Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:09 | April 30, 2013

  Mockingbird II

  Yesterdays outfit/Pants from Zara/Jacket from Topshop/Bag from Zara/Shades from Bikbok/Shoes from Zara/Top from H&M trend/Mesh top from H&M/

  Glad Valborg allesammans! Nu ska vi ner till stan och kolla på flaken här i Göteborg och sen blir det nog att titta på Majbrasan ikväll :) Tanken var att jag skulle till Uppsala idag egentligen men eftersom jag varit sjuk nyligen och att det stökade till sig med sovplats så fick det bli underbara Göteborg istället! Hur ska ni fira idag?

  Happy May Day everyone! Now we’re going to go down to town and check out the flatbeds here in Gothenburg and then it will be enough to look at the bonfire tonight :) The idea was that I was going to Uppsala today but since I have been sick lately and it messed up where we could sleep I went to wonderful Gothenburg instead! How will you celebrate today?


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Mockingbird II”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här