Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:57 | April 25, 2013

  All golden eyes

  Todays outfit/Top from Phillip Lim, HERE/Leatherpnats from Cubus/Bracelet from Bikbok/Watch from Michael Kors/Shoes from Topshop/Earrings from Björg, HERE/Bag from & Other Stories/Jacket from Sheinside/”Sunglasses” from Björg, HERE/

  Haft en fullproppad dag med massa H&M förberedelser inför morgondagen :) Är så peppad och spänd! Ska bli så himla, himla kul! Jag ska visa lite bilder från när vi fixade med allt idag senare ikväll och berätta lite mer om upplägget.
  Efter det så tog jag med mig min mamma och bjöd henne på lite mat och öl i solen. FAN vad jag saknat min älskade mamma!

  I’ve had a full day with lots of H&M prepare for tomorrow :) I’m so psyched and excited! I’s going to be so much fun! I’ll show some pictures from when we orginized with everything today later tonight and tell you a bit more about the it.
  After that, I took my mother and invited her to dinner and beer in the sun. DAMN I’ve missed my beloved mother!


  27 kommentarer  27 kommentarer om “All golden eyes”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här