag cyklar till skolan!

   Jag ska ta med mig en kompis som jag brukar spendera kvällarna med i mitt kök där vi försöker kompa Imagine Dragons låtar med olika matlådor (läs: studenter).

   Reply
  • min favoritlåt är ‘america’. en annorlunda, men likväl fantastisk låt.
   trots att jag är alldeles för sent ute, och det just nu känns som om mina chanser att hinna i princip är obefintliga, så har jag lovat mig själv att genomföra årets arkitektprov. konserten skulle vara så himla härlig att gå på – både som motivation och belöning. en upplevelse jag vill dela med min bästa vän (och om jag har tur kanske även honom…)

   Reply
  • Min favorit är helt klart Radioactive, texten är mer än guldvärd! Musik ska förmedla en känsla och tala ut till oss, det är exakt så jag känner med alla hans låtar. Om jag skulle få träffa honom skulle en dröm som jag aldrig trott eller varken tror gå i uppfyllelse..

   Min käre bror flyttar ut till en främmande stad om bara inom några månader och han var den som introducerade Imagine Dragons för mig, en dag som jag aldrig kommer att glömma. Jag vet varken ut eller in om jag ska vara glad för hans skull heller vem kommer att ställa upp för mig i vårt och torrt? Därför vill jag överraska min storebror genom att hans lillasyster åtminstone försöker att uppfylla både hans och min dröm genom att skicka denna kommentar. Jag kan säga att jag hjälper min bror och deltar som är över arton år.

   Reply
  • My favorite song is “It’s Time”. When I dropped out from Uni I listened to it quite a lot and fell in love with the lyrics. Specially the phrase “Packing my bags and giving the academy a rain check”

   Reply
  • Hej Angelica!

   Jag är helt sjukt galen i dessa sköningar. Jag och min kille träffades i januari och efter några veckor visar det sig att han liksom jag älskar dem och så satte han på Demons och när vi skulle äta frukost och satt och sjöng med till den emellan oboyklunkarna. Mitt hjärta smalt- såklart och sedan dess känns just den låten lite extra i hjärtat. Och jag har tänkt mycket på texten, att i djupt där inne i hans isblå ögon gömmer sig han demons, den han är- påriktigt. Och jag fylls av en fantastisk känsla när jag tänker på vad som gömmer sig där inne i den där underbara killen. Det återstår att se. Åh jag är så ofantligt kär i honom.

   Han är världens givmildaste människa med deltidsjobb trots att han går i gymnasiet i trean, precis som jag. Han betalar allt när vi väl gör något och insisterar för att han inte vill att jag ska slösa min pengar. Så det skulle vara så himla härligt att få ge tillbaka och överraska honom med detta.

   Kram!

   Reply
  • Hej Angelica! Min favoritlåt med Imagine Dragons är svårt att välja men om jag verkligen måste så skulle jag säga Round and round. Den väcker så många fina minnen och jag fullkomligt älskar den. Jag skulle så gärna vilja gå på denna konserten med min fina fina vän Agnes. Vi går båda sista året på gymnasiet och tar studenten om två månader. Vi har stressat ihjäl oss och fixat riktigt bra betyg men har inte hunnit med något kul alls detta läsåret. Vi två har kämpat och pluggat för våra liv känns det som nu sista terminen och eftersom det nu börjar lida mot sitt slut så skulle det vara helt underbart med något kul att unna sig efter allt hårt slit. Hoppas verkligen jag vinner så jag och Agnes kan åka iväg på detta och bara ha kul för en kväll! :)

   Reply
  • Tycker verkligen att Bleeding Out är den med bäst melodi och musik! Jag skulle så gärna vilja gå för att de verkligen har en låt för varje humör och verkar som ett fantastiskt liveband! Jag skulle såklart ta med min kompis som också tycker om bandet!

   Reply
  • Ååååhhh jag älskar Imagine Dragons!! Alla låtar egentligen men favoriten är fortfarande Radioactive! Påminner mig så sjukt mycket om mina veckor i USA och känslan av frihet och fulländad lycka kommer att infinna sig varje gång jag hör den låten!! Självklart skulle jag ta med mig mitt underbara ressällskap som har delat alla minnen med mig till deras musik! Jag skulle vara i himlen om jag fick gå..! Håller tummar och tår för att det blir jag!

   Reply
  • Imagine Dragons har räddat mig från mycket skit som jag gick genom en period. Speciellt låten It’s time som handlar om någon som går igenom en svår tid och är kvar i förr. Det är dags att gå vidare och det har denna låt hjälpt mig med!

