Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:24 | May 9, 2013

  Surrounded by flowers

  Todays outfit/Pants from Forever 21/Shoes from Zara/Shades from Ray Ban/Bag from H&M/Top from Zara/Bracelets are random/Leatherjacket from H&M/

  Tillät mig själv en sovmorgon imorse och sov ut. Åt en god frukost och mötte sen upp Maja i stan!
  Jag ska ta och varva ner idag, just efter allt igår :) Jag ska åka till min moster båt och bara äta gott, njuta av solen och KOPPLA AV! Lite jobbmail måste jag ta tag i, men mer än så blir det inte utöver att jag självklart kommer blogga :)
  Osccar följer med mig till båten också – Har inte träffat honom sen i Julas. INTE okej.

  Allowed myself a lie-in this morning and slept a bit more. Ate a good breakfast and then I met up with Maja in town!
  I’ll unwind today, after all that happend yesterday :) I’m going to my aunt’s boat and just eat well, enjoy the sun and RELAX! A need to answer some emails, but I won’t do more than that, beyond that I of course will blog today :)
  Osccar is coming with me to the boat, too – I haven’t met him sience Christmas. NOT okay.


  31 kommentarer  31 kommentarer om “Surrounded by flowers”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här