Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:34 | May 23, 2013

  What about life.

  Vi alla har tuffa perioder här i livet. Någon gång under livet så går man igenom saker som får en må dåligt, bli ledsen eller kanske till och med deprimerad.
  I min blogg har jag aldrig riktat in mig på att vara personlig och det är inte min bloggs nisch heller – utan mode.
  Det är där jag vill lägga mitt fokus. För det är det jag brinner för, vad som gör mig glad och det jag vill hålla på med för resten av mitt liv!
  Andra kanske har ett intresse eller brinner för att måla, spela fotboll, vara duktig inom teknik eller alltid drömt om att bli lärare eller advokat.

  Jag har sållat bort  att dela med mig av saker i mitt liv som gjort mig ledsen, arg eller besviken här i bloggen. Visst, jag har låtit er fått veta om jag haft en dålig eller kämpig dag, eller om jag varit riktigt ledsen.
  Men jag har aldrig förklarat varför eller vad som hänt. Jag har känt att de varit orelevant och att jag vill hålla mitt privatliv för mig själv – för det förtjänar alla att få ha.

  På senare tid har jag fått kommentarer som gjort mig ledsen, såsom att ” Du är så opersonlig numera! Vad tråkig du är!” ..
  Jag förstår att det inte är så lätt för er att förstå, när jag inte berättat eller delat med mig av det jobbiga i mitt liv.
  Men samtidigt så måste vi förstå att jag inte är mer än människa och att jag med går igenom tuffa perioder.
  Jag ska försöka berätta och förklara för er, till den grad som jag själv känner att jag är kapabel till – Just för att ni kanske kan förstå varför jag kanske inte skrivit så mycket om mig själv det senaste året, eller varför jag emellanåt haft någon dag då jag inte skrivit fyra inlägg och istället ett eller två.

  För ca 1,5 år sen gick jag igenom en jättejobbig sak i mitt privatliv som fick mig att krasha känslomässigt och totalt. Jag fick helt enkelt en depression. Jag har alltså under några månader lidit av depression under 2011. Under denna tid hann jag och mitt X göra slut och bli ihop igen.
  Tiden gick och jag återfick mitt glada humör, men självklart så satt ledsamheten kvar någonstanns bakom revbenen.
  Under tiden skedde det massor av roliga saker med bloggen som gjorde mig på ett djupt sätt väldigt glad och lyckan blev större när jag även fick tag i en lägenhet i Stockholm, trots att jag och min dåvarande pojkvän mer eller mindre precis flyttat ihop.
  Så jag tog mitt pick och pack och flyttade och i samma veva gjorde jag och mitt x slut med varann igen.
  Under min första tid i Stockholm höll vi kontakten, men tillslut orkade ingen av oss mer och vi stängde av varann totalt. Det tog extremt hårt på oss båda efter att ha varit ihop i mer än 5 år. Månaderna gick och jag försökt överleva sommaren genom att resa, umgås med vänner och sköta mitt jobb. Efter några månader och mycket kämpande bestämde vi oss för att gå på date igen och försöka på nytt. Det funkade ett tag, men efter att ha haft ett sånt långt förhållande och nu bo på distans och samtidigt försöka laga något som var trasigt, gjorde mig bara mer och mer ledsen. Jag tappade aptit för livet och saker som brukade göra mig glad, gjorde inte det längre. I februari i år orkade varken min hjärna eller hjärta mer och vi skildes åt.

  Detta har pågått i över 1,5 år och jag under denna tid aldrig någonsin fått LANDA, andas ut och försöka få mig SJÄLV LYCKLIG.
  Under denna tid har jag även fått tampas med min mage, som nu är sönderstressad.
  Jag har inte fått vara 100% glad eller lycklig under 1,5 års tid och det tar EXTREMT mycket på kropp och själ. Jag har känt mig orkelös, oinspererad och bara så fruktansvärt ovärd. Sen är jag såklart SJUKT TACKSAM för allt fint i livet jag fått vara med om och att jag får jobba med det som jag ÄLSKAR!!

  Under den senaste tiden har jag haft mycket att tänka på och gå igenom. Jag har väl på nått sätt accepterat att jag mått dåligt och jag försöker rannsaka mig själv och då även tillåta mig själv att jag vissa dagar kanske inte mår tipptopp, vilket jag försökt att trycka bort och “täcka över”.
  Det är nu, på första gången på länge som jag känner att det börjar gå åt rätt riktning – men jag är fortfarande extremt känslig, och det är sånna kommentarer som får mig att då känns mig skitkass.
  Jag har under den senaste tiden försökt att lugna ner mig lite, ta dag för dag , lärt känna nya människor som ger mig lycka och styrka.

  Ett litet hopp har börjat gro någonstanns i djupet av magsäcken och jag är mer redo än vad jag varit på nästan två år.
  Mer än så vill jag varken skriva eller berätta om. Iallafall inte nu, inte nu när “såren” fortfarande är färska.
  Ni där ute som varit med om hjärtesorg, att en familjerelationen gått åt skogen eller att era drömmar krossats kanske känner igen er på något sätt och kan känna igen er i dom känslorna som uppstår. Tänk er att leva med dom frekvent under en sån lång tid och samtidigt försöka upprätthålla livet runtom. Det är inte lätt.
  Jag ber er inte att “tycka synd om mig”, men att kanske ha en viss förståelse för mig.

  I samma veva vill jag bara passa på att säga till er som alltid klickar er in här, skriver fina kommentarer och mail, peppar mig i motgångar och står vid min sida, att:  Ni finns i mitt hjärta och att jag älskar er. Ni ger mig så mycket glädje i denna jobbiga period i mitt liv och NI om några får mig att kämpa och även peppa mig själv. Ni är fantastiska människor, glöm inte det!
  Så, nu har jag förklarat min situation som jag befunnit mig i.
  Och med det sagt så blickar jag framåt och känner att mitt hjärta lättat en aning och att jag nu är reda för ljusare tider!


  241 kommentarer  241 kommentarer om “What about life.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är en mycket vacker och inspirerande ung kvinna! Jag personligen inspireras mycket av din stil och fashion sense du har. Det kommer alltid finnas människor som är negativa och skriver elaka kommentarer men du har många följare som inspireras och starkt imponeras av det du gör. Var stark och modig!
   många kramar till dig!

   Reply
  • Angelica, jag tycker att det är starkt av dig att dela med dig av detta, för jag förstår att det inte är lätt. Du verkar verkligen vara en underbar person och jag hoppas att du får ordning på ditt liv igen så att du kan känna dig genuint lycklig. För det förtjänar du!

   Reply
  • Du är fantastisk. DU inspirerar mig varje dag, och kom ihåg att du ger så mycket glädje till alla vi andra. Hoppas det går uppåt, för du är bäst!!

   Reply
  • Kämpa kämpa! U can do it! Läser din blogg varje dag! Kram! :)

   Reply
  • <3

   Reply
  • Jag hoppas allt kommer bli bra Angelica och att allt löser sig i slutet
   Annars vill jag bara att du ska veta att du är en underbar människa
   Och du sprider så mycket glädje
   Tack för att du inspirerat mig
   Älskar dig och vi är alltid här för dig <33

   Reply
  • Hey Angelica, first i wanna tell you that you are such an AMAZING inspiration to me and I think this post you wrote takes courage and its really nice of you that you shared it. But you should really not give a damn about those comments that says impersonal. People shouldn’t forget that this blog is just a part of your life and you don’t have to share everything you go through in here. I hope you feel better soon, be strong! xoxo

   Reply
  • Very brave of you to post something so personal. We’ve all been through a heartache…or two. Glad you are feeling happier. Stay strong and beautiful, love!

   Reply
  • Glöm aldrig: Du Är Grym.

   Du är absolut inte tvungen att vara sådär personlig. Jag gillar dig för den bilden man får av dig. Du är inspirerande och man blir glad av din blogg och din stil. Jag läser den flera gånger per dag.
   Du ska vara hur nöjd som helst. Oavsett.

   Reply
  • Du förtjänar att vara glad och må bra. Tycker verkligen om din blogg och den är alltid tiptop! <3

   Reply
  • Jag tycker att du är lagom personlig i din blogg. Nu har jag följt dig sen du och Kenza gick ut med att ni var/är vänner och jag kan ärligt säga att jag önskar att du var min vän för du verkar vara en sån underbar person. Det är tråkigt att vissa personer begär så mycket från vissa av de bloggar som de läser men man väljer ju själv vad man vill gå ut med och berätta. Självklart har jag saknat uppdateringen men jag har ju förstått att du inte mår bra, man kan ju även ta en sån kommentar positivt för jag och många mer älskar din blogg. Jag hoppas du finner de lugnet som du behöver. Kanske kan du ta semester nu i sommar och bara koppla av på riktigt? Jag önskar dig all lycka Angelica och en dag kanske jag kan få chansen att ge dig en kram och säga allt detta personligen till dig. Massa massa kramar!

   Reply
  • Jeg har vært deprimert i snart fem år, men er omsider på bedringens vei. Ingen ord kan beskrive hvor jævlig det er, men jeg håper du blir bedre snart. Du virker som en fantatisk person og du fortjener alt godt. Hvis jeg klarer det, klarer du:-)

   Charlotte

   Reply
  • Du är stark Angelica.

   Reply
  • Så otroligt hemskt att höra hur du har mått/mår jag genomled själv depression i något år för att sedan friskförklaras bara för att nu känna mig nere igen. Varje dag är en kamp och jag har en sådan skräck inom mig att aldrig få känna mig lycklig igen att aldrig få känna att jag förtjänar att vara lycklig och glad. Det gör mig så ont att höra att andra ska behöva genomlida ett liknande helvete hade jag kunnat hade jag hellre genomlidit det själv om det hade betytt att jag kunnat skydda andra…

   Jag tänker oftast på det när jag läser negativa bloggkommentarer – som du nämner – att man egentligen inte vet någonting om bloggare IRL och därför inte kan veta vilka jobbiga perioder de kan ha tvingats genomgå. Därför är det alltid bättre att skriva positiva saker eller om man måste kritisera göra det på ett konstruktivt sätt.

   Det intrycket som din blogg ger mig av dig är att du är en fantastisk person på alla sätt och vis. Du har en egen cool stil, du är otroligt kreativ – vilket alla dina fina bilder är bevis på – och lyckas med allt du tar för dig. För att inte nämna så otroligt vacker du är! Fokusera på din familj och dina vänner och andra saker som får dig att känna dig så fantastisk som du är.

   Reply
  • <3<3<3<3

   Reply
  • Får allt lite tårar i ögonen när man får läsa sånt här man inte är van vid. Jag tycker du är en stark person som vågar erkänna att du mår dåligt. Ta den tid du behöver. Du inspirerar mig såå mycket och jag förvånas verkligen över att du nästan varje dag kommer med nya outfits. Du har så många läsare som älskar det du gör! Hoppas du mår bättre snart, kram!!

   Reply
  • YOU are a powerful woman an I wish you all the best. Good and happy moments in your life.
   Greetings from Germany
   Monika
   xx

   Reply
  • Jag måste säga att jag tycker det är otroligt starkt av dig att skriva detta. Du är en riktig inspirationskälla och det får du aldrig glömma :)

   Reply
  • Du är en så otroligt inspirerande människa och stark som klarar av att skriva ut om detta! Ta hand om dig!

   Reply
  • After winter comes the summer. After night comes the dawn. After every storm, there comes clear, open skies.
   You are strong Angelica, I believe you are going to be more than okay!
   Hugs from Slovenia

   Reply
  • fortsätt vara den du är, och göra det du gör för det är du extremt duktig på! du har all rätt i världen att må dåligt, och det måste andra människor acceptera, om de inte kan de är de inte lika helhjärtade som du! försök att bara ta åt dig av de fina kommentarerna! ta en dag i taget, och ta det för vad det är. we only live once!

   Reply
  • Hej Angelica!

   Jag är en tjej på 17 år och jag förstår dig helt! Jag ha varit deprimerad från och till sen sommaren 2012. Jag tycker att du gör helt rätt i att inte dela med dig allt om ditt privatliv för de ska ingen annan lägga sig i. Vill bara att du ska veta att du är min absolut största stilikon! Du är så sjukt inspirerande och jag tycker verkligen inte du är opersonlig. Du kommer med nya coola outfitts varje dag, du blandar stilar på ett så enormt bra sett, du är egen och helt underbar! Du är den bästa inspirations källan och jag skulle lätt kunna ta alla dina kläder. Din stil är amaziinngg!