   Reply
  • Hej!
   It’s Time är min favorit.
   Jag tävlar åt min syster, eftersom jag inte är 18. Tyvärr!!!
   Jag vill vinna då det skulle varit grymt att kunna ge två biljetter till henne, då hon och en kompis kan åka upp till Stockholm. Det tycker jag definitivt hon är värd <3

   Reply
  • Bästa Angelica!
   Jag skulle tycka det var helt fantastiskt att se imagine dragons för de är så tokbra! Min absoluta favoritlåt är svårt att välja då det finns så mpnga att välja på, men jag måste säga top of the world då den alltid får mig på ett strålande humör!
   Ha det gott!
   Puss&Kram

   Reply
  • Min favoritlåt är helt klart radioactive! kan inte bli trött
   på den trots att den går på repeat dygnet runt, haha!
   Jag skulle bjuda med min bästa vän, eftersom hon också
   lyssnar på imagine dragons, och för att hon är den bästa
   vännen man kan tänka sig helt enkelt! skulle kännas grymt
   att få bjuda med henne till något sådant som man kan uppleva
   tillsammans. Tack och Ha det gött!

   Reply
  • Denna fantastiska tävling kunde inte komma lägligare! Favoritlåten är It’s time och skänker mig stor pepp och glädje i vardagen. Varför just jag ska vinna är för att jag för två dagar sedan bestämde att jag skulle åka upp till Stockholm och överraska min pojkvän som fyller år. Både jag och han har imagine dragons som favvoband och han hade trillat av stolen av lycka ifall jag vann biljetter för oss två. Hade vart magiskt att se dem live för första gången tillsammans.
   Kram på dig!

   Reply
  • “On top of the world” is my favorite because my boyfriend played it to me for the first time ever. I would take him with me because he has done such amazing things for me and now I would have an opportunity to do something for him too! He deserves it :) I would want to go because it would mean a lot to us.

   Reply
  • Gick igenom en svår period och började lyssna mycket på Imagine Dragons. Deras låt It’s Time sade mig att allting kommer bli bra, så den ligger närmast mitt hjärta.
   Orsaken till att ja skulle vilja vinna är dock att min bästa vän ÄLSKAR Imagine Dragons och jag skulle vilja ta henne dit. Pga. mina svåra period har jag inte funnits där för henne och jag skulle vilja göra något åt henne för att hon orkat med mig hela den här tiden.

   Reply
  • Min absoluta favorit är “On Top of the World”. Jag lyssnar på den inför varje match och man känner sig verkligen starkare från insidan ut när man hör den. Man vågar vara stark.
   Om jag vann hade jag tagit med mig min älskade lillasyster, som avgudar bandet. Och jag tror att hon skulle behöva våga vara lite stark.

   Reply
  • Ååh vad härligt! Jag är ett stort fan av imagine dragons och jag älskar nästan alla av deras låtar, men just nu har jag en riktig hook på radioactive. Typ världens bästa träningslåt!
   Jag fyllde 18 år den 5 april, och det skulle vara som en extra liten födelsedagspresent om jag vann biljetterna! Jag skulle ta med mig min syster till konserten då hon har stått vid min sida genom mycket, och det är henne jag vill dela alla mina fantastiska upplevelser med!

   Reply
  • Min favoritlåt av Imagine Dragons är Bleeding out.
   Imagine Dragons är, som många andra här, mitt absoluta favoritband som spelas flitigt i mina hörlurar. Jag är ett riktigt die-hard fan som oturligt nog inte fick några biljetter och som vill se sina idoler live. Jag skulle ta med min mamma på konserten som en fin present för att visa min uppskattning för henne och på grund av att det är vårt gemensamma band som vi upptäckte tillsammans, det skulle vara en underbar mor-dotter upplevelse. Kram!

   Reply
  • Åååh fantastisk tävling!! Jag skulle bjuda med min bästa vän som har samma musiksmak som jag. Favoriten av deras låtar är on top of the world som ger mig världens egoboost varje gång jag hör den. Jag borde vinna därför att jag precis som alla andra som tävlar älskar bandet och konserter men jag går tyvärr på spelningar alldeles för sällan. Tack och hej :) puss

   Reply
  • HEJ!
   Min bästa låt är On top of the world med Imagine Dragons. Jag skulle ta med mig min vän L som blev hjärtekrossad i höstas och som blir starkare för varje dag som går. Jag vill ge henne detta som en present och som ett bevis på att livet blir lättare. Till slut.

