Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:38 | April 20, 2013

  Don’t you let me go tonight.


  Åkte tidigt från Göteborg imorse och nu har jag äntligen kommit hem, druckit kaffe och landat.
  Idag kommer min underbara familj på pappas sida hit :) Så jag ska umgås med dom! Ikväll ska jag följa med en kortis ut för att fira sköna bönan Kenza! Det blir dock en lugn kväll för mig och tidig hemgång eftersom jag fortfarande inte är helt OK.
  NU: Ut i solen med Maja! Ni får dagens outfit senare :)

  Went home early from Gothenburg this morning and now I’ve finally got home, I have unpacked and had a cup of coffee.
  Today my wonderful family on dad’s side is coming here :) So I’ll hang out with them! Tonight I’ll go out a short while to celebrate my bean Kenza! There will be a quiet night for me and I’ll go home early because I’m still not completely OK.
  NOW: Out in the sun with Maja! You’ll get today’s outfit later :)


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Don’t you let me go tonight.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här