Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:45 | April 18, 2013

  L O V E

  I just wanted to say: I LOVE YOU!

  Det är så underbart att träffa er! Det vet ni va? Jag kan inte riktigt förklara hur glad jag blir när ni kommer fram!
  Man blir alltid lika varm i hjärtat av era fina ord – det ska ni veta!  Har ni någon bild på oss så får ni mer än gärna maila dom till mig på angelicablick@live.se :)
  Idag mår jag yttligare lite bättre :) Det är jag glad för! Jag hatar att bli sjuk och vara helt orkelös. Inte bara för att de är jobbigt för kroppen, utan också för att bloggen blir lite lidande då.
  Men det är skönt att jag mår bättre. Ska faktiskt se till att komma ut och få lite luft sen! Jag har som sagt legat inne i nästan fyra dagar nu. Ska se till att fota av dagens outfit med! Det är jag iallafall i ork av att göra.
  Nu har vi även valt ut en vinnare av Stylein-tävlingen – STORT GRATTIS till Lovisa! Jag kommer maila dig :)

  It’s so wonderful to meet you! You know that right? I can’t really explain how happy I become when you come up to me and say Hi!
  I always get warm in my heart of your nice words – you should know that! Do you have a picture of us I’ll be more than happy if you wanted to mail it to me at angelicablick@live.se :)
  Today I feel a little better also :) I’m happy! I hate being sick and be completely lame in the body. Not just because for the body, but also cause the blog suffers abit then also.
  But it’s nice that I feel better. I’m actually going to get out and get some air later! I have been inside almost for four days now. I’ll be sure to take pictures of today’s outfit today! I’m atleast in strength to do that.
  Now we have selected a winner of the Stylein competition – Congratulations to Lovisa! I’m going to email you :)


  15 kommentarer  15 kommentarer om “L O V E”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Din blogg är så underbar!!!

   Reply
  • Angelica, this is the first time I leave you a comment. You seem to be so wonderful, warm and kind person – I become so happy while reading your posts. Especially when you write about your friends. You write about them so honestly and beautifully!
   Your posts give me strength and hope because i feel very lonely and depressed at the moment. I would give anything to get a change to meet you and just have a friend like you. Maja is a lucky girl haha :)
   Greetings from Finland

   -Sara

   Reply
  • Välkomna på bloppis i min blogg, massa fina grejer till grymma priser!! :)

   Reply
  • Åh, jag glömmer aldrig när jag träffade dig under MBFW STHLM. Du var så himla snäll och rar som gav mig kramar och ville ta nya bilder för att min kamera hade fel inställning då vi tog dem första. Jag var så glad att jag äntligen fick träffa dig eftersom att det alltid har varit en dröm då jag verkligen ser upp till dig! Tycker att du är en fantastisk människa och en riktigt stor inspirationskälla. Jag hoppas att vi kommer träffas fler gånger, KRAM!

   Ps. jag ska leta upp bilden på oss två på min gamla dator och skicka den till dig :-*

   Reply
  • Jag kommer fortfarande ihåg när min första läsare kom fram :)
   Tycker de är kul än jag med :)
   SKulle du kunna göra mig en liten tjänst ? :) in på min blogg och rösta fram min söta bebis ? :)
   ankpung.blogg.se Tack på förhand

   Reply
  • Hej Angelica! Jag tycker att du är helt fantastisk och ursnygg! Kan inte du ha en bloggträff? Jag skulle verkligen vilja träffa dig:)<3

   Reply
  • Härligt;) haha

   Reply
  • amazing capture!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • åh vad härliga bilder :)

   http://glossfashion.com/josefineg/

   Reply
  • You looks so lovely, it must have been great to meet people!

   http://www.beblacknblue.blogspot.co.uk
   http://www.bloglovin.com

   Reply
  • wow so cool :) I really want to meet you :) btw can you send us a link for the girl who won the competition?? :) I would be very glad :)

   http://nyheter24.se/nextinfashion2013/zuzankita/

   Reply
  • Åhhh såg dig idag på spårvagnen!!! Stod mittemot men vågade inte gå fram och sen skulle du gå av heh… Men måste bara säga att du är så underbar och så snygg och har världens snyggaste stil, du är bäst!!

   Reply
  • You are beautiful and so nice! I hope i can meet you one day, say “hello” and take a picture with you. A lot kisses from Spain:)

   Reply
  • Varför är du i Gbg och vem blir du ompysslad av? :)

   Reply
  • Härliga bilder! :-)

   Reply