   Massa peppande kramar // Ett stort fan

   Reply
  • Alla går igenom jobbiga perioder men är inte alla som har så många ögon på sig! Kämpa på, följ hjärtat så brukar resten ordna sig :-)

   Reply
  • Stark du är Angelica! Du är så jäkla härlig, snygg och inspirerande, och din blogg är verkligen toppklass! Kämpa på, kram på dig!

   Reply
  • <3

   Reply
  • Det får aldrig glömmas att de människor som sprider hat på nätet inte mår bra själva. Det finns ju också en anledning till att det första man tänker på när man läser anonyma kommentarer som går på offentliga personer att författaren faktiskt är avundsjuk. Titta på vart du är idag, du flyttade till Stockholm och driver nu en av Sveriges topp-bloggar. Du är var du är idag för att du är duktig på det du gör! Jag kan inte förklara varför det dagligen postas elaka kommentarer överallt på nätet för att det makes no sense to me. Jävlar vad du har kommit långt Angelica och i våra ögon har du verkligen lyckats, samtidigt som jag VET att du har potential och vilja att göra och klara av vad som helst. Du ska vara så stolt över allt du har åstadkommit och veta att jag tror att du har så mycket roligt och bra saker framför dig!! Jag önskar dig all lycka i världen. Stor Kram

   Reply
  • <3

   Reply
  • Tack för att du berättar! Jag har själv känt liknande under en lång tid, och har inte haft någon aning vad jag ska göra år det. Så jag förstår hur jobbigt det kan vara. Känn aldrig någon press på att du måste dela med dig av saker i ditt privatliv, för i slutändan är det ju bara din ensak.

   Reply
  • Angelica I’m a reader from Portugal and I’m your fan for like 3 years now , or more … I never comment , I just love your pictures and style and you are an inspiration … I never felt like I had the right to know anything about your life even tough I wish you all the best with all my heart. But this time I decided to comment and say a few words … Tell you that I totally understand your way of being a private person , specially when you are going through something like a depression or sadness . I’ve been down that road and a guy was envolved too (ofc he was not the only cause but it helped) …. Everyone has their history . Its hard when you have to keep smiling everyday and pretend everything is alright but remember that everything passes , everything goes away and everything really happens for a reason either is a blessing or a lesson , keep your heart open and let it be changed to be better, grateful and happy with little things! I want to tell you that you dont need to justify yourself towards us … Its your life ! Remember that when you feel like you are in the bottom of a deep hole where everything is dark there’s no way out rather than looking UP again. Only UP :) Towards light . I hope you have a happier life from now on :D You seem like such a good person and it shines troughout your looks . You are not only beautiful on the outside . Let your beauty shine even more :D We cannot afford loosing time for sadness or depression , they are our monsters and enemies , and we defeat them by not allowing them to put us down , doing things that make us happy, meet new people with our heart open . Angelica and if theres resentment in your heart let it go because when you are 80years old you are gonna wish that you lived your younger years with peace in your hearth and you’ll regret it , not good :( – ofc I don’t know if that’s your case but in mine I was holding a lot of resentment, disapointment and so on .
   ALL THE BEST to you in everything in your life :D Big kiss from Portugal ;)

   Reply
  • Älskar din blogg precis som den är. vill man ha en mer personlig blogg, borde man kanske läsa någon sådan som är mer inriktad på det. Du är ett geni ur ett modeperdpektiv och om man inte kan uppskatta det mode utbud som du bjuder på kanske man ska läsa en memoar eller något annat. Jag blir väldigt inspirerad av dig och hoppas att du fortsätter med bloggen precis som den är. Självklart ska man slippa skriva om sina känslor om man inte vill det. Men vissa läsare saknar tydligen empati och kan inte förstå att det kan vara jobbigt att skriva om sånt.
   ÄLSKAR din blogg

   Reply
  • Beautiful girl! -Cheer up. Life is hard, everybody knows that.. Nobody needs to know what´s going on, unless you want them to. I don´t have to know your story, to love an follow your blog! I find you to be the most inspirering person, for me personally. Not only by fashion, but your pictures tells me more than you think! Yes, your only a human.. but sometimes, just breathe and take a minut. Nobody expects more from you, than yourself!

   With love from Denmark :)

   Reply
  • Tycker självklart inte att du ska skriva och berätta det du inte vill! Fortsätt med vad du gör – du är en så stor inspirationskälla till mig, både inom mode och yrke! Det är lätt att glömma bort att ta hand om sig själv emellanåt, men ibland måste man faktiskt stanna upp lite och ta sig en titt i spegeln istället för runt omkring sig själv.
   Fortsätt kämpa för att du ska må bra och bli lycklig innan du tänker på vad vi vill läsa osv. Alla förtjänar att vara lyckliga.

   Reply
  • Vilket sammanträffande, jag sitter just nu i skrivande stund och skriver om min hjärtekross som jag varit med om. Så jag känner igen mig i precis allt du skriver, den där utmatningen och att lyckan till livet försvinner helt. Det är jobbigt, det är tugnt. Men vi överlever mer eller mindre, och tillslut hittar vi tillbaka. Var stark Angelica, tillsammans är vi starka <3

   Reply
  • Angelica du är så himla BRA på alla sätt och vis! Såg dig på planet från barcelona, så såg du en stirrande tjej var det jag, för blyg för att säga nått…Men du är så himla vacker i verkligheten, du har bästa bloggen, hela du verkar vara en grym tjej, fortsätt som du gör, du är grym!! :)

   Reply
  • Tjenis! För det första tycker jag att du är underbar och du inspirerar alla som läser din blogg! Vilken förebild alltså! Man förstår ju att din blogg är mer proffesionell och du lägger mycket tankar ner till den, så varför måste man kommentera onödigt? Du väljer ju själv hurdan blogg du har och inte behöver du liksom berätta hela din lifestory på en modeblogg. Kämpa på du är en fin människa och det kommer att orda sig! Kram

   Reply
  • styrkekramar till dig , du är grym, och du behöver verkligen inte dela med av massor av privata grejer i ditt liv !

   Reply
  • Starkt av dig att berätta detta, fortsätt kämpa!

   STOR STYRKEKRAM!

   Reply
  • Du är verkligen en stark människa och jag beundrar dej verkligen! Jag hoppas att din mage blir bättre och att allt löser sej. Lycka till i fortsättningen med jobb och blogg :) <3

   Reply
  • Alla styrkekramar till dig! Hoppas verkligen det bara blir bättre och bättre nu för dig för det förtjänar du verkligen!
   Vill också säga tack så mycket till dig för all inspiration du ger oss läsare varje dag. Jag går själv igenom något liknande, har ingen ork och inget känns meningsfullt men är nu på bättringsvägen och att titta in på din blogg varje dag ger mig hopp om att jag också kan göra vad jag vill och tycker är kul. Så tack för att du är en sådan grym förebild!<3

   Reply
  • Angelica, jag vet precis vad du slåss med. Jag har haft ångest och min mage har tagit stryk av detta med.
   Personer som skriver såna kommentarer är personer som inte vet alls har haft sådana känslor. Tyvärr drabbas alla av dom känslorna en/flera ggr i livet.
   För mig är du mer än en inspirationkälla inom mode, utan varför jag varje dag klickar mig in på just Din blogg flera ggr om dagen är för att du Är Personlig. Det är skillnad att vara Personlig och Privat. Och du är en offentlig person och jag respekterar till högsta grad att man ska få vara privat. Och faktiskt så går man inte heller fram till vem som helst och pratar om Allt. Utan man har vänner, familj och psykologer, kuratorer till sånt så det kan ju folk tänka på när man skriver till dig att “du är tråkig och opersonlig”.
   Så Angelica.. keep up the good work! Man kan faktiskt inte jämt vara stark och visa alltid en superduper sida. För livet ser faktiskt inte ut så.
   Tack för en super blogg! Du är fantastiskt!
   Kram Rebecca

   Reply
  • Hej Angelica! Första gången jag kommenterar efter att ha läst din blogg sen start. Ditt inlägg gick rakt in i hjärtat på mig och jag fick tårar i ögonen.
   Önskar dig all lycka! Efter regn kommer solsken!!

   Reply
  • Angelica du har en fantastisk blogg och är en fantastisk människa, har läst din blogg i tre år nu och jag älskar den. Du är grym kvinna och alla jag vet tycker jätte mycket om dig och det du skriver. Ta hand om dig, dina trogna läsare har förståelse och kommer alltid finnas här! Massa kramar, Matilda

   Reply
  • Fantastiska du! Även om jag inte känner dig personligen så verkar du vara så vacker såväl på utsidan som på insidan. Du tar dig igenom livet och när du minst anar det så kommer solen lysa inte bara på dig, men utan allt omkring dig igen. Det finns så mycket gott i världen för dig ska du se. Kram på dig xx

   Reply
  • Mer och mer runt omkring än verkar det vara människor som mår dåligt – jag tror att samhället pushar än så hårt för att vara bra och göra bra, och det är inte accepterat att ta en paus för att fokusera på sig själv och se till att man själv mår bra. Man lär sig att om man presterar så kommer man bli lycklig – men det finns ju så mycket mer som bidrar till den ekvationen! Jag har själv det väldigt svårt att berätta om mina problem och det som gör mid ledsen ens för dem som står mig nära, så jag har full förståelse för att du inte skulle vilja dela med dig av ditt privatliv på bloggen. Men jag tror också att det är många som kommer vara väldigt tacksama för att du gjort det för det visar att alla människor har det tufft och mår dåligt ibland – ok det är okej, för bara om man accepterar att man mår dåligt kan man försöka att må bättre! Fortsätt vara stark!!

   Reply
  • Tycker det är starkt av dig att våga och kunna skriva ut om hur du mår! Du är en stor inspirations källa, inte bara gällande mode utan allmänt.Älskar din blogg och sänder många styrkekramar i hopp om att du ska må så bra som möjligt puss

   Reply
  • Jag älskar din blogg o tycker att du ska skriva om det du tycker om ! Du har jättefina outfits :) Jag tycker att du verkar vara en fantastisk person ! Du är stark och ska fortsätta vara det !

   Reply
  • Jag förstår dig och respekterar dig! Det måste ha varit riktigt tufft för dig, jag går igenom en hjärtekross, det känns förjävligt! Låt oss vara självisk och se till att vi mår bra!
   Älskar din blogg, din stil och dig, Kram!!

   Reply
  • TACK för att du delar med dig ! Nu gillar jag dig genast ÄNNU mer . Keep up the good work !

   Reply
  • om jag var man skulle jag leta upp dig och gå ner på ett knä hahaha :) nä men seriöst så fin är du! du visar att du inte bara har utsida men även insida. du kommer att må bra igen, lovar dig det! puss

   Reply
  • Det låter som att vi har gått igenom någonting liknande. Det har gått ca två år sedan min tunga resa började och nu kan jag äntligen säga att jag är lycklig igen och stark i mig själv. Självklart kommer vissa bakslag men för varje gång dom kommer blir det lättare.
   Jag fick förklarat att vägen tillbaka ser ut som “ett streck du drar med pennan som går uppåt men med en massa cirklar” (svårt att förklara). Så det kommer dippar men varje dipp är lite högre upp mot toppen.

   Jag hade själv svårt att ta när alla sa “det blir bättre” men nu vet jag att det är så! Så fort jag slutade tänka det Måste bli bättre så började det gå framåt!
   Släpp “måsten” och gör det du orkar och vill! Det hjälpte mig så mycket!
   Önskar dig allt väl!

   Reply
  • Tusind tak for din ærlighed og fordi du betror os læsere dette. Du gør et fantastisk stykke arbejde med din blog, som er en kæmpe inspiration for mig og mange andre! Keep up the good work, men husk også at passe på dig selv. <3
   Knus fra Danmark

   Reply
  • Jag har alltid respekterat dig otroligt för att du strålar som en stjärna och att din aura skriker “GENUIN”. Det här inlägget spädde på min respekt för dig och ger mig definitivt förståelse för varför vi, som läsare, inte får ta del av mer i ditt privatliv. Det gör mig ingenting, absolut inte. Men dessa inlägg ger lite extra krydda till din blogg.

   Å det känns förbannat peppande att tycka om den del av dig, som vi får se, när du tackar läsarna emellanåt. Liksom visar att vi ger dig något.
   Mm, flummigt, javisst. Ville mest bara att du ska veta att du inte är ensam och att du är en fin människa – som det verkar.

   Hoppas du får må bra snart.

   Reply
  • som jag känner igen mig i detta. jag är 17 år och det här året har varit det värsta jag varit med om, jag och min pojkvän sedan 2 år tillbaka gjorde slut för att sedan bli tillsammans efter ett par månader igen och nu är vi där. ändå är jag inte glad, ändå gör allt så fruktansvärt ont. så vad är felet? har ingen livsglädje och allt känns uppochner vänt.