   Reply
  • Jag började lyssna på Imagine Dragons när jag var och hälsade på en kompis i USA i januari. Just den kompisen (Hanna) kommer till Stockholm ikväll och stannar till onsdag. Den bästa presenten till henne hade varit att säga att jag vunnit biljetter till oss till deras konsert! Hon hade älskat mig för evigt. Och jag dig.
   kram Linda

   Just det! Mina favoritlåtar är Demons och It’s time!

   Reply
  • On Top of the World is my favourite and will always remind me of the first weeks here in Stockholm. Unfortunately I will have to leave soon,after a truly amazing year. I would love to go to the concert and I’d bring a really good friend, who I met here and who I’m gonna miss as hell! Thank you:)

   Reply
  • I love love love Imagine Dragons!!! You never get tired of listening to their songs over and over again. ‘Radioactive’ and ‘It’s Time’ really gets you pumped, but ‘Demons’ is probably my favorite. I would like to take my good friend Celine because she is the definition of a good friend and I would like to give something back :)

   Reply
  • Radioactivate är den klara favoriten då det var den första låten jag hörde med detta band – jag föll pladask! Ett pass på gymmet blir aldrig komplett utan den låten och cykelturen till skolan blir såååå mycket lättare!
   Jag skulle vilja ta med min älskade vän Hannah som bor i en annan stad och därför hinner vi inte träffas så ofta vi vill. Vi skulle ha gått på Marina and the Diamonds men tyvärr så ställde hon in och detta skulle vara det perfekta plåstret på såret!

   Kram Josefine (älskar din blogg!)

   Reply
  • men jag är 15 asfdhdfsdflsdlafö GAAAAAH WHYISTHISLIFESOCRUELLLLLLL NEJ
   http://www.youtube.com/watch?v=F_3nhHrLDGc
   låten som beskriver mina känslor, bless u limelights

   Reply
  • Min favoritlåt med imagine dragons är its time! Jag har en storebror som jag alltid boundat med över musiken, vi tipsar varandra om bra nya band och vi har precis blivit kära i imagine dragons! Så biljett nummer två hade givetvis gått till honom.

   Reply
  • första sekunderna av it’s time ger mig gåshud. fortsättningen är bara helt obeskrivligt fantastisk. det här är vårens begär och får vilken trist och tråkig dag att smygande bli bättre. mer night visions åt folket.

   jag skulle såklart ta med mig min australiske vän som tipsade mig om deras album och som är lika förtjust som jag i deras melodier. jag är skyldig henne det + att inget är så bra som ett live framträdande.

   Reply
  • Okej, detta är värt ett försök! :) Min favoritlåt av de fantastiska artisterna är helt klart It’s time. Jag skulle ta med min pojkvän till konserten för att han är så förbannat underbar och jag vill visa min kärlek på nåt mer sätt nu än bara hjärtformade chokladkakor och små kärleksbrev på nattduksbordet.. :)

   Reply
  • My favorite song is radioactive. I want to go, because its my birthday the 14. and it would be so much fun going on a concert the next day. I have never been on a fun concert, so that would be a dream. I would bring my boyfriend, we have the same taste in music. :)

   Reply
  • Åh, bästa bandet någonsin! Mim favoritlåt är It’s Time (oh boy vilket svårt val, Demons och It’s Time delar kanske plats). Jag älskar känslan låten ger, jag kan lätt drömma mig iväg till utlandet – bruset av vågor och känslan av frihet. Jag skulle ta med mig min bästa vän för att vi sällan gör något på tu man hand.

   Reply
  • Hej Angelica!

   Favoritlåt: Även om jag älskar låta som deras top Radioactive måste jag säga att min FAVORIT är It’s time*** efter jag såg filmen “the perks of being a wallflower”. Älskar låten till tusen!!!

   Varför mig? Jag älskar Imagine Dragons till tusen! Jag kan inte beskriva hur glad jag skulle bli om jag van! Sen fyller jag år nästa fredag :D (19/4) och jag skulle gå med min bästa vän som fyller år nästa torsdag (18/4).

   Det skulle vara den bästa födelsedagspresenten någonsin!!

   Många tusen kramar, Julia.
   julia.hoeckerman@gmail.com

   Reply
  • Hej!
   Min favorit är helt klart “on top of the world” för man blir helt galet pepp av den. Det är även min systers favorit och det är henne jag skulle vilja ta med mig=)

   Hon föddes med hjärtfel och var tvungen att göra en transposition för att byta plats på kropp- och lungpulsådern. Nu när hon blivit äldre så har hon fått förträngningar och måste snart göra en så kallad ballongsprängning. Jag skulle så gärna vilja få ta med henne så vi kan se vårt favoritband och ge henne något annat att tänka på.

