Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:07 | May 10, 2013

  NYC golden.

  Todays outfit/Shorts from Issue 1.3, HERE/Top from H&M trend/Bracelets from Bikbok, random/Shades from & other Stories/Shoes from Topshop/ Watch from Cocoo, HERE/Bag from & Other Stories/Earrings from Björg, HERE/

  SHORTSEN!! Ni anar inte hur länge jag velat använda dessa.. Jag fick hem dom för flera veckor sen men det har ju varit alldeles för kallt för att ta på sig dig, förens idag! Kommer nog matcha dom med svart eller ton i ton med biege nästa gång. BIG LIKE! Dom kommer från Issue 1.3 och ni hittar dom som sagt HÄR.
  Nu ska jag kila mot Ingrid för en myskväll!

  THE SHORTS!! You have no idea how long I wanted to use them .. I got them for several weeks ago but it’s been too cold to put them on , until today! I will probably match them with black or shades of biege next time. BIG LIKE! They are from Issue 1.3 and you can find them, as I said HERE.
  Now I’ll head over to Ingrid for a cozy evening!


  41 kommentarer  41 kommentarer om “NYC golden.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här