Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:02 | May 17, 2013

  Make me up

  Makeup: Sandra Öjeland/ Mikas

  Åh Jisses! Vilken dag det var igår! Jag gick upp kl 07.00 och sen filmade vi enda fram tills klockan var 21.00 .. Tog någon timma innan vi var hemma och då var jag tvungen att möta upp Jakob en snabbis innan jag åkte till Mia för att lämna av min klänning som ska sys in tills ikväll och King-festen. JEEZ! När jag väl kom hem ( straxt efter midnatt) så slocknade jag som en idiot i sängen!
  Jag tog iallafall massor utav bilder igår och ovan kan ni se en smygbild på hur sjukt snyggt jag blev sminkad igår – mer bilder kommer!

  PS. Tack för alla era tips angående min förjävliga finne, haha! Jag har använt alsolsprit och basiron på den och nu är den hälften så stor. Woop!

  Oh Gosh! What a day it was yesterday! I got up at 7:00 and then we filmed/photoshoot until 21:00 .. Took an hour before we were home and then I had to meet up with Jacob a quickie before I went to Mia to drop off my dress to be sewn in until tonight and the King party. Jeez! Once I got home (just after midnight) I went to the bed immidiately !
  I took a lot out pictures yesterday and above you can see a sneak picture of how nice my make-up was yesterday – more pictures is coming!

  PS. Thanks for all your advice regarding my darn pimple, haha! I have used Basiron and so on, on it and now it’s half the size. Woop!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Make me up”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här