   Kram Kram!

   Reply
  • “On top of the world” är helt klart favoriten! Jag åker på semester till L.A på tisdag och är inne i en semesterbubbla av lycka och Jag skulle ta med mig min bästa vän & sambo för att ha en sista awsome kväll i stockholm innan avfärd :)

   Reply
  • Kan verkligen inte välja en favoritlåt, alla är så jäkla bra!
   Jag bör vinna för att jag har följt dem så länge nu, redan innan Night Visions släpptes, och de är ett av mina favoritband. Plus att konserta är ju typ det bästa som finns! Kram

   Reply
  • Oj jag glömde skriva vem jag vill ta med mig så här kommer det igen…

   Kan verkligen inte välja en favoritlåt, alla är så jäkla bra!
   Jag bör vinna för att jag har följt dem så länge nu, redan innan Night Visions släpptes, och de är ett av mina favoritband. Plus att konserta är ju typ det bästa som finns!
   Den jag skulle ta med mig är nog min bästa vän Frida för även om hon snart fyller 19 har hon aldrig varit på konsert, och hon gillar Imagine lika mycket som jag. Kram!

   Reply
  • Åh herregud! Min favoritlåt med dom är “Demons” som jag faktiskt sitter och lyssnar på just nu. Jag hade lätt tagit med mig min pojkvän. För några dagar sedan sa jag till honom “Fan, skulle lätt vilja gå på en konsert med Imagine Dragons!”.
   Är i vanliga fall inte så förtjust i live-konserter, men att se dom är ett måste och en dröm.

   Reply
  • Min favoritlåt är “on top of the world”
   Vill gärna se dem då deras musik får mig att må bra och blir så pepp på livet! Skulle verkligen vara en dröm att få uppleva detta live!

   Reply
  • Min favoritlåt är Bleeding out, och varför jag vill gå? För att jag BEHÖVER en (Imagine dragons) konsert NU för jag är så stressad av vardagen med hemtenta som skrivs, ett projektarbete som ska påbörjas och en massa annat. Det är inte många band jag lyssnar på och senast jag gick på konsert var i somras, så när detta band äntligen kommer till Stockholm blir jag helt till mig av extas men problemet är att jag inte har råd att gå *fattig student*.
   Jag tar med mig den som får första tjing på fb, den som inte heller har råd att gå, haha.

   Reply
  • Min favoritlåt måste nog vara ‘On top of the world’. Det var en dag för någon månad sen jag lyssnade på den på bussen på morgonen och fick den på hjärnan. Det var en vanlig tisdag, men det var en oerhört bra dag då jag mådde så himla bra på grund av massa olika anledningar. Jag gick runt och sjöng på den hela dagen, och nu relaterar jag just den låten till den dagen. Och det är ju just därför musik är så himla härligt – man relaterar det med känslor, bra som dåliga. Jag mår helt enkelt oerhört bra när jag lyssnar på ‘On top of the world’.
   Jag skulle vilja ta med mig min två år yngre lillasyster. Hon har nämligen försökt få tag i biljetter men inte kunnat, något hon är väldigt bitter över. Skulle bli så himla glad över att kunna överraska henne med detta.

   Reply
  • Hej!
   Favoritlåt: It´s time
   Motivering: För att när jag hör den så känner jag i hela kroppen att det är fan på tiden att jag måste tillåta mig själv att få må bra, och en fin början på det skulle bli på Debaser. Jag skulle ta med min finaste vän, för att jag älskar henne.

   Reply
  • Favoritlåten är It’s time, när jag lyssnar på den känns det i hela kroppen. En underbar känsla som bara en fantastisk låt kan ge. Skulle vilja ta med min finaste vän på deras konsert och njuta av varenda sekund! Det skulle ta bort stressen och ångesten som skolan har skapat just nu.

   Reply
  • Hej, min syster är 13 år och har älskat imagine dragons ända sen hon hörde dom första gången. Hon är ett av deras största fan och hon pratar om och lyssnar på deras låtar hela tiden! Jag älskar min syster så mycket och skulle verkligen vilja bjuda henne på denna konsert för att jag vet hur mycket det skulle betyda för henne, och jag vill verkligen visa för henne att jag älskar henne och det skulle vara en upplevelse att få gå på den tillsammans med henne! Min och hennes favorit låt är radioactive och cha-ching. Kram Karolin

   Reply