Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:13 | May 1, 2013

  Forgotten and found


  Random

  Kollade igenom mitt gamla minneskort och fann massa bilder som jag glömt att lägga in på datorn och som jag inte visat er, så blandar dom med lite nya “vardagsbilder” :) Maten på sista bilden… fyfan vad gott!
  Tur att vi gjort lite käk här nu som vi ska äta.
  Vi har promenerat runt på stan och shoppat idag – hittade faktist en del! och sen satt vi på en uteservering och drack öl i solen. SÅ JÄKLA SKÖNT!! Är det varmt hos er med? Ikväll får vi se vad vi hittar på :) Hur har ni “firat” 1 Maj?

  I checked through my old memory cards and found lot of pictures that I forgot to put on the computer and that I haven’t shown you yet, so I mixed them with some new “everyday pictures” :) The food at the last picture … SO YUMMIE!
  Luckily we have made ​​some dinner here now that we will eat.
  We walked around town and shopped today – found some nice things! and then we sat down at an outdoor café and drank beer in the sun. SO WONDERFUL! Is it warm where you are to? Tonight we’ll see what we will do :) How have you “celebrated” 1 of May?


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Forgotten and found”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här