   Hoppas verkligen att du kommer upp på fötter igen Angelica, du är en stor insprationskälla, fantastiskt vacker och verkar vara fruktansvärt snäll och trevlig! lycka till med allt!

   Reply
  • Jag är inte en frekvent kommenterare, men en frekvent läsare. Går in på din blogg varje dag, och du verkar vara en riktigt härlig person! Du har inga som helst obligationer att berätta om ditt privatliv, precis som du skriver så är det inte ens det din blogg går ut på. Jag tycker det är starkt att du delar med det här, och visar att du faktiskt tar illa vid dig. Du ska veta att den stora majoriteten som klickar in på din blogg gör det för att vi tycker om den precis som den är.

   Du är en otrolig inspirationskälla. Jag önskar dig allt gott, och hoppas att du får må bra nu! Kämpa på!
   Kramar

   Reply
  • kramar till dig! du är så fantastisk grym

   Reply
  • Hej Angelica,

   Stort tack för att du delar med dig av så pass mycket! Jag läser din blogg varje dag och tycker den är fantastisk, oavsett. Din personlighet lyser alltid igenom dina inlägg. Att du nu delar med dig av delar av vad du gått igenom den senaste perioden tycker jag är väldigt starkt. Jag drabbades själv av en depression för 3 år sedan nu. Mycket hade det att göra med att mitt dåvarande förhållande tog slut. Precis som du skriver så fortsatte vi att ha kontakt och kunde inte släppa varandra helt. Det var otroligt påfrestande och jag känner mycket igen mig i det du skriver. Idag mår jag mycket bättre, men det tog lång tid att komma hit. Men det gick. Det här med depression och psykiska sjukdomar är tyvärr fortfarande ett känsligt ämne och det finns många därute som inte vill förstå att det faktiskt är en sjukdom. Något som gjort mig ledsen och upprörd många gånger. Därför blir jag glad när någon som du kan säga detta offentligt och sprida detta budskap. Det är verkligen inget att skämmas för, men folk verkar behöva påminnas om detta då och då. Jag önskar dig all lycka, Angelica! Du är fantastisk. Det kommer bli bra igen.

   Stor kram!!

   Reply
  • Angelica, du är en fantastisk människa. Tack för att du delat med dig av det svåra och för att du berättar om det som inte är lätt. Många av oss har varit där. Full förståelse och många många kramar.

   Reply
  • Glöm aldrig bort dig själv, alltid lägga din hälsa och ditt välmående i första hand. Alla som varit med om motgångar förstår dig! Bara att kämpa på och faktiskt tillåta sig själv ha dippar ibland, bara man tar sig upp igen. Jag kan förstå att man håller sitt privatliv till sig själv när man är en offentligt person, jag kan garantera att det är många människor som aldrig hade klarat av att vara offentlig på ett sånt här sätt, tänk på det & det är därför du är så unik. Låt ingen ändra på det! Att skriva av dig ibland är nog både skönt för dig och dina läsare, du visar att du också är människa med känslor och tuffa perioder och dina läsare får en annan bild av dig, känner med dig & stöttar!! Du ger dina läsare så mycket glädje, inspiration och motivation varje dag och du förtjänar dubbelt så mycket tillbaka! Tusen kramar

   Reply
  • Starkt av dig att dela med dig även om jag inte ser att du måste göra det. Men jag tror att det gör att många ser att du faktiskt inte är mer än människa. Du är stark och du är grym så jag vet att du fixar det här! Bamsekram

   Reply
  • Starkt att våga skriva något sådant här personligt och jag är glad att du gjorde det. Jag förstår hur du mår, det är bara att kämpa vidare. Du kommer bli bra igen!

   Kram

   Reply
  • Wow.
   vad du är stark Angelica. Att driva den här bloggen på ett så skickligt sätt som du gör SAMTIDIGT som en av de tuffaste perioderna på livet visar verkligen hur stark du är! Jag är har världens häftigaste idol… du! :)

   Reply
  • Jag får en stor klump i magen när jag läser det här, kanske för att jag har varit med om något liknande själv.
   Jag hade världens finaste pojkvän i två års tid. Vi hade ihop det i ett halvår innan vi tog ett halvårs paus ifrån varandra. Sedan blev vi tillsammans igen i nästan ett år. Jag var världens lyckligaste. Men det tog slut när han började gymnasium i höstas. Jag tror aldrig jag har gråtit så mycket som jag gjorde då.
   Men idag känns det ändå okej, men det är såklart.. allting finns där inom mig, de smärtsamma känslorna. Det är klart, jag kanske gråter ibland för jag saknar det vi hade och honom. Men jag skulle aldrig vilja ha tillbaka det. För jag skulle aldrig orka gå igenom det igen.

   Jag förstår dig helt och hållet Angelica och jag tycker du gör ett mycket bra jobb trots den jobbiga tiden! Du är bästa bloggaren som jag vet som inspirerar mig mycket. Du gör så gott du kan och det duger absolut för mig!

   Smärtan kommer inte försvinna snart men man får inte ge upp och jag tror att du klarar det, fina du!

   Reply
  • Hola Angelica, te sigo desde hace tiempo ya, pero es la primera vez que te escribo. Eres la primer pagina a la que entro en el día, para verte brillar en todas y cada una de las fotos. Eres increible, me encantas y no es que no me importe tu vida personal, simplemente te sigo y me inspiras, pero me ha dolido dentro saber que has estado mal. Lo siento muchisimo, creo que todos hemos pasado por momentos difíciles, pero lo más importante es que nunca jamas has dejado de brillar, trasmites tanta belleza, tanto glamour, eres espectacular y espero que con los comentarios y el amor de tus seguidores te nutras, te halles y puedas dar aún más de ti. Espero que puedas entenderme, soy argentina, así que espero que el traductor haga un buen trabajo. Fuerza preciosa, eres la gran inspiración de mucha gente, la cabeza siempre bien alta! Saludos

   Reply
  • Jag ville först inte heller dela med mig av jobbiga saker, men när man går runt och bär på det sådär och försöker att täcka över så tycker i alla fall jag att bördan bara blir tyngre. Som du säger.. det blir ju bara värre när vissa läsare inte förstår och börjar klanka ner på en. Jag har skrivit av mig tre-fyra gånger under det gångna året och känner alltid en sådan enorm lättnad inombords. Även om det är skrämmande att lämna ut sig på det sättet, så är det samtidigt så jäkla skönt att bara få berätta – så att folk äntligen förstår., så att man slipper höra hur dålig man är och att man minsann var bättre förr. Jag har i alla fall upplevt att de där negativa jäklarna blivit färre och färre. Ploppar de ändå upp, så har jag ändå förklarat mig, så då känns det inte som att det tar lika hårt.

   Angelica, jag är i alla fall grymt imponerad av dig – att du lyckats vara så inspirerande trots allt. Jag kikar in här dagligen för att se dina bilder och de är alltid lika amazing.
   Ta hand om dig!

   Reply
  • You are very brave. The fact that you wrote such a personal post takes a lot of courage. I really enjoy your blog and the way you talk about fashion. You are totally right, this is a fashion blog not a diary and when you do share personal facts most of the time. I think you have all your blog followers (including mine) support. Stay strong! The future is always brighter. Hugs!

   Reply
  • Åh, jag vet precis hur det känns!

   Har varit deprimerad under en längre tid nu. Min mage har varit helt ur funktion sen förrförra sommaren. Min tidigare felfria hy är helt finnig och knottrig. Och overklighetskänslorna och ångesten ligger som en konstant dimma över hela tillvaron. Självkänslan är verkligen körd i botten :/ startade upp en blogg för någon vecka sen också, och det har givit mig lite nytt pepp för livet ändå (fast ingen typ läser…men ändå, det känns bra o göra nåt bara för sig själv).

   Hoppas det löser sig för oss snart. Din blogg är otroligt inspirerande och du verkar vara en supertrevlig och bra tjej! Och känn ingen press på att vara mer personlig i bloggen, den är så pass bra ändå :) Stor kram till dig!

   Reply
  • Vill bara säga att du är fantastisk Angelica! Hoppas allt det bästa! Så mycket inspiration du gett mig när det kommer till mode har ingen annan gett! Inspiration till mode kanske inte låter så “mycket”, men det är just det som har gett mig inspiration i det vardagliga livet! Du är värd ett lyckligt liv! I feel you, i’ve been there. Två gånger på grund av två helt olika anledningar… Men fortsätt kämpa nu!

   Reply
  • Du är så inspirerande, stark och fantastisk! Vackraste och goaste bloggaren i hela världen, du förtjänar att vara lycklig så hårt! Stat strong, du klarar dig. Tack för att du insperar mig varje dag. Hoppas allt löser sig och att du had een bra dag idag :) Förresten, du äger på att skriva, denna här texten var så rörande och fin, och självklart förstår vi att du inte kan dela med dog av hela ditt privatliv. Det gör mig inget i varje fall, Kraaam

   Reply
  • Med tiden blir allt bättre, sägs det i alla fall.<3

   Reply
  • Tack för att du var såhär personlig. Du har rätt, du har rätt till att få ha ditt privatliv i fred, men tack för att du berättade för oss så vi förstår hur du mår mer nu. Du är en fantastisk människa och en stor förebild. Inte bara för mig, utan för många.
   Tusen kramar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Reply
  • I only follow a few blogs. In fact, your blog is the only fashion blog I follow. I think there are a bunch of bloggers with a beautiful style. But your blog has something unique. You have an amazing style, you have attitude, you seem to have a lovely life and fantastic friends and you are pretty. I look up to you. Don’t let the bad thoughts take you down!

   Reply
  • Din blogg är den bästa av alla enligt mig just för att du skriver privatliv i lagom integritetsfylld mängd, Det visar att du inte söker uppmärksamhet som många andra bloggerskor verkar göra.
   Hela du är en inspobomb och det gör ont i hjärtat att läsa att du mått dåligt.

   SKÖT OM DIG!! Och håller tummar och tår för att du ska fortsätta må bättre!!!
   Dina trogna läsare bryr sig inte om hur många blogginlägg du gör eller engagerade dom är, Bara du mår bra.

   Reply
  • Hi Angelica, I’m a Spanish reader of your blog and wanted to say DONT BE DEPRESSED! DONT BE SAD! you have one of the best fashion blog in the world, you are gorgeous, superstylist and have the support of all your followers.
   The love come and go, I understand you’re very sad but you’ll can move on (I’m in a similar situation, but I still have hope) so now focus on the things that make you happy and a new love came without that give accounts.
   Kisses from Spain :)

   Reply
  • All lycka till dig! och tack för en fin blogg, styrkekram!

   Reply
  • Hej Angelica!

   Jag kommenterar vanligtvis inte inlägg osv, men det där berörde. Känner igen mig så mycket, stressen och att inte duga. Tack så himla mycket för inlägget! Du är skitsnygg och stark och förtjänar att vara 100 % lycklig!!

   Reply
  • Modigt gjort av dig:) Du är sjukt inspirerande som person och jag önskar dig lycka!<3

   Reply
  • Va starkt av dig att berätta så mycket som du orkade! Bloggvärlden kan vara riktigt grym när det gäller ens prestationer men jag vill att du ska veta att du är en fantastisk människa Angelica! Du lyckas med allt du tar dig för, från fantastiska bilder (varje gång) till att hela tiden bibehålla den du är och visa din omtänksamhet till andra runt omkring dig. Även om vi aldrig träffats så vet jag att du har hjärtat på rätt ställe och det syns i det du gör och det är just det som gör bloggen personlig. Glöm aldrig bort hur duktig du är och även om livet kommer i kläm ibland så finns vi trogna läsare alltid här! Oavsett vad andra säger. Ta hand om dig och hoppas du känner dig gladare snart igen!

   Kram Elionia

   Reply
  • Du är fantastisk Angelica, värmande kramar! ♥

   Reply
  • Så otroligt fint skrivet. Vågat av dig! Jag förstår dig till hundra procent. Glad av att läsa att folk är mänskliga runt om i världen och att allt inte är tipptopp jämt och ständigt. Hoppas allt runt omkring dig blir bättre – och framförallt lättare med tiden nu och att du kommer få en jättebra sommar som får dig på bra humör. Stor kram

   Reply
  • Jag tycker du gör rätt i att dela med dig av ditt personliga liv till den punkt du är bekväm med. Jag har också varit deprimerad, mått så att det känns meningslöst att gå upp på morgonen, inte kunnat visa någon känsla utan varit helt tom. När man inte ser något positivt i någonting är det inte lätt att orka, när man inte ser en ljus framtid känns det bara som att “varför finns jag?”. Jag kan inte förstå hur du orkar kämpa vidare och att du mått så dåligt under en så lång tid. Du är helt enkelt bäst! Kämpa på men ta din tid! Jag älskar din blogg och du är bara grym!! Jag är verkligen ett stort fan, din blogg inspirerar mig varje dag jag och ser dig som en förebild! Fortsätt kämpa vidare!
   Många kramar från en trogen läsare!

