Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:36 | May 7, 2013

  Beautiful day


  Costa Rica 2013

  Jäklar vilken fantastisk dag vi haft! hela 19 grader :) WOOP! Det blev som sagt skansen och glass – Sen avslutade vi med picknick och parkhäng tills solen nästan gått ner!Har tagit bilder som ni ska få imorgon. Nu ligger jag däckad i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna.. sådär nästan jobbigt trött. Så därför kommer jag mer eller mindre somna på någon sekund!
  Nu är det förresten bara 10 dagar kvar till Barcelona och trots att vädret är UNDERBART här så ska de bli fint med miljöombyte igen. Barcelona är ju så himla fint :)

  Damn what a great day we had! 19 degrees :) WOOP! We went as I said to Skansen and had ice cream – later, we ended up with a picnic and park hang until the sun almost went down!I have taken pictures that I will show you tomorrow. Now I’m soooo tired laying here in bed and can barely keep my eyes open .. like it’s almost impossible. So therefore, I will more or less fall asleep at any second! Now it’s by the way just 10 days left to Barcelona and although the weather is WONDERFUL here, it’s going to be great with the change of environment again. Barcelona’s so damn nice :)


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Beautiful day”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här