Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:39 | May 14, 2013

  I’ve got a fast car


  Old pictures of me

  Hittade dessa rackare i en gammal mapp på datorn och kände att jag var tvungen att lägga upp dom igen :)
  Den där toppen vet jag tusan vart jag lagt någonstanns.. Den måste jag leta efter! Den är sådär snygg, slapp och guldig.
  Hur har eran dag varit? Jag har som sagt varit på pressfrukost, haft möte och sen varit hos frissan och bara klippt mina toppar. Ni vet att jag alltid säger detta, men : Carro är så fantastiskt duktig och jag tycker helt ärligt att ni som  hitta en bra frisörsalong borde gå till Michael&Frisörerna :) På riktigt, dom är bäst!
  Imorgon väntar ett roligt möte med D.N.A, visning på Åhlens och även lite event på Bikbok. Mot kvällen ska jag iväg och träna! Heja heja!

  Found these great pictures in an old folder on my computer and felt that I had to put them up again :)
  Where the hell have I put this top? hmm I can’t remember .. I have to look for it! It’s so good-looking, perfect fit and golden.
  How has your day been? I have been at the press breakfast at H&M, enjoyed some meetings and then been at the hairdresser and just cut my split ends. You know I always say this, but: Carro is so fantastic and I honestly think that if you want to find a good hairdresser, you should go to Michael & Frisörerna :) For real, they are the best!
  Tomorrow awaits a funny meeting with D.N.A, show at Åhlens and even a little event at Bikbok. Towards evening I’m off to the gym to work out! Go, go!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “I’ve got a fast car”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här