   Reply
  • <3

   Reply
  • Du är fantastisk.

   Reply
  • Du är en fruktansvärt stark och inspirerande människa. Även fast jag bara ser sen “ytliga” delen av dig har jag på något sätt alltid vetat att du är en underbar person på insida. Man liksom vet det på något konstigt sätt. Som sagt så är su sjukt stark och sänder massvis med kärlek och lyckosparkar i baken inför framtiden <3 <3

   Reply
  • Så otroligt fint skrivet och jag förstår dig! Du är så stark och inspirerande så kämpa vidare. You go girl!
   Kram Felicia

   Reply
  • OK, I have to admit that I was one of those people who got really frustrated by your lack of presence in the blog… I really did because it felt that as time passed by no you was left in the blog. But thanks for sharing this. I understand it takes a lot to bring yourself to share this with your readers, but thanks, angelica, we really appreciate it. Everyone who has gone through heartache knows it is so difficult to pick onself back up so bravo :) Thanks for sharing this with us again. Be strong and keep pushing… I hope you become whole again soon… <3

   Reply
  • <3

   Reply
  • du är så otroligt stark när du delar med dig av detta, du är STARK och du klarar dig igenom tuffa tider. Behöver du paus från allt så gör det! Låt inte kommentarer som “du har förändrats” eller “du är så opersonlig” trycka ner dig när du behöver tid för dig själv för att läka. Ljusa dagar kommer alltid efter mörkret, man måste bara kämpa. Du är underbar Angelica och vi älskar dig!

   Reply
  • Det bästa jag läst på länge!
   Vackert just därför att det är naket, skört men framför allt MÄNSKLIGT
   Du kommer att klara dig, och kom ihåg du är allt FÖRUTOM kass eller oduglig
   Kram på dig

   Reply
  • Hei Angelica! Du er en fantastisk vakker jente med utrolig fin stil. Er innom bloggen din hver dag, og finner masse inspirasjon hver gang! Jeg har aldri tenkt at jeg har retten til å vite mer av ditt privatliv enn det du velger selv å dele her på bloggen. Du er sterk som deler dette med oss, og jeg har full forståelse! Fortsett å være sterk, dette klarer du, snart er du deg selv igjen vet du <3 Norsk fan!

   Reply
  • Angelica! Du inspirerar mig varje dag och du har den absolut bästa mode bloggen ever!
   Det var en ära att säga det till dig personligen för ett halvår sen.
   Stay strong! <3

   Reply
  • Det är starkt av dig att berätta om såna här saker och jag tror många får uppfattningen om att exempelvis bloggerskor har perfekta liv, därför är det riktigt bra att de människorna får se att så inte alls är fallet. Bara för några dagar sedan tog det slut mellan mig och min pojkvän, vi har hållt ihop i över tre år så nu är det riktigt tufft. Känns skönt att läsa om andra som går genom samma sak ♥

   Reply
  • <3

   Reply
  • Jag besöker dagligen din blogg för att låta mig inspireras av din avundsvärda stilsäkerhet :) tycker det är på tiden att jag kommenterar något.. Jag tycker det är stort av dig att öppna ditt hjärta och tankar på detta sätt, du verkar vara en geniuin och underbar människa. Det måste vara svårt att hålla upp en fasad när det man egentligen känner är kaos! Du gör ett strålande jobb och jag önskar dig all lycka! Förstår inte varför folk ska vara så elaka mot varandra på nätet, så jävla Skrämmande! Få jobb erbjuder möjligheten att direkt på feedback från hela världen, på gott och ont ! Svårt att inte ta det personligt! Jag hade varit knäckt! Du är grym, det här fixar du! Kram

   Reply
  • Vet hur det känns :( Inte det där med ditt ex oså men det andra.
   Hoppas du mår bättre snart och allt löser sig oså, kram<3

   Reply
  • Jag blir grymt inspirerad av dig Angelica! Och tycker det ar sa otroligt starkt av dig att ens skriva detta inlagget pa din blogg! Blir extremt kanslosam av att lasa det!
   Lat aldrig nagon manniska trycka ner dig!!

   Reply
  • Efter att ha följt din blogg maniskt i två år förstod jag igår när jag kikade in här att något var fel. Du brukar alltid skriva något till varje inlägg, men igår var det tomt på ord. Jag tycker att det var starkt av dig att gå ut med hur du mår i bloggen, och jag hoppas innerligt att det blir bättre. Du är en stor förebild och inspirationskälla för mig, och jag älskar din blogg. Men kom ihåg att du är inte mer än människa, och det är okej att inte alltid vara på “topp”. Det viktigaste är att du mår bra!
   Ta hand om dig och kämpa på, kramis!!

   Reply
  • Åh fina Angelica!
   Tack för att du är en sån otrolig inspirationskälla och så jordnära!
   Jag har själv precis varit med om ett otroligt jobbigt uppbrott med mitt x och jag vet hur mycket velande fram och tillbaka tär.
   Tycker det är otroligt starkt att skriva ut något sådant här på bloggen och du har alla dina läsares fulla stöd!
   kram

   Reply
  • åh Angie! Du behöver inte skriva massa personliga inlägg, för man ser bara genom bilderna vilken underbar, snäll och godhjärtad människa du är! Det kommer alltid finnas dom som skriver taskiga saker men det är klart det gör ont! Folk måste ju acceptera att du fokuserar på mode och vill de läsa mer personliga bloggar får de söka sig till dom tycker jag..

   Jag hoppas och vet att du snart kommer bli glad och lycklig, det förtjänar verkligen du =)

   Tack för att du inspirerar! Du är jävligt snygg oxå =) XOX

   Reply
  • Du är helt klart en av världens absolut snyggaste människor. DU är en stor förebild och DU är en stor inspiration. Jag vet exakt vad du går igenom, jag vet känslan av att känna sig värdelös, få sitt hjärta krossat och bara känna sig helt tom. Liksom tappa livslusten litegrann för att allt känns så hopplöst. Men vad jag lärt mig är att livet går helt klart vidare och så småningom hittar man nya saker som kan göra en lycklig och fylla i de här tomma hålet man haft efter att ha lämnat något som man varit så van vid, i det här fallet din pojkvän. Ta inte åt dig av dumma saker som folk säger, för du är värd såhimla mycket för satan va cool du är! Stor KRAM på dig!

   Reply
  • Åh Angelica!!!
   Du är en så stark och vacker kvinna som ger mig inspiration varje dag. Tack för allt du ger oss i bloggen och du ska veta att vi stöttar dig till 100 %!
   Fortsätt kämpa och var lycklig. Ditt leende är så fantastiskt och jag vill se dig le mer och mer. Du klarar det här och ingen ska få trycka ner dig.
   <3

   Reply
  • Vet inte om du kommer ihåg mitt mail som jag skickade för någon månad sen men jag ville bara säga att du är så JÄVLA bra! Känner ju inte dig personligen men jag kan garantera att du är helt underbar! Fortsätt med allt du gör, skit i idioter som inte har någon medkänsla och sikta på det du vill! Du är BÄST

   Reply
  • Du är fantastiskt duktig, jag ser verkligen upp till dig!

   Reply
  • Vad stark du är som delar med dig till oss. Vill bara säga att jag älskar att din blogg är så pass nischad. Inte för att jag inte vill veta mer om dig, tvärtom, men jag tycker att du skriver alldeles lagom mycket om dig själv. Du ska veta att du inte är ensam. Har gått runt i två år, haft världens finaste kille, det har fixat sig med jobb efter studenten, har varit ute och rest. Med andra ord haft det fruktansvärt bra, men har ändå inte kunnat känt mig riktigt lycklig. Det är något jag jobbar på. Trots att man inte menar någon annan ont så känns det skönt att veta att man inte är ensam. Hoppas det kommer känns bättre snart. Styrkekramar i massor!

   Reply
  • Fint skrivet Angelica! Tror att alla dina läsare kan känna igen sig i det du berättar. Jag har också genomgått depressioner och jobbiga perioder. Legat inne i sängen i ett halvår (jag gick inte ens ut i vår trädgård mitt under sommartid) och har knaprat mediciner (mot ångest och depression) sedan dess (5 års tid). Även om allting känns som jobbigast, och som om livet inte längre har några ljusglimtar, så vet jag genom erfarenhet att det BLIR BÄTTRE. Även om man inte kan tro det ibland. Det gäller bara att fortsätta kämpa.
   Idag mår jag bra, pluggar vid Universitetet, jobbar i en modebutik, har fantastiska vänner och familj, en nyrenoverad lägenhet med drömläge och ska snart bli sambo!
   SÅ DET BLIR BÄTTRE. Kämpa på. Ta en dag i taget.

   Kramar till dig!

   Reply
  • Angelica! Din blogg är fantastisk och min absoluta favoritblogg. Du är den enda modebloggerskan som verkligen gjort en intryck på mig (jag brukar på riktigt tänka “skulle angelica blick ha på sig det här?” när jag handlar kläder). Dina ben är beyond words perfekta, och hela du är helt fantastisk.
   Du klarar dig igenom allt.
   Kramar.

   Reply
  • Det er meget flot af dif, at du har ønsket at dele din historie med os. Det er jo egentlig ikke noget vi har krav på at vide.

   Jeg håber du har det bedre og en dag bliver 100 % lykkelig igen! : )

   Reply
  • Det är inte vi som är fantastiska. Alla vi klickar oss in till denna sida för att vi tycker att DU är fantastisk!
   Jag tycker att du är väldigt modig och stark som vågar skriva det här! Jag önskar dig all lycka!
   582716281182 kramar till dig!

   Reply
  • wow vad stark du är som hållt uppe livet, bloggen och allt annat trots detta!! är mitt uppe i en liknande situation och det känns som att man ska falla ihop vilken sekund som helst, ens vänner orkar inte höra hans namn en gång till och glädjen & lyckan känns flera tusen mil bort.
   kämpa på! Det blir alltid bättre! Och du är inte ensam :)

   Reply
  • Åh men fina Angelica! Förstår inte hur folk kan kommentera så. För det första, varför ens ta sig tid att kommentera något negativt? Och för det andra stämmer det ju inte alls. Finns inget bättre blogg än din ute i cyberrymden. Jag beundrar dig enormt mycket och du är en otroligt stor inspirationskälla för mig. Ta det lugnt och fokusera på dig och att du mår bra. En blogg är bara en blogg, låt den inte styra ditt liv. Vi finns här när du känner att du har tid och ork till att uppdatera. Hoppas du kommer känna dig helt återställd inom en snar framtid. Jag tror på dig till 100 procent! Puss och kram

   Reply
  • Hi, I just want to sa that You are amazing and brave. Keep holding on! You deserve to be happy and You will be. Take care! You are not alone:*

   Reply
  • Hej, jag brukar sällan kommentera, men idag var jag tvungen efter att ha läst ditt inlägg. Du är stark och du förtjänar inget negativ, du är bara människa och då är det tillåtet att ha bra och dåliga dagar. Som du säger är du inte ensam om att ha varit med om jobbiga saker i livet. Fortsätt kämpa, en dag är allt bra igen! Jag tycker du är grym på det du gör, och du förtjänar verkligen allt du varit med om. Förhoppningsvis kan du snart kolla tillbaka och vara riktigt stolt över vad du varit med om och det du presterat under din jobbiga tid. Kramar

   Reply
  • Be strong girl! Du förtjänar att vara lyckliga och glad! Du är så extremt inspirerande och vacker. Många kramar till dej och jag hoppas av hela mitt hjärta att du snart ska finna lyckan! <3

   Reply
  • Jag känner igen mig så mycket i det du skriver så jag nästan faller i tårar.. . Jag har också varit igenom en oerhört tuff period/är fortfarande inte helt bra än. Jag tycker att du är så jädrans bra! Tycker att det är jättebra att du vågar viss denna sidan av dig själv, jag vet att det är allt annat än lätt, tycker att det är helt otroligt att du “orkat” hålla minen uppe medan du haft det jobbigt! Tror det är bra att människor får se att livet inte är perfekt hela tiden och framförallt att det är okej att känna att det inte är okej. Fortsätt vara så jävla bra som du är så kommer resten av sig själv när tid och allt faller på plats. Ta hand om dig, kram

   Reply
  • du är grym! kämpa på :)

   Reply
  • Ta hand om dig!

