Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:06 | April 29, 2013

  Angelica Blick ♥ H&M


  Pictures from my H&M event in Linköping

  Åh! Det var helt underbart att få jobba tillsammans med H&M och extra roligt att de just var i Linköping butik där jag en gång i tiden jobbat :) ♥ Sen var det magiskt att så många kom och att jag fick träffa så mycket fina och fantastiska läsare!

  Oh! It was a blast to work with H&M and it was extra fun that it was in Linköping, the store I used to work in :)♥ It was magical that so many of you came and that I got to meet so much lovely and amazing readers!


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Angelica Blick ♥ H&M”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • wonderful capture!

   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Åh vad kul, faan att jag inte kunde vara där!!

   Reply
  • Verkar som det var jätteroligt!!!! :D

   Reply
  • älskar ditt hår! :)

   Reply
  • Är så glad att vi fick träffa dig!

   Reply
  • Önskar jag kunnat vara där! Ser hur kul ut som helst :)

   Reply
  • Looks like a great day. Very nice pics.

   http://www.fashiondenis.com/

   Reply
  • ååååh hatar att jag inte bor i Stockholm!! :( missar det här, och missade din bloppis som jag gärna skulle velat gå på för du har så SJUKT FINA kläder!!! :D jag kommer även missa din och kenzas bloppis i sommar, åååh :((( snälla kan du inte lägga ut lite kläder på tradera också?? skulle vara så bra!!! du är bäst och finast och världens största inspirationskälla angie!!!! :DD (haha;))

   Reply
  • Åh, så kul och mysigt det ser ut att ha varit! Är så irriterade på att jag blev sjuk i torsdags och därmed inte kunde komma till Linköping för att träffa dig som egentligen var tanken. Blir sjukt avis också när jag ser min bästis på en av bilderna ovan med dig, andra gången hon träffa dig och jag blev lika avundssjuk som första gången hon hade träffat dig men då även med Kenza. Så jag dör lite här, min tajming är alltid så dålig.. Hoppas verkligen att det blir något liknande i Linköping, för då ska jag verkligen se till att jag kan få träffa dig! För du är verkligen min största inspiration och bara en sån härlig förebild. Hoppas du har haft en grym dag tjejen din blogg är mer än amazing!

   Massa kramar!

   Reply
  • Such a lovely post, I like these pictures so much! :)
   http://www.martasfashiondiary.com/

   Reply
  • ooh i love the rack with your favourites on! can i have everything?!
   looks like a fun event indeed

   Reply
  • Looks like you had fun! xx

   Reply
  • bästa Angelica ♥ tack för den fina dagen!

   Reply
  • åh snälla angelica lägg upp fler bilder!! riktigt bra event och du var hur trevlig som helst ju!! önskar dock jag pratat med dig mer haha!

   Reply
  • This must have been so much fun, you look lovely!

   http://www.beblacknblue.blogspot.co.uk
   http://www.bloglovin.com

   Reply
  • Va coolt! Önskar jag kunnat varit där!

   Reply
  • Så fin du er! :-)

   Reply
  • Vilken storlek har du på New Icons skinnjackan??

   Reply
  • Hej! Jag har en the new icons HM jacka till salu, storlek 34. Säljer den för 2500,
   kontakta mig på mail om du är intresserad.
   peace/Sarah

   Reply
  • Hur kunde jag missa detta.. Är ju i Linköping varje dag och så missar man en sådan här grej! Fy vad jag är arg på mig själv nu.. Det ser verkligen jätteroligt ut :)

   Reply
  • Gud va roligt det verkat vara! :D

   Reply
  • Verkligen härliga bilder! :-)

   Reply
  • it looks like a lot of fun and i`m sure it was even better than the pictures show. congrats on your work, you look fabulous <3

   Reply
  • Jag älskar H&M! Häftigt att du fick samarbeta med dem :)

   Reply
  • What size jacket did you get? :)

   Reply