Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:49 | April 13, 2013

  A case of you


  Barcelona outfit/Dress from H&M Conscious Collection/Shades from & Other Stories/Shoes from Zara/Bag from H&M/

  Vi hade en riktigt rolig sista kväll här igår! Vi åt middag på en vegetarisk resturang först – Risotto med spenat och svamp! Jag är typ besatt i risotto. Efter det stack vi till “Fashion night” där det bjöds på lite tilltugg såsom sushibitar och vin – Mycket trevligt! Demmy våran vän som bor här hade fixat biljetter till en klubb som vi sedan drog till! Jag och Maja kom hem runt 05.00 imorse! Nu håller vi på att packa ihop alla våra saker och ska snart dra till flygplatsen :) Kan man möjligtvis få ta med sig vädret hem till Sverige?

  We had a really fun time last night! We ate dinner at a vegetarian restaurant first – Risotto with spinach and mushrooms! I’m kind of obsessed with risotto. After that we went to “Fashion Night” where we were treated to some snacks such as sushi and wine – very nice! Demmy our friend who lives here had fixed tickets to a club that we then went to after also! Me and Maja came home around 5:00 this morning! Now we are going to pack all our stuff and then go soon to the airport :) Can I possibly bring this weather to Sweden?


  43 kommentarer  43 kommentarer om “A case of you”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här