Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:24 | May 13, 2013

  Smokey


  Picture from the My-Wardrobe photoshoot

  Jag har haft en helt fantastiskt lugn och skön kväll :) Jag kröp ner i soffan i min underbara filt och kollade på filmen “Monster” och åt god mat och jordgubbar. Har ni sett den filmen? Den är verklighetsbaserad och så himla hemsk – fast riktigt bra gjord! Så sjukt hur Charlize Theron så annars är en utav jordens vackraste kvinnor, kan se så annorlunda ut i filmen. Man känner knappt igen henne . Men ack så bra skådespelare!
  Nu ska jag krypa ner och sova – Imorgon väntar en lång dag!

  I have had an absolutely fantastic relaxing evening :) I cuddled down on the sofa in my lovely blanket and watched the movie “Monster” and ate good food and strawberries. Have you seen the movie? It is based on reality and so horrible – but really a well done movie! So sick how Charlize Theron that otherwise is one of Earth’s most beautiful women, can look so different in the movie. You hardly recognize her. But such a good actor!
  Now I’ll crawl into bed and sleep – tomorrow awaits a long day!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Smokey”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här