Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:45 | May 9, 2013

  Scuba Blue


  Efter mitt inlägg med en randiga kavajen så har jag fått en del kommentarer kring vad de är för fint blått nagellack som jag hade på mig på bilderna – och nagellacket kommer från Isadora! Nr 757.
  Jag tok-gillar färgen och jag behövde endast måla ett tunt lager med denna för att få heltäckande färg direkt. Gillar att Isadora också har “wide brush” som gör det enkelt för oss som inte är experter på att applicera nagellack, haha.
  Tummen upp för denna!

  After my post with the striped blazer, I’ve received some comments about what kind of nice blue nail polish I was wearing in the pictures – and the nail polish is from Isadora! No. 757.
  I love the color and I only had to paint a thin layer of this to get full color directly. I like that Isadora also has the “wide brush” that makes it easy for us who aren’t experts at applying nail polish, haha​​.
  Thumbs up for this!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Scuba Blue”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här