Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:28 | April 29, 2013

A M A Z I N G

Jag och en superfin läsare från mitt event med H&M
Me and a lovely reader from my H&M event

Åh nu har jag kikat igenom alla bilder från eventet och ska se till att lägga upp dom imorgon :) Så himla roligt att få göra detta med underbara H&M och samtidigt få träffa massa underbara läsare! Ni är bäst ♥
Nu ska jag krypa ner i sängen straxt och sova. Jag har en lång dag framför mig imorgon med en del möten innan jag ska ta tåget till Göteborg. Sov gott finaste ni!

I have looked through all the photos of my event with H&M and i’ll be sure to put them up tomorrow :) So much fun to get to do this with amazing H&M and also get to meet so many wonderful readers! You are the best ♥
Now I’m gonna crawl into bed and sleep. I have a long day ahead of me tomorrow with some meetings before I’ll take the train to Gothenburg. Sleep well sweethearts!


9 kommentarer9 kommentarer om “A M A Z I N G”

    åh va kul. Hade varit roligt att vara där :)

    Reply

    Can’t wait to see the pictures from the event Angelica! Have a nice one – Maggie

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här