   Reply
  • Ibland brakar livet ihop och jag beundrar dig för att du vågar stå på dig och förklara hur det ligger till. Som du säger så är det bra att ta en dag i taget och fokusera på det som gör dig lycklig. På så sätt kommer du komma framåt och uppåt. Massor av kramar och som Grynet en gång sa: Ta ingen skit!

   Reply
  • Du är en stark person Angelica, kärleken är såhär ibland, och framförallt distans. Det är väldigt svårt och jobbigt. Men som sagt DU är en gudomlig kvinna med mycket ambitioner, var positiv, allting har en lösning och ” If it’s meant to be, it will be” du är BÄST! :)

   Reply
  • Går igenom en liknande situation tillsammans med mitt ex. Min psykolog kallar det separationsångest och jag har länge trott att den skulle gå över så fort vi uttalade orden ‘bara vänner’. Men icke. Mår fortfarande skit.

   Hoppas innerligt att du (och jag) snart hittar lyckan igen. Hittar lusten och det som är bra i livet. Du är en otroligt inspirerande kvinna och en förebild! Du måste komma ihåg att du inte bli en sämre förebild och inspirationskälla utav att du ibland känner dig svag. Vi alla är svaga ibland. Det gör oss faktiskt till ännu större förebilder, och då framförallt om vi vågar erkänna det. Önskar dig allt gott!

   Reply
  • Då är det dags för mig att för första gången kommentera din blogg! Jag har “häng” med dig något/några (??) år nu och jag tycker du är sjukt BALL!!! Som jag ser det i min värld krävs det en hel del pondus och mod för att ha den stilen du har och att kunna bära upp den. SÅåÅåÅ mycket inspiration jag får från dig rent modemässigt får jag inte från någon annan blogg. Punkt. slut. Och det är just därför jag läser din blogg, inspiration! Det finns bloggar för allt och jag tycker du har lyckats hitta din grej, så kör på den!
   Och angående livets jävla bergochdalbana: Enjoy the ride!

   Det blir alltid bättre!!

   Reply
  • Ditt intresse för mode är vad som får mig att klicka mig in på din blogg varje dag! Du är verkligen en inspirerande människa ska du veta och då spelar det ingen roll hur mycket du väljer att skriva om ditt privatliv. Du förtjänar självklart ditt privatliv och du har nog allas förståelse, du har i alla fall min. Hoppas verkligen du får känna den lycka som du är värd! Och kom ihåg DU och DIN stil inspirerar tusentals varje dag! Du är så himla bra! :)

   Reply
  • å fan du är så fin!
   jag vet ju inte vad som hände, men mitt tips är att inte tänka så mycket och göra saker med dig själv som du mår bra av! Umgås med dig själv, det är så himla nice!
   kram

   Reply
  • Du är stark, på så många vis, och du kommer ta dig igenom detta, det vet jag! Och det är oerhört starkt av dig att dela med dig av något så pass personligt. Du ha inga som helst krav på det, och jag har aldrig känt något “behov” av att få veta mer om ditt privatliv på din blogg. Här klickar jag in för inspiration, för det är det du är, en sann inspirationskälla. Glöm inte hur hårt du jobbat för att vara där du är idag.
   Och alla har rätt att må dåligt, precis som alla har rätt att skratta. Du är som du säger, inte mer än människa, så varför skulle det vara annorlunda för dig?

   Massa kramar!

   Reply
  • Jag förstår att du har mått dåligt men jag tycker att du ska hålla ditt privatliv privat och det är de du känner att du vill göra! För att vara ärlig har vi som inte känner dig något med det att göra egentligen och jag tycker jätte jätte mycket om din blogg ändå! Du är så otroligt duktig med kläder och stil och jag tycker det är som en frisk fläkt när man klickar in sig på din blogg, den känns så jävla fräsch!! HEJA DIG!!! Och hoppas det blir bättre :))) KRAM

   Reply
  • Du är så fin på alla sätt och vis. Jag tycker du gör helt rätt i att behålla privatlivet för dig själv. Man får genomgå och ta mycket skit i livet, men som man brukar säga “what
   doesn´t kill you, makes you stronger”.
   Ta hand om dig Angelica! Kram påd ig

   Reply
  • Du är toppen Angelica! En riktigt stor inspiration för mig och kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar din blogg!

   Reply
  • For meg kunne ikke bloggen din vert mer perfekt. Jeg liker måten du styler antrekk, bildene, stemningen og de små tekstene. Mer behøver ikke jeg. Det er den unike stilen din som gjør at jeg titter innom flere ganger om dagen. og så tenker jeg “faen, dette vil jeg også gjøre, leve drømmen! Angelica gjør det, da må jeg også klare det”.
   Inspo-bilder fra bloggen din er med når jeg gjør shopping – Fordi du er helt rå på styling!

   Keep up the good work! ;)

   Reply
  • Bloggen din er ELSKET i Norge!!

   Reply
  • Det märks att du fullhjärtat går in för att din blogg ska bli läsvärd, och det är den verkligen, oavsett om du väljer att skriva personligt eller inte. Du verkar som en så himla mysig person & definitivt en bra vän, ta åt dig till max! ÄLSKAR din klädstil & du är en sån stor inspirationskälla, trots att jag inte riktigt vågar än.. Ha det fint, det förtjänar du!

   Reply
  • Himla stark du är… Vet hur det känns <3 Väldigt starkt av dig att prata ut om det också! Du är en sån fin människa, både till det yttre och till det inre. Låt dig aldrig bli nedtryckt av någon. Massvis med kramar från Linköping!

   Reply
  • starkt av dig att ändå skriva ut de här, jag förstår dig verkligen.
   känner verkligen igen mig i de du skriver, har inte heller riktigt LANDAT än.
   och du ska absolut inte stressa på med något, gör allt i den takt du tycker känns rätt, bloggen är bara en blogg men du är en människa.. glöm inte det! hade så bra, heja dig!

   Reply
  • Hi! I feel you, been through a very complicated 5-year-relationship myself, and it just ended. For good this time, as there has been brake-ups and make-ups. Starting to “build my life again”. Plan my new future, meet some new people etc.. So it’s really inspiring to read you go through some same stuff! Love your blog, greetings from Finland!<3

   Reply
  • <3<3<3<3

   Reply
  • Det var jättefint av dig att dela med dig av detta. Jag hoppas för din skull att det blir bra om inte en allt för lång framtid och att du inte ska behöva känna dig tvingad av oss läsare att förklara dig själv om du själv inte vill. Jag håller helt och fullt med dig om att man ska hålla sitt privatliv för sig själv och jag tycker själv det är bäst när offentliga personer lägger extra vikt på detta. Jag vill bara att du ska veta att det är otroligt starkt gjort av dig att hålla din integritet och jag beundrar det väldigt mycket. Lev livet nu tjejen! <3

   Reply
  • Startet nylig å lese bloggen din og jeg er innom her hver eneste dag nå! Kjenner meg igjen i det du skriver i dette innlegget.. Livet har sine oppturer og nedturer – aldri gi opp! Alt ordner seg for snille jenter og du virker som en utrolig sterk person :) Stor klem fra Norge

   Reply
  • Starkt gjort! Kämpa på, var den du är och kom ihåg att det är okej att känna. Styrkekramar!

   Reply
  • I very much disagree with the comments saying that your blog isn’t personal!
   I couldn’t imagine sharing my life with soooo many people like you do.

   You are a big inspiration :))

   Reply
  • Du är så himla stark! Glöm aldrig det! Det är okej att bry sig lite extra om sig själv under sånna tuffa perioder, ingen kan döma dig för det! Du gör först, bloggen kan vänta, vi finns alltid kvar!

   Reply
  • Jag tror alla människor är lika på nått sätt, du har precis fått i princip alla dina läsare att relatera till dig och förstå dig lite bättre. You go girl, ljusare tider kommit. Everyone wants happiness nobody wants pain but you can´t have a rainbow without a little rain.

   Reply
  • Var stark och kämpa vidare! Puss

   Reply
  • Du är helt underbar och fantastisk, kom föralltid ihåg det! KRAM<3

   Reply
  • Angelica vi älskar dig! Kram!!!

   Reply
  • Du er et fantastisk menneske, Angelica :-) håper det ordner seg for deg, det fortjener du! Stå på, og husk å stoppe opp og puste innimellom :-) klem til deg!

   Reply
  • <3<3<3 tak fordi du deler.

   Reply
  • Been there girl!
   På 3 år har jag hunnit med det här:
   Gjorde slut med x och hann flytta hemifrån första gången i mitt liv
   3 dödsfall i släkten
   En bil/husvagnskrash för mina älskade föräldrar(klarade sig tack och lov!)
   En familjemedlem som fick tillbaka sin cancer.
   Så det där med ångestfyllda år förstår jag dig verkligen! En vacker dag så slår det tillbaka mot en och man måste bearbeta en hel del :)
   Du verkar vara en toppentjej och förtjänar verkligen allt må bättre!

   Reply
  • Det hørtes ikke noe hyggelig ut. Jeg har lest bloggen din i ca. 2 år, og har alltid ønsket meg ditt liv hehe. Men du har klart å holde en god fasade og det er veldig bra! Du er utrolig inspirerende som både klarer å gjøre en god jobb og samtidig slite med noe så vanskelig som depresjon på det personlige planet. Lykke til videre! Jeg ønsker deg alt godt! :)

   Reply
  • Tiden läker alla sår. Låter kanske klyschigt men låt det ta tid… Du kommer komma ur dina svårigheter som en starkare och visare person. Du kommer ha erfarenheter som du kan lära dina barn i framtiden :) Du kommer att kunna se tillbaka på vad som var utan att bli ledsen, utan med glädje. Jag tror på ödet och att allt som händer har en mening.

   Det är okej att vara ledsen och det är okej att falla ner. Men du kommer ta dig upp och kämpa mot toppen! Jag tror på dig!

   Reply
  • Åh Angelica, du bryr dig om oss så mycket och du är så jävla stark. Vill bara krama om dig när du mår dåligt! Jag hoppas verkligen att ditt liv blir ljusare och att du finner någon lika fantastisk som dig själv som du kan dela ditt liv och dina upplevelser med. Kram sköt om dig

   Reply
  • Du fick mig faktist att gråta… Du är en så underbar och inspirerande ung kvinna. Du förtjänar att vara lycklig! Sköt om dig. Kyssar från Finland<3

   Reply
  • Du är en sån fantastisk och vacker människa!
   Inspirationskälla för sååå många!
   Ge aldrig upp och du ska veta att du aldrig är ensam!
   Massor med kramar från en annan Angelica :)

   Reply
  • Du är så jävla bra. Har följt din blogg sen våren 2011 och har varit med om alla dina olika frisyrer och klädval. Du är alltid så jävla snygg, nyvaken som festfixad. Såg dig på peace & love samma sommar och jag minns hur star strucked jag blev, och hur töntig jag kände mig över det. Haha. Jag har följt många bloggare genom åren men du är en av de få jag hållt fast vid. Du är värd all lycka och framgång, parce que tu le vaut bien. Ne l’oubliez jamais.

   Reply
  • Att läsa detta, om dig, gör mig stark. Jag känner själv igen mig i det du skriver. Jag är inte ensam att behöva gå igenom detta. Min historia är lång och jag hade gärna delat den med dig. Du är en otroligt fin människa Angelica. Men man måste möta motgångar i livet för att få framgångar. Tack för ditt fina inlägg! ❤

   En mening som finns i mitt huvud ofta: Gör mod av sorgen och börja agera!

   KRAM MALIN

   Reply
  • Angelica, you don’t have to explain yourself to strangers – and that’s what most of us are at the end of the day. It’s so easy to give comments on the internet, but some people just don’t get the difference between criticizing and insulting. They apply a standard they probably can’t even serve theirselves. It makes me kind of angry that they make you feel like you need to justify yourself and tell those private things in public, I mean – isn’t it obviously that this is “just” a blog? That you’re doing it anyway shows that you’re doing this here with all your heart. Of course this blog is a part of your life, something you created with a lot of time and effort – and that’s why you feel hurt by some comments. Who wouldn’t?

   But life is tough enough. Don’t let yourself get down by those unjustified comments. You’re doing something you really want to do in your life, which is admirably – and in my opinion you’re doing it great. I’m at the same age like you and I think you’re doing here something you can really be proud of.

   Always remember that you’re also enhancing the days of a lot of people – just like mine. Everyone who’s right in the head knows that there is a border between privacy and public and noone has the right to judge you and the things you’re revealing here.

