Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:33 | May 3, 2013

  Through the lens


  Barcelona in my ♥ See you in 2 weeks

  Nu sitter jag på tåget påväg hem från Götoberg :) Tåget är fullsmockat av folk som ska på Bruce Springsteen ikväll eller imorgon. Öl luktar de på hela tåget, Bruce spelas frenetiskt  och solen lyser in genom fönstret och jag kan inte låta bli att få sommarkänslor faktist! Jag skulle egentligen gått på konserten imorgon men blev helt enkelt inte så . Istället ska jag fira Jessica som fyller år :) Men ikväll ska jag träna och sen träffa upp fina My som flyttat till Stockholm. Vi hörs sen! Då ska ni få dagens outfit osv, PUSS.

  Now I’m on the train on my way home from Gothenberg :) The train is packed with people on their way to Stockholm to go to Bruce Springsteen’s concert tonight or tomorrow. It smells beer in the whole train, I hear they play Bruce songs and the sun shines through the window and I can not help but to get summer feelings actually! I would have gone to the concert tomorrow but It was simply not the case for me now. Instead, I’ll celebrate Jessica’s birthday :) But tonight I’ll work out and then meet up with lovely My who moved to Stockholm. Talk to you later! Then you will get today’s outfit, etc., KISSES.


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Through the lens”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här