Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:01 | May 24, 2013

  Cause she has flowers in her hair

  Sneak Peek

  Det är en vagel har jag fått konstaterat för mig. Jävar vad ont dom gör!! Har aldrig haft en innan nämligen.. Nu har jag iallafall fått något som jag ska droppa i ögonen varje morgon och kväll. PAIN! haha. Jag är värdelös på att droppa ögondroppar  med, blundar ju typ med ögonen varenda gång jag håller på.. haha, ni ska se mig hur ful jag ser ut när jag försöker!
  Nu är det förresten bestämt att jag ska ha ett litet event med D.N.A i Skövde! Hur kul? Åh jag hoppas att många av er kommer, för det skulle bli så attans kul att få träffa er :) Och få kramas lite med er!
  Exakt datum kommer senare, men de lutar åt den 1:e Juni. Det är ju snart för tusan!
  Nej nu ska jag sluta babbla här och börja röra mig för att möta upp My.

  It’s a sty.. Fuck they hurt!! I have never had one before .. Now I have atleast got something that I’ll drip into my eye each morning and evening. Pain! haha. I’m useless at that drip eye drops, I close my eyes every time I try to do it .. haha, you should see me now how ugly I look when I’m trying to do it!
  Now it is by the way decided that I should have a small event with DNA in Skövde! How fun? Oh I hope many of you will come, because it would be so damn fun to meet you :) And give you a hug !
  Exact dates will come later, but