Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:28 | April 29, 2013

  A M A Z I N G

  Jag och en superfin läsare från mitt event med H&M
  Me and a lovely reader from my H&M event

  Åh nu har jag kikat igenom alla bilder från eventet och ska se till att lägga upp dom imorgon :) Så himla roligt att få göra detta med underbara H&M och samtidigt få träffa massa underbara läsare! Ni är bäst ♥
  Nu ska jag krypa ner i sängen straxt och sova. Jag har en lång dag framför mig imorgon med en del möten innan jag ska ta tåget till Göteborg. Sov gott finaste ni!

  I have looked through all the photos of my event with H&M and i’ll be sure to put them up tomorrow :) So much fun to get to do this with amazing H&M and also get to meet so many wonderful readers! You are the best ♥
  Now I’m gonna crawl into bed and sleep. I have a long day ahead of me tomorrow with some meetings before I’ll take the train to Gothenburg. Sleep well sweethearts!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “A M A Z I N G”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här