Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:49 | April 14, 2013

  Blueprint

  Barcelona outfit/Skirt from H&M trend/Dress from Issue 1.3/Jacket from NYC/Sandals from Zara/Bag from Glitter/Shades from Forever 21/

  Jisses! När jag kom hem igår så åt jag och sen däckade jag i soffan runt 21.00.. Helt utslagen haha! Vaknade runt 11.00 idag med.. GALET! Jag har klätt på mig nu och ska iväg för att tillbringa denna Söndag med min bästa Ingrid. Har saknat den tösen så himla mycket :)

  GOD! I ate when I got home yesterday and after that I passed out on my sofe at around 21.00 .. So tired haha! I woke up at 11.00 today to.. CRAZY! I have gotten dressed now and will meet up with my best friend Ingrid now. I have missed her so much :)


  27 kommentarer  27 kommentarer om “Blueprint”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här