   I’m sure you’ll handle all this sooner or later. I mean – you need to make room for some new issues – that’s life, right? ;) Upp med hakan! Don’t lose pleasure.

   Reply
  • Underbara och fina du <3. Det är så starkt av dig att komma ut här i bloggen och berätta om något vi alla någon gång i livet kommer att gå igenom. En plötslig händelse som får oss att tappa fotfästet, som krossar vårt hjärta och efter det kommer kampen, att ta sig upp igen. Något jag ofta tänker är att det får ta tid och det är okej.
   Jag förstår vad du gått igenom Angelica, livet är tufft och det är en kamp, och framförallt är det just det som till viss del formar oss och utvecklar oss. Den som går med slutna ögon genom livet har inte levt.
   Jag själv var deprimerad under de första 6 månaderna under förra året. En riktigt bra 2011 som började med en resa där jag fann mig själv, slutade med att min pappa gick bort helt plötsligt dagen efter julafton 2011. Jag startade det nya året med en känsla av hopplöshet och tomhet, men med en nyvunnen styrka jag inte trodde jag hade. Idag 1,5 år senare mår jag bättre och vet vad jag vill i livet och framförallt vilka personer jag värdesätter allra mest, de som verkligen stått ut och funnits där.
   Med det sagt hoppas jag verkligen att denna sommaren kommer att bli den bästa för dig och även det fortsatta året. Känn ingen press på att vara för personlig, att ta dig kraften till att skriva ner det inlägget, visar en enorm STYRKA inom dig kära du <3 all kärlek till dig! Kram

   Reply
  • fina du. du är grym no matter what. följt dig i några år och det är klart man inte alltid kal va glad och lycklig. men du är en otrolig inspirationskälla och hoppas att du snart ska må bättre, sommaren brukar göra en lite gladare:) puss på dig snyggaste bruden!

   Reply
  • Jag vet hur det är. Har själv gått igenom en väldigt liknande sak de senaste två åren. Att du dessutom driver en otroligt framgångsrik blogg och gör så mycket annat är verkligen något du ska vara stolt över. Patetiska no-lifers som skriver negativa kommentarer har ingenting att säga, de känner inte dig och vet ingenting om vad du går igenom. Fy fan för dem. Man är bara människa, och alla har vi dagar där vi bara vill krypa ihop och försvinna. Att du har lyckats inspirera så många med din kreativitet och känsla för mode samtidigt som du haft det jättejobbigt är så inspirerande. Jag orkade knappt sätta på mig matchande strumpor under den värsta tiden av min depression, haha! Du är stark och fin och du räcker precis som du är! Ta din tid, gör saker för DIN skull och ingen annans och fokusera på dig själv för det är ju du som är huvudpersonen i ditt liv. Jag känner dig inte men vill skicka dig en massa kärlek i alla fall! Önskar dig all jordens lycka, tusen kramar!

   Reply
  • Världens finaste Angelica. Du förtjänar att vara lycklig och jag hoppas verkligen du hittar dit så snart som möjligt. Man får försöka blicka framåt och tänka på att bättre saker kommer. Vet vad du går igenom då samma sak händer för mig just nu, det är en extrem tyngd över bröstet. Man får helt enkelt hitta sånt som gör en glad och låta det förflutna vara just det.
   Du kommer alltid vara bästaste Blickan för mig, sån otrolig inspirationskälla och förebild.
   Sköt om dig!

   Reply
  • Jag håller på dig Angelica du klarar det här! Du ska veta att du är bäst och har den snyggaste stilen i Sverige enligt mig!
   Styrkekramar ! <3

   Reply
  • Du är helt fantastisk, helt underbar!

   Reply
  • Äntligen ett inlägg som jag väntat på! Men innan (och även i fortsättningen så klart) kom jag till din blogg för att du är vacker, intelligent och har en fantastiskt kreativ sida och en känsla för hur vinklar/skärpa/ljus etc “ska” vara i ett foto.

   Tack för att du delar med dig. Vi känner alla igen oss, mer eller mindre, i din berättelse. Och din blogg är så mycket yta, stil och mode (som inte är negativt, men som ändå visar en viss genomgående attityd och stil) så att skriva om detta blir en fin balans mitt i allt vackert, som säkert många tror är perfektion och har svårt att se nyanserna i.

   Och tillåt dig att känna, landa och sörja/vara lycklig på samma gång.

   Reply
  • Du är så otroligt stark och inspirerande. Håll huvudet högt. Du klarar det här!

   Reply
  • Du kanske skulle överväga att berätta för alla dina läsare varför ni gjorde slut för första början innan du gnäller efter sympati?! Du kanske rent av är 100% ansvarig? Vad vet jag…

   Reply
  • Stämmer det inte att ni gjorde slut för att du var otrogen?…..

   Reply
  • Tiden har en otrolig förmåga att på något underligt sätt alltid hela våra sår, det ordnar sig ska du se :)

   Reply
  • Huff, jeg forstår godt at det ikke er lett å balansere blogglivet med det personlige. Jeg merker selv hvor vanskelig det er å presse frem noe på bloggen når man egentlig vil la være. Jeg håper at det var den beste avgjørelsen for deg – og det virker det som om det var – og at du bare har lysere og fine tider i vente! Det fortjener du! Takk for at du velger å dele med oss, og inspirere så mye som du gjør! :-)

   Reply
  • <3

   Reply
  • Jag genomgår själv en depression just nu och jag tycker du är otroligt stark som klarar att ta dig igenom det här, man vet på sig att du kommer klara detta. Du är bäst Angelica!

   Reply
  • Kære Angelica,
   jeg håber, at du forstår det meste af dette, selv om det er på dansk:

   Jeg synes du er meget inspirerende, jeg beundrer dine “jeg-vil-da-skide-på-janteloven”-billeder, og håber at du klarer den. Jeg synes virkelig, at det er beundringsværdigt, at du hver dag er i stand til at opdatere en blog, selv om du har en depression!

   Keep up the good work!

   Reply
  • Åå. Det högg till i hjärtat och en tår vill smita ur ögat. Jag förstår alltför väl. Så ser min verklighet också ut. Tack för att du kliver ut och visar att vi är många som kämpar på insidan oavsett de starka yttre vi orkar hålla uppe. En människa kan gå i bitar inuti ändå.

   Och sen bli hel igen. Såklart. Även om det tar tid.

   Reply
  • du är inte mer än människa. tycker att det är skönt att höra att du är på rätt väg. och du ska ha ett pluss i kanten för att du är så medveten vart du är idag du kommer komma lååångt på det kan jag lova. Kämpa på, allt löser sig till det bästa bara tiden dit som kan vara tung.

   Reply
  • Brukar inte kommentera så ofta, men klickar mig in här och inspireras massor gör jag betydligt mycket oftare. Du är en så stor inspirationskälla när det kommer till mode och det märks att du brinner för det du gör.

   Å vilket fint inlägg detta är, starkt av dig att dela me dig såhär för oss läsare. Hoppas att det snart känns bättre för dig. Många många kramar till dig, fantastiska Angelica.

   Reply
  • Måste bara säga att jag tycker det är starkt av dig att ändå berätta det nu.
   Din blogg handlar om mode och sånt som du tycker om, så har det alltid varit tycker jag. Surfingen och alla resor och fester, sånt mår du bra av.
   Jag tycker inte det är konstigt att man inte outar allt i bloggen så fort något händer, man är redan en offentlig person och att utsätta sig själv för det tror inte jag är bra i längden.
   Jag skriver alltid av mig när jag mår dåligt, ibland i bloggen men oftast på andra ställen. Det är min räddning, lättare att bearbeta det då.

   Du är stark och det beundrar jag. Det märks eftersom du ändå verkar klara av ditt liv trots att du har tusen bollar i luften för tillfället.
   Vänta inte med kärlek eller så utan känns det bra tycker jag du ska satsa på det.

   KOM BARA IHÅG ATT ANDAS så löser det sig :)
   <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

   Reply
  • jag var en av de igår som skrev att du varit väldigt opersonlig och inte skrivit något om vad du gjort på dagarna senaste tiden, och det håller jag kvar vid för jag tycker fortfarande du kan skriva om du träffat en kompis eller gått på ett möte eller så, för sånt tycker jag iaf är kul att läsa om. vad som händer i en modebloggares vardag liksom.

   men nu förstår man lite mer varför det varit dålig uppdatering vissa dagar och kanske även lite om varför du inte skrivit så mycket. det är väl dom dagar då du inte orkar och har det lite extra kämpigt.

   det jag vill komma till är iaf TACK för att du förklarat lite och gett oss lite förståelse! när kenza och hennes ex har gjort slut har hon skrivit om det och sen aldrig nämnt personerna igen. när du slutade nämna Edvin var det många, inklusive mig själv, som undrade. nu har man fått en förklaring vilket gjorde att man även förstod varför ni åkte på afrika-resan ihop. tråkigt att det har tagit slut helt nu, ni var väldigt fina tillsammans!
   du kommer säkert hitta någon ny som kommer få dig att bli alldeles sådär sprudlande 100% lycklig!

   tack igen för att du förklarade lite för oss, det uppskattas och nu förstår man allt och det kring din situation & ditt bloggande på senaste tiden!

   Reply
  • Mucho ánimo Angelica!

   Reply
  • <3 <3 Du er fantastisk flott og jeg er innom her hver dag rett og slett fordi du er en kjempe stor inspirasjon, håper det blir bedre etter hvert, jeg har også vært frem og tilbake med den samme gutten i over ett år nå og det tærer på kroppen. Men nå ser ting lysere ut og det går mot sommeren, håper det blir bedre for deg også:) du har så mye fine ting ellers i livet du kan sette pris på som kan hjelpe deg å komme over denne tunge perioden! Lykke til, gleder meg til å både se og høre hvordan det går videre<3<3 God helg!

   Reply
  • Det skal nok gå, søde Angelica. Husk at lytte til dit hjerte til enhver tid.
   Det kunne måske være en god idé at begynde at meditere, det er virkelig noget der giver ro og balance og gør at man bare kan hvile i sig selv.

   Knus og kram!

   Reply
  • Jag genomgår också en depression och måste säga att det är otroligt starkt av dig att skriva om det här.
   Själv har jag skämts och det finns många människor i min närhet som har blivit utestängda på grund av min skam.
   Tack för att du tar upp detta för den större massan, så att det till slut kan bli accepterat att man kan må dåligt ibland.
   Man kan aldrig förvänta sig att folk skall förstå, men tack för att du gör något som kan öka acceptansen för att det här är ganska vanligt och kan hända oss alla.
   Tack

   Reply
  • Don’t let these bad feelings bring you down! You are a strong, interesting and beautiful woman – inside and out. Your blog is so inspiring, I love your pictures and I don’t think that it’s your job to entertain people with your life. Your blog is about fashion and it’s great the way it is! Greetings from Austria :)

   Reply
  • du är fantastisk!

   Reply
  • Tack Angelica för att du delar med dig!

   Reply
  • Hoppas du mår bättre och fokuserar på att ta hand om dig själv så att du läker ihop ordentligt! Du är en sådan grym inspirationskälla ska du veta, strunta i dumma kommentarer. Det är lätt att vara elak bakom en datorskärm. Det viktigaste är att må bra! :D
   STOOOR kram!

   Reply
  • Kram <3

   Reply
  • Jag sammanfattar det hela jag tänkte skriva med: Du är stark. <3

   Reply
  • Jag tackar för inlägget! Jag tycker att det tär skönt att få veta liite om en person där man läser bloggen, då får man förståelse och inte bara en yta som talar ett färgglatt och vackert språk. Känns som att jag på något sätt kan relatera till det du skriver, jag har bott i sthlm i 2 år liksom, pappa dog för 4 månader sen, mamma fick cancer, sen har man inga andra släktingar liksom. Och visst är det PISS, men på samma gång så jobbar jag, precis som du med något som jag ÄLSKAR och BRINNER för, naglar nämligen. Jag vill inspirera alla till att naglar är inte bara nagellack, man kan göra det till riktig konst med vackra blommor och abstrakt mönster. Ska bli så grymt när jag ska få börja jobba på salong nu. SÅ kör hårt du med, du är grym och låt inget/ingen stoppa dig!

