Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:39 | May 20, 2013

  Beautyfavs

  Jag har – som många andra – lite sommarfavoriter i makeup/skönhetsväg, som jag tänkte visa för er :)
  I have – like many others – some summerfavs in my makeupbox/in beautyway, that I will present to you :)

  1. Åhlens, Shimmering lotion: Denna är ett måste för mig på sommaren! Just för att den har ett bra pris och ger huden såndär fantastisk lyster! Testa så får ni se :) Har haft denna i flera sommrar i rad.

  2. Ole Henriksen: Face mist har jag aldrig förstått mig på, förens nu! Vet att många makeupartister använder dessa och jag kan rekomendera att testa de. Den återfuktar ansiktet och man kan spraya på sig den lite titt som tätt under dagen, trots att man har makeup.

  3. Aco, Body Scrub: Att skrubba kroppen innan man gör sin “sol-debut” efter en lång vinter är något som vi ALLA borde göra. Inte bara nu på sommaren, utan lite då och då året runt!

  4. Clean, Shower fresh: Okej, denna använder jag inte bara på sommaren .. utan året om haha. Men den är magisk!

  5. Smashbox Photo Op: Detta är en ” Under eye brightener and illuminateur” som alltså gör att man ser pigg och fräsh ut och reflekterar solljus under ögat. Jag använder denna lite på kindbenen ibland just för att den ger ett fint shimmeri solljuset.

  6.Isadora, Multivitamin gloss: Perfekt färg och konsistens! Enough said.


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Beautyfavs”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här