Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:53 | May 13, 2013

  Green Garden

  Todays outfit/Blazer from Angelica Blick for NLY Trend, HERE/Shorts from Zara/Shoes from Topshop/Top from Zara/Shades from Lindex/Bag from Zara/Iphonecase from Marc By Marc Jacobs, HERE/

  Ja, som ni ser så behöll jag väskan.. egentligen av ren lathet och att den är så snygg! FAN att den måste fälla. Får gå med den “nere” hela tiden. Ni har inga tips på hur man får den att sluta fälla av sig färgen?
  Kom nyss hem från att ha haft möten mest hela dagen. Nu ska jag svira om och sen bege mig för att möta upp Maja! Senare sen ikväll så blir det lugna puckar för mig – Gick upp kl 04.30 imorse så jag är lagom trött i skallen nu haha. HEJ HEJ REDBULL!

  Yes, as you can see I kept the bag .. really out of sheer laziness and also cause it’s so neat! DAMN that it has to color off. I have to go with the bag down, in my hand, all the time. You got any tips on how to get it to stop trap of the paint?
  Just got home from some meetings. Now I” get changed and then go to meet up with Maja! Later tonight I’ll take it easy – Got up at 4:30 this morning so I’m very tired in my head now haha. HELLO HELLO REDBULL!


  40 kommentarer  40 kommentarer om “Green Garden”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här