Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

0:28 | April 29, 2013

A M A Z I N G

UNCATEGORIZED

Jag och en superfin läsare från mitt event med H&M
Me and a lovely reader from my H&M event

Åh nu har jag kikat igenom alla bilder från eventet och ska se till att lägga upp dom imorgon :) Så himla roligt att få göra detta med underbara H&M och samtidigt få träffa massa underbara läsare! Ni är bäst ♥
Nu ska jag krypa ner i sängen straxt och sova. Jag har en lång dag framför mig imorgon med en del möten innan jag ska ta tåget till Göteborg. Sov gott finaste ni!

I have looked through all the photos of my event with H&M and i’ll be sure to put them up tomorrow :) So much fun to get to do this with amazing H&M and also get to meet so many wonderful readers! You are the best ♥
Now I’m gonna crawl into bed and sleep. I have a long day ahead of me tomorrow with some meetings before I’ll take the train to Gothenburg. Sleep well sweethearts!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

9 Responses to “A M A Z I N G”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.