   Reply
  • Jag tycker absolut inte att du är tråkig, tvärtom! Jag fortsätter ständigt att besöka din sida för att den inspirerar mig, för att du verkar vara en sådan fin människa och visar mode som är din talang. För mig gör det inget att du inte skriver särskillt mycket om ditt privata liv, tycker snarare att det är skönt. Jag älskar din blogg för att du håller dig till just mode. Fortsätt leverera en fantastisk blogg som du gör nu så är vi nöjda! kraaaam

   Reply
  • Kære Angelica,

   Jeg kommenterer aldrig på blogs, men denne gang var jeg nød til det. Jeg ved præcis hvordan du har det/har haft det. Jeg sidder selv i samme situation men min kæreste, og lige nu, er det store spørgsmål “skal vi kæmpe os selv halvt ihjel for at få det til at fungere?” eller, skal vi stoppe her. Det er hårdt, og det slider. Men hjertet, sindet, troen og håbet er stærkt og det er det som gør at vi bliver ved. Uanset hvad, har du kæmpet til sidste dråbe af sved er blevet brugt, og det betyder, at du har gjort alt hvad du kunne have gjort. Jeg håber, at jeg snart selv, når frem til en erkendelse af, hvad der er det rigtige at gøre. For det her er så hårdt. Du er en smuk ung kvinde, husk det!

   Og husk: Sometimes we have to give something good up, in order to get something great!

   Mange tanker herfra”

   Reply
  • Hej, jag är en tjej som lider av socialfobi och detta leder till att jag går in i depressioner. Det är väldigt jobbigt och jag förstår dig när det gäller depressionen att det verkligen tar på dig, jag har själv haft detta i flera år.
   Men jag måste ändå säga att den dagen jag hittade din blogg (då du var i Afrika med Lejon) så började du inspirera mig väldigt mycket, eftersom jag har socialfobi vågar jag inte “ta ut svängarna” när det gäller mode etc, jag vill helst av allt aldrig synas!
   Men det var på grund av dig som jag faktiskt började våga ha på mig de där kläderna som jag tyckte var snygga, även fast de sticker ut från mängden. Jag har inte samma stil som dig utan mer lite sportigare/kvinnlig/mode stil (ovanlig blandning det där haha). Du har alltså inspirerat mig att våga vara mig själv, jag trivs så jätte bra i den nya jag och tack för allt! Sedan vill jag tillägga att du är verkligen en toppen tjej, inte för privat etc. Låt inte de där negativa kommentarerna dra ner dig även fast det är svårt, du är helt enkelt för bra för att låta några negativa människor dra ner dig! Va stark!
   Kram

   Reply
  • Väldigt bra skrivet Angelica och fint att du vågar / orkar dela med dig av detta till så många som faktiskt följer din blogg. SJÄLVKLART förstår vi. Alla vi som läser din blogg är ju också människor!

   Kramar från Sundsvall!

   Reply
  • Känn dig inte tvungen att berätta om ditt liv, jag älskar din blogg just pga av modet, älskar din stil och jag har inte jättebra sinne eller fantasi för mode därför är din blogg toppen man får verkligen inspiration

   Reply
  • Jag har gått igenom precis samma sak i 2 års tid, och det stärker mig verkligen att höra någon som säger att det faltiskt känns bättre. Du ät stark, fint av dig att våga dela med dig, det hjälper oss i samma situation <3

   Reply
  • Tänk såhär, att alla de som skriver negativa kommentarer inte har något bättre för sig. Du är så mycket starkare inombords än dem.
   Tänk hur stark du egentligen är, som lyckas hålla en så slipad fasad fastän du känner dig trasig under. Det är inte många som klarar av det!! Du är stark, starkare än så många andra.
   Det är viktigt att försöka komma in i mer positivare tankemönster, att så fort de negativa tankarna och känslorna hälsar på, så försök, även om det är jättesvårt, att vända det till något bra. I början kan det kännas ihåligt men att bara tänka positivt är en börjar till ett nytt tankemönster.
   Du och din blogg är fantastiska, och så sjukt inspirerande. Det är en av dagarnas höjdpunkter att läsa din blogg !

   Reply
  • Mig stör det inte att du inte berättar mycket om ditt liv! Det är ditt val och ingen ska börja anklaga dig för det. Men det är ändå super fint och modigt att du berättat vad som har gällt! Jag led själv ocksä av någonslags depression i tonåren, då man inte har lust med något och även att le känns alldeles för jobbigt. Depression är helt skit, men mig gjorde det också starkare. När man en gång mått så dåligt, vet man att man aldrig vill känna så igen. Nu vet jag att om jag mår dåligt går jag till mina vänner och berättar om det. Det hjälper genast. De små sakerna i livet gör mig glad och jag uppskattar dem så mycket. Gör bara det som gör dig glad! Om en ny fin kökslampa gör en glad så ska man köpa den ;) Keep it up, du är så inspirerande och vacker och fin! <3

   Reply
  • Angelica, be strong! You are very pretty, young, all future is in yours hands. First love yourself and then others will love you. Be yourself. After dark clouds there are always sun. Love life.

   Big kisses from Italy

   Reply
  • Jag har också varit med om liknande. Blev lämnad för en annan efter 6 års förhållande. Men det har bara gjort mig starkare och idag lever jag med mannen i mitt liv sedan drygt 2 år tillbaka! Var stark och fortsätt precis som du gör – din blogg inspirerar enormt! Stor kram Madeleine

   Reply
  • Precis som du skriver går alla igenom tuffa perioder, även stora bloggare. Härligt att det börjar gå åt rätt håll, det förtjänar du! Du har inspirerat mig till att våga förändra min förut “tråkiga stil”, jag har ändrat till en mer speciell klädstil och vågar klippa av håret och bleka det blont. Du är själv ansvarig för dina blogginlägg och därmed är det du som sätter gränsen för hur mycket av ditt privatliv du vill dela med dig av, det är trots allt väldigt väldigt många som läser din blogg. Stå på dig tjejen och fortsätt att vara dig själv och inspirera! De som tycker du är för tråkig har för lite som händer i deras egna liv! Peace.

   Reply
  • Ville bara dela med mig av några ord då jag länge följt din blogg passivt utan att egentligen sätta något avtryck. Jag känner dig inte personligen utan bara genom det ansikte du valt att ge dig själv genom bloggen, men det är ett mycket vackert sådant. Jag hoppas att en varm cyberkram från en läsare utan ansikte kan värma och lägga lite band på såren. Kom ihåg att alltid köra ditt eget race och gör det som känns bäst för dig, det är det som fått dig att nå dit du är idag, och det är det som kommer att pusha dig mot dina drömmar i framtiden. Lycka till med allt !

   Reply
  • Angelica, jag känner inte dig men från vad jag har sett på din blogg så verkar du vara en helt fantastisk människa som är både omtänksam, vacker, rolig e.t.c. Jag hoppas att du kommer komma ur din depression fort, för du förtjänar att vara lycklig! Jag har själv varit deprimerad till och från i mitt liv, vilket beror mycket på all press som sätts på dagens ungdomar, i allt från skola till utseende.
   Jag älskar dig och din blogg jättemycket!
   Kämpa på! Du ska se att vad du än går igenom så kommer allting ordna sig till slut!

   Reply
  • Nu känner jag ju inte dig personligen, utan jag vet bara om den Angelica som skriver här, men du ska veta att du verkligen förtjänar att tänka på dig själv och göra dig själv lycklig, för även om du inte skriver så personliga inlägg så märks det ju hur tydligt som helst att du är en riktigt härlig och omtänksam person, som jag tror att alla av oss läsare väldigt gärna skulle vilja ha som vän. Så du ska aldrig tvivla på dig själv, för du är guld rakt igenom. kram :)

   Reply
  • English please! :(

   Reply
  • Brukar besöka din blogg varje dag, men är inte så mycket för att kommentera. Ville bara säga att du verkar vara en fantastisk person, det har jag tyckt sen jag började läsa din blogg. Det är klart att man har undrat vad som har hänt när du har skrivit att du har varit ledsen eller mått dåligt. Men… Det är då man måste visa respekt. Alla går igenom tuffa tider och jag förstår att du inte vill dela med dig till alla bloggläsare. Det är liksom, väldigt starkt att ens VÅGA göra det! Shit… Inspireras så mycket av dig, du verkar vara så härlig som person! Fick tårar i ögonen när jag läste dethär inlägget, det var väldigt fint och jag tror nog att alla känner igen sig. Jag förstår dig, det gör så förbannat, jävla, cp ont i hjärtat och magen!! Man vet typ inte vars man ska ta vägen. Men tillslut så… Det blir bättre, faktiskt. Även om det känns omöjligt ibland. Tänk på alla nära vänner och alla fina kommentarer när du känner dig ledsen. Du ska läsa kommentarerna och ta åt dig! Du ska vara stolt över dig själv!!! :):)

   Önskar dig det bästa, hejar på dig!

   Kraaaaam <3 <3

   Reply
  • Du har en så otroligt inspirerande blogg så du behöver inte skriva ut allt du känner, tänker eller hur din livssituation är. Att du bara skrev inlägget gör dig till en sån stark person så du anar inte! Vi alla genomlider väl någon typ av depression, eller nedstämdhet. Vi alla läser är nog med dig i kampen, det är i allafall jag.

   Hoppas du kan komma lite mer till Linköping, ha en läsarträff kanske? Linköping saknar en modedriven tjej kan jag säga!

   / Tanneforsbrud

   Reply
  • Du är grym tjejen! Din blogg är helt enkelt bäst.
   Lots of love

   Reply
  • We love you!!!!!!! Don’t forget that. XOXOXOXOX puss o kram thinking of you

   Reply
  • Jättebra inlägg! Älskar bloggare som vågar skriva vad som verkligen sker än de som bara målar upp en fasad av att allt är fint och underbart hela tiden för ingens liv är perfekt heeela tiden :) Starkt att du orkar blogga även när du mår dåligt!

   Vill också säga att du är otroligt vacker och din blogg är en av de absolut bästa! Kram

   Reply
  • Du är fantastiskt Angelica, glöm aldrig det!

   Reply
  • <3

   Reply
  • Jag läser din blogg kontinuerligt och har ju märkt att du mått dåligt i perioder.. Det lyser igenom. Men enligt mig så skulle du aldrig ha behövt “förklara dig” eller “ursäkta” dig. Jag tycker dock att det är väldigt modigt av dig, och tror att i och med att du nu gjort det, tagit ett kliv framåt i ditt liv! Heja dig! :) STOR kram!

   Reply
  • <3!

   Reply
  • Du är stark.

   Reply
  • Tusen takk for at du deler dette med oss! Du er helt fantastisk<3
   Har opplevd noe lignende selv nylig, og det gjør så jævlig vondt. Men jeg vet at det blir bedre til slutt. Man lærer seg å leve med det, og fokusere på seg selv for en stund.
   Man finner alltids noen som elsker deg for den du er, og da vet man at alt man har vært igjennom var verdt det!

   Reply
  • Ååå finaste du, jag skickar många styrkekramar till dig… skönt att höra dock att du nu börjar finna lyckan igen. Jag hittade din blogg för ca två månader sen och jag bara älskar den. Du ger mig så mycket inspiration och dina bilder är ljuvliga på alla sätt och vis. Dock har det blivit ett kostsamt äventyr, för många av plaggen du visat har jag bara varit tvungen att investera i för egen del =) Tack ljuvliga du för att DU finns här i etern, det får mig att må bra. Stor kram.

   Reply
  • Du är helt fantastisk! Att Du är så stark och delar med dig av detta är helt otroligt.
   Att även lyckats arbeta så otroligt hårt som du gjort och gör, driva en blogg exemplariskt och även arbeta med projekt runt om under hela denna tid är helt ofattbart – DU bevisar att du klarar allt. Runt omkring dig finns en värld som bryr sig & stöttar dig. Fortsätt framåt och sätt alltid dig främst. Du är som sagt, helt fantastisk <3

   Reply
  • Angelica du skall inte behöva förklara dig för att du vill hålla ditt privatliv för dig själv. Precis som du sa, så är du bara en vanlig människa och vi gillar din blogg trots att du “bara” skriver om mode och lite annat smått och gott. Stå på dig.

   Det finns inga ord som kan läka en hjärtesorg men vill bara få dig att förstå att du verkar vara en underbart fin människa som jag hade bevarat närmast hjärtat om jag kände dig. Vi alla möter motgångar här i livet. Vissa stora, vissa små. Men jag är helt säker på att du kommer att klara det du går igenom. Allting löser sig till slut. Men man kan inte alltid vara stark. Det är ok att känna sig svag emellanåt.

   Stor kram till dig fina Angelica

   Reply
  • MASSA styrkekramar till dig fina Angelica!!! <3 <3333
   Nu blir det ljusare tider för dig <3
   Kram till dig <333

   Reply
  • “Everything Will be okey in the end.
   If its not okej, its not the end”

   Ett litet citat, som stämmer till 100 %
   Styrkekramar till dig <3 Jag VET att du klarar att gå igenom detta, fina och bästa Angelica<34

   Reply
  • Jag relaterar något enormt till detta inlägg, såpass mycket att det känns som att det är jag som har skrivit det. Vad som än händer – glöm inte att du inte är ensam. Blir så glad av att alla kommentarer i detta inlägg är positiva, det värmer mitt hjärta. Du är fantastisk!

