Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:26 | May 8, 2013

  Sakura Cherryblossom

  Todays outfit/Jacket from Zara/Shades from Ray Ban/Shoes from Zara/Top from Converse/Shorts from Zara/Bag from & other Stories/

  FANTASTISK MORGON! Har suttit och sippat kaffe i fönstret och kollat ut på den fina blåa himlen ett tag nu och ska snart bege mig mot min mosters båt tillsammans med Maja för att njuta lite utav det fina vädret. Det är underbart att ha en moster som bor på en båt mitt i vackra Stockholm! Jag vet att jag kommer hänga där en hel del i sommar. Efter det har jag en del jobb att stå i! Träning står på schemat med och jag kan inte låta bli att undra hur fan det kommer gå med den mega-träningsvärken som jag har. Kan knappt gå för tusan, haha!

  GREAT MORNING! I’ve been sitting in my window sippin’ coffee and looked out on the nice blue sky for a while now and will soon head towards my aunt’s boat along with Maja, to enjoy a bit of the nice weather. It’s wonderful to have an aunt who lives on a boat in the middle of beautiful Stockholm! I know that I will hang out there a lot this summer. After that I have some work to do! Hit the gym is on the schedule also and I can’t help but to wonder how the hell it will be, cause I mega-muscle soreness after working out. I can’t barely walk, haha!


  44 kommentarer  44 kommentarer om “Sakura Cherryblossom”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här