Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:37 | May 23, 2013

  London calling

  /Top from H&M trend/Shades from Rayban/Skirt from Dannika Zen, Desordre/Shoes from H&M/Bag from Celine/Vest from H&M trend/

  Denna outfit är ett par dagar gammal och tyvärr så bjuder jag endast på en bild, för vad tror ni händer när vi tog dessa bilder? JO MEN VISST! Kamerans batteri dör ju såklart.. såklart. Hann ta denna plus en suddig och en nästan likadan bild. Men men, bättre än inget!
  Hur fin är förresten inte kjolen? Skrev ju om den för några dagar sen och jag ÄLSKAR DEN. Jag ska bära den idag med :)Den kommer från den fantastiska designern Dannika Zen och kommer bl.a säljas på Desordre snart.  Så ni kommer få dagens outfit sen med!

  This outfit is a few days old and, unfortunately, I can only offer you one image, for what do you think happens when we took these pictures? WELL! The camera battery dies of course .. of course. I took this plus a blurred picture and an almost identical picture. But anyway, it’s better than nothing!
  How nice is the skirt btw? I wote about it a few days ago and I LOVE IT. I’ll wear it today alos :) It’s from the amazing and talented designer Dannika Zen and will, among others, be sold at Desordre soon.So you will get today’s outfit later today!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “London calling”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här