   Reply
  • Känner igen mig såväl i det du skrev. Går igenom samma skit nämligen.

   Du är stark! <3
   Stor kram till dig.

   Reply
  • Tack för att du dela med dig! :)

   Reply
  • Åh fina du. Det du skriver är verkligen jättefint, och jag tror att många kan känna igen sig i detta, tyvärr är depression mer eller mindre än folksjukdom. Jag har själv lidit av depression sedan flera år tillbaka och jag förstår hur jobbigt det är. Det är självklart att man inte kan uppdatera konstant om man mår dåligt, är man sjuk ska man inte behöva jobba mer än man orkar! Jag blir jätteglad när du säger att du ska försöka ta dig igenom det här, jag tror att det ger många styrka att göra detsamma. Det kan låta klyschigt, men bara man har bestämt sig har man gjort halva jobbet.

   Depression är svårt, det kan man inte förneka. Det är viktigt att acceptera och förstå att det faktiskt är en sjukdom som alla andra, och att det inte är ens eget fel. Jag kan verkligen rekommendera medicinering, efter flera år utan någon synlig förbättring fick jag äntligen prova detta och det ångrar jag inte. Det är självklart ingen mirakelmedicin, man kan behöva prova sig fram innan man hittar rätt, och det tar inte bort all ångest, men för mig gjorde det att dagarna blev uthärdliga. Det har varit värt väldigt mycket, det är fortfarande FRUKTANSVÄRT ibland, men för det mesta klarar jag mig igenom dagarna på ett eller annat sätt.

   Nu skrev jag väldigt långt, jag känner dig inte ens, men jag ville på något sätt förmedla att du inte är ensam i det här. Jag ville förmedla att det är någonting som man med all rätt ska ta på allvar, och inte skylla på sig själv! Det är svårt, och jag har själv svårt att tro på allt jag skriver nu, men jag förstår den där meningslösheten, den där känslan av att ingenting är kul längre.

   Detta var inte ett dugg sammanhängande, men jag hoppas att du förstår vad jag menar. Jag tror på dig!

   Reply
  • Du är en så otroligt stark och inspirerande kvinna Angelica! Tycker det är modigt av dig att dela med trots alla dumma kommentarer som du får. Vet att det är lättare sagt än gjort men strunta i de och var bara dig själv. Helt underbar blogg du har med vackra bilder varje dag, du lägger ned så mycket tid och kreativitet som verkligen bevisar att du är passionerad för det du gör.

   Outfiterna som du lägger upp gör bara att man vill springa till garderoben och försöka matcha ihop något liknande!

   Tror på dig! Du klarar det! Efter regn kommer solsken right? :)

   Reply
  • r

   Reply
  • Du är en så stor förebild för mig och det som du skrev var väldigt starkt av dig. Jag fattar inte hur människor kan skriva såna saker. Alla vill ju inte dela med sig av sitt privatliv och jag slår vad om att de inte hade gjort det om de hade haft en så stor blogg som du har. Du är så vacker att man bara tappar andan, din stil är sjukt snygg och du inspirerar väldigt många. Du är underbar!

   Reply
  • Du är en stor förebild och helt fantastisk! Kram

   Reply
  • This really touched me. Keep your head up high girl, you’re amazing. You seem like a loveable person and you are the most beautiful girl! Respect for pouring your heart out, you are a big inspiration!
   And also; I think it’s cool that you don’t have a personal blog, i really really understand why you want to keep your personal life and the blog apart. But thx for this post, i really admire you.

   Big hugs and kisses from Denmark!

   Reply
  • Fina fina Angelica. Vet inte enns vart jag ska börja. Att livet kan vara så svårt…

   Du är en stor inspiration för mig. Inte bara för att du har världens grymmaste stil, eller för att du är sjukt vacker, utan för att DU, min kära, DU, har ett hjärta av guld. Jag har träffat dig två gånger, ena gången på Way Out West, och andra på din Loppis här om månaden. Båda gångerna har jag verkligen känt att du är en sådan härlig människa. Du vill alla väl, pratar och försöker få tid att göra alla glada. Ställer upp på bilder och kramas. Tror inte att folk förstår riktigt hur omtänksam du är.

   Är så glad att du skrev ut detta på din blogg. Sitter här med tårar i ögonen. Ingen ska behöva gå igenom sånt här. Det är så orättvist. Anledningen till att det är extra känsligt för mig är för att jag själv nu sedan ett och ett halvt år tillbaks vart inne i en väldigt djup depression. Tyvärr har det gått så långt att jag har fått ligga inne på sjukhus flera gånger på grund av mina tankar och handlingar. Den här perioden har vart så himla tuff för mig, och jag kan säga att jag inte har haft så många vid min sida. Jag hade inget hopp. Som tur är så mår jag mycket bättre idag. Men som du skriver, det är fortfarande som ett öppet sår. Det kan börja blöda när som hellst.

   Det känns så himla bra att jag inte är ensam om att må dåligt. Att en sådan underbar, duktig, smart och fin person som du mår dåligt, det ger mig hopp om att livet faktiskt kan bli bättre. Och att man inte behöver vara en dålig person bara för att man mår dåligt, vilket jag trott om mig själv hela tiden.

   Vet att det säkert är det sista du skulle göra, men, om du känner att du vill prata, diskutera, fråga nått eller berätta mer om dig så får du jätte gärna mejla mig (eillom-mollie@hotmail.com). Vi är starkare tillsammans.

   Sist, så vill jag att du ska veta att du inte är ensam. Vi finns här för dig, allihoppa. Jag finns här. Du är en sån stark tjej. Är så stolt över dig. Över allt du gör. Över att du enns orkar hålla uppe sveriges största och bästa modeblogg.

   Ta hand om dig nu Angelica. Du är så bra. Bamsekram

   Reply
  • Tack för att du är du!

   Reply
  • var tvungen att skriva nagot nar jag sag detta inlagg, aven om jag ser att du har over 200 foljare som stodjer dig, inspirerars av dig och vill dig gott.. Synd att sana manniskor inte har nagot battre for sig an att hacka pa andra..
   Jag laser din blogg ofta och tycker att du ar en valdigt vacker och en kvinna med en sjalvsaker stil som utsrtralar skonhet och power!
   du har kommit langt, lat aldrig nagon fa dig att tvivla pa dig sjalv!
   ha det bast :)

   Reply
  • Jeg følte en trang til å kommentere når jeg leste dette innlegget ditt. Du er en sånn stor inspirasjonskilde, og jeg beundrer deg så utrolig mye. Jeg har full forståelse for at du ønsker ett privatliv, og har aldri tenkt tanken om at du er upersonlig av den grunn. Vi ser alle hvor fin du er på utsiden, men jeg har ett inntrykk om at du er minst like vakker på innsiden også. I løpet av livet er man ofte tvungen til å gå tunge veier, det kan være hardt, slitsomt og man kan miste motet på veien. Alt føles som ett ork, og man har mest lyst å gi opp. Er det ikke rart hvordan “fighteren” i oss våkner til da, man reiser seg opp, begynner å gå igjenn og plutselig kan man se enden på veien? Jeg tenker ofte på hvilken følelse jeg har etter en hard treningsøkt, det var ett jækla ork mens jeg holdt på, men etterpå har man den beste følelsen. Den følelsen holder jeg tak i, gir meg mot og lysten til å gå på neste treningsøkt, og det er den følelsen vi må holde tak i når vi endelig har fullført de tunge veiene vi møter på i livet også. For den dukker opp da også. Du kommer sterkere ut av det, og ikke minst har du lært mye om deg selv på veien. Ta vare på det, og stå på. Ta tak i de hendene som ønsker å hjelpe deg på veien, vakre vakre deg.

   Reply
  • Sötaste Angelica, jag vet exakt hur du känner. Efter att ha varit tillsammans med min förra detta i 5 år tog förhållandet plötsligt slut. Trots det har vi under två år efter uppbrottet fortfarande haft kontakt och träffats. Jag vet hur extremt dåligt man kan må vissa dagar, att man inte ens vill möta världen. Jag har också försökt att resa en del för att glömma, men det har inte gått så jättebra. Kämpa på! Och bry dig inte om de elaka kommentarerna. Du är starkare än du tror ;) För vad det är värt, så älskar jag att din blogg handlar om mode.

   Reply
  • så otroligt inspirerande är du! + så sjukligt snygg och cool. du äger

   Reply
  • Åh vad fint skrivet och blev samtidigt lite förstörd på något sätt eftersom att jag förstod dig jättemycket. Vill bara säga att du är otroligt vacker och unik. Ibland måste man gå upp för de jobbiga trapporna men i slutändan blir allting så mycket lättare och då kommer man fort ner från de jobbiga trapporna. Jag önskar dig all lycka i livet! Kram

   Reply
  • DU är en så otroligt inspererande människa! Att DU kämpar, trots att det ibland känns hopplöst, är en stor inspiration för otroligt många. DU är alltid så positiv utåt och DU sprider så himla mycket glädje. DU är fantastisk, no matter what.

   Reply
  • Skönt att läsa att det går åt rätt håll! Kämpa på! Jag har vart deprimerad i snart 1 år. för ett årsedan åkte mitt X till Afghanistan med känstgöring inom militären och var borta juni-december. Under den tiden var han hemma två veckor under sommaren och en vecka på hösten. Han kunde inte ringa varje dag, vi hördes kanske max 2 gånger/veckan och när han kom hem va han inte riktigt som han brukade och “sket i allt”. Vi började träffas igen i februari i år och allt kändes jättebra tills för några veckor sedan då allt braka samman igen. Vet inte riktigt hur jag ska orka. Känenr igen mig så i det du skriver! Hoppas verkligen det ljusnar för mig också snart, men svårt att se. Får njuta av studenten och allt kul nu. Kram!

   Reply
  • Kärlek till dig! Alla har det svårt men få vågar tala om det. XO

   Reply
  • Brukar inte kommentera bloggar. Men my god vad strongt av dig att dela med dig av något sånt! “you can be the ripest juiciest peach in the world and there will still be somebody who hates peaches” tänk på det när du läser dumma kommentarer ;)
   STAY STRONG, lots of love to you!

   Reply
  • HEJ! du kommer antagligen inte se detta men men….. Jag har vart en av dem som har tyckt din blogg blivit opersonlig på det sista, jag har aldrig skrivit kommentarer om det för det anser jag är väldigt onödigt men jag ville säga att det är väldigt skönt att nu förstå varför detta har skett och jag har insett att man dömer bloggare alldeles för hårt då vi läsare tror att vi har insyn till allt som händer i en bloggares liv vilket inte är fallet!
   Ha det super och fortsätt lev livet! haha

   Reply
  • Du är så jäkla bra!

   Reply
  • Du är en så fantastiskt fin och härlig människa! Du är alltid lika trevlig när man träffar dig och du är så genuint ödmjuk mot alla. Tro på dig själv och försök hitta ljuspunkterna, det kommer absolut att bli bra tillslut :) Styrkekramar!

   Reply
  • Tillåt dig själv att få ta plats och tid. Låt inte andras krav, behov och önskningar styra dig, för då tappar man lätt bort sig själv. Hoppas det blir bra och att du kan ta in livet igen.

   Reply
  • Så fruktansvärt stark av dig att berätta ändå något sånt personlig. Men sänder dig massvis av styrkekramar och allt löser sig i sin egen takt! Glöm inte vem du är, för du är en helt fantastiska människa och verkar omringas av underbara personer.
   Massa kärlek från mig!

   Reply
  • Hello Angelica, i’m french so i’m really sorry for the mispellings! I just wanted to say your blog is amazing. You’re an inspiration and you’re absolutely beautiful. I understand it’s hard to trust especially with strangers… so thank you for your sincerity! Take care of yourself, kiss from Paris!

   Reply
  • Stay strong girl!
   Jeg kender alt for godt til den situation, du står i. Det føles som om, det aldrig bliver bedre. Men det gør det! I dag har jeg det rigtig godt, har en sød kæreste og er generelt glad og lykkelig. Så man bliver stærkere og i stand til at blive bedre til at forholde sig til de ting, som man bliver presset af eller som udløser tingene.
   Btw, fantastisk blog du har! Jeg har først lige opdaget den i dag, wow, så flotte billeder og hvor har du god stil :)

   Reply