Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:21 | May 20, 2013

  Walk in slowmotion


  Everyday random

  Allt är så mycket roligare och enklare på sommaren, håller ni inte med? Nu börjar de ju bli varmt och det är så fantastiskt :) Det bara bublar i hela kroppen! Jag brukar alltid tänka att ” När det är 1 Juni.. DÅ, då är det verkligen sommar!” haha. Och det är ju inte alls långt kvar tills dess :) WOOP!

  Everything is so much easier and more fun in the summer, don’t you agree? The summer begins now nw when it’s hot and it’s so amazing :) I almost get butterflies in my tummy! I always think that “When it’s June 1st .. THEN, then it’s really summer!” haha. And it’s not far now :) WOOP!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “Walk in slowmotion”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här