Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

19:06 | April 29, 2013

Angelica Blick ♥ H&M

UNCATEGORIZED


Pictures from my H&M event in Linköping

Åh! Det var helt underbart att få jobba tillsammans med H&M och extra roligt att de just var i Linköping butik där jag en gång i tiden jobbat :) ♥ Sen var det magiskt att så många kom och att jag fick träffa så mycket fina och fantastiska läsare!

Oh! It was a blast to work with H&M and it was extra fun that it was in Linköping, the store I used to work in :)♥ It was magical that so many of you came and that I got to meet so much lovely and amazing readers!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

25 Responses to “Angelica Blick ♥ H&M”

 1. karin on

  ååååh hatar att jag inte bor i Stockholm!! :( missar det här, och missade din bloppis som jag gärna skulle velat gå på för du har så SJUKT FINA kläder!!! :D jag kommer även missa din och kenzas bloppis i sommar, åååh :((( snälla kan du inte lägga ut lite kläder på tradera också?? skulle vara så bra!!! du är bäst och finast och världens största inspirationskälla angie!!!! :DD (haha;))

  Reply
 2. sara on

  Åh, så kul och mysigt det ser ut att ha varit! Är så irriterade på att jag blev sjuk i torsdags och därmed inte kunde komma till Linköping för att träffa dig som egentligen var tanken. Blir sjukt avis också när jag ser min bästis på en av bilderna ovan med dig, andra gången hon träffa dig och jag blev lika avundssjuk som första gången hon hade träffat dig men då även med Kenza. Så jag dör lite här, min tajming är alltid så dålig.. Hoppas verkligen att det blir något liknande i Linköping, för då ska jag verkligen se till att jag kan få träffa dig! För du är verkligen min största inspiration och bara en sån härlig förebild. Hoppas du har haft en grym dag tjejen din blogg är mer än amazing!

  Massa kramar!

  Reply
  • Sarah on

   Hej! Jag har en the new icons HM jacka till salu, storlek 34. Säljer den för 2500,
   kontakta mig på mail om du är intresserad.
   peace/Sarah

   Reply
 3. Lotta on

  Hur kunde jag missa detta.. Är ju i Linköping varje dag och så missar man en sådan här grej! Fy vad jag är arg på mig själv nu.. Det ser verkligen jätteroligt ut :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.