Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:03 | April 14, 2013

  Under the Barcelona sun

  More Barcelona pictures

  Lite blandade bilder från min kamera samt Majas digitalkamera från Barcelona :) Jag tror nog allt att jag tog med mig lite utav vädret till Stockholm med, så det är jag glad för! Har hört att de har snöat, varit kallt och grått de dagarna jag var iväg – och idag så har det varit strålande sol och 10 plusgrader :) Glad tjej!
  Jag har som sagt spenderat denna ljuvliga Söndag med min bästa Ingrid sittandes i Kungsträdgården i solen med en kopp kaffe. Nu är jag hemma igen en snabbis, men ska snart bege mig hem till henne för taco-middag och film! Förbaskat bra Söndag!

  PS. Jag har valt ut en vinnare av Imagine Dragons biljetterna nu – Stort Grattis till Jennie! Jag ahr mailat dig och de är viktigt att du svarar idag :) Stort tack till alla er som var med och tävlade! Kram

  Some mixed pictures from my camera and Maja digital camera from Barcelona :) I think that I brought a little bit of the Barcelona weather to Stockholm, so I’m happy! I have heard that it has snowed, been cold and gray the day I was away – and today it’s been sunny and 10 degrees Celsius :) I’m a happy girl!
  I have spent this lovely Sunday with my best Ingrid sitting in Kungsträdgården in the sun with a cup of coffee. Now I’m home again, a quickie, but I will soon go to Ingrid for some taco dinner and movie! Damn good Sunday!

  PS. I have selected a winner of the Imagine Dragons tickets now – A big CONGRATZ to Jennie! I’ve sent you an email and it’s important that you answer today. A big thank you to all of you who competed about the tickets! HUGS


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Under the Barcelona sun”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här