Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:10 | May 9, 2013

  Pretty Woman


  WHITE,BLACK & RED.
  Okej, jag gillar seriöst ALLT i denna look! Hennes superblonda/vita hår + luggen, de sotade ögonen, bleka hyn, röda läpparna och sen HELSVART. Örhängena är pricken över “i”:et  – Håller ni inte med mig?


  CLASSY ELEGANCE. Jag suckar drömskt varenda gång denna scen visas i filmen.. En vit och vacker dröm med en snygg hatt till! Sådär klassiskt vackert och elegant. Tidlöst.  Jag vill verkligen, verkligen göra en egen variant på denna outfit i sommar! Det ska jag tamejtusan göra!


  POLKA DOT. Klänningen är så fin! Speciellt med de breda bältet i midjan ( trots att jag egentligen inte alls gillar breda skärp! ) . Hela outfiten är så fint kombinerad med hatt, väska och handskar. JA TACK!


  REDHEAD+WHITE+GOLD.
  Kombinationen av helvitt, matchat med guldiga smycken och eldrött/orange hår gör mig helt fötrollad! Varje gång jag sett “Pretty Woman” och sett Julia Roberts ( som förövrigt är min enda riktiga girlcrush ) orangeröda svall, så vill jag bara soara ut mitt hår på en gång, permanenta mig och färga det i en eldig färg.


  MAGICAL DRESS. Ja ni.. Hur många av oss dör inte litegrann varenda gång man ser denna MAGISKA klänning? Ren perfektion. Jag vill gärna leta upp en liknande, gärna med hängade axlar och djup urringning – precis som denna. Tips?


  RETRO STRIPES.
  Så jäkla snyggt med kritstrecksrandig kostym! Speciellt om man har en pennkjol istället för byxor och matchar dom lite mer avslappnat, precis som ovan. Snygga retrobrillor och svallande hår! 10 poäng.

  Ikväll slängde jag på “Pretty Woman” och åt glass med massa bär på. Jättemysigt! Och som många andra så kan man ju inte låta bli att bli jäkligt inspirerad av alla snygga outfits/kläder fröken Roberts + andra har på sig. Ovan kan ni se mina favorit-looks från filmen med en liten kommentar! Vilken av dessa faller er mest i smaken?

  Tonight I watched “Pretty Woman” and ate ice cream with berries. So good! And like many others, one can’t help but be inspired by all the wonderful stylish outfits / clothes Miss Roberts + some other people are wearing. Above you can see my favorite looks from the film with a little comment! Which of these do you like the most?


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Pretty Woman”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här