Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:54 | May 2, 2013

  C O V E R

  wwwwwwww[videofyme id=”1510969″ width=”750″ height=”480″ class=”aligncenter”]

   

   


  Photoshoot with Veckorevyn Magazine last year

  Hittade lite filmklipp från när jag gjorde omslagsfotograferingen från förra året :) Det var mitt första egna omslag! Och nu i Maj kommer mitt andra egna omslag tillsammans med Veckorevyn! Ska bli himla kul att se resultatet. Jag och Veckorevyn har även gjort ett litet samarbete för att samla in pengar till barnhemmet jag var och volontärjobbade på i Afrika i Januari! Mer info om det när tidningen kommer ut :)

  Found some footage from when I did the cover photo shoot with VR from last year :) It was my first own cover! And now, in May, my second cover will hit stores with VeckoRevyn! It will be really fun to see the results. VeckoRevyn and I has also made ​​a small collaboration to raise money for the orphanage I worked on as a volunteer in Africa in January! More info on that when the magazine comes out :)


  18 kommentarer  18 kommentarer om “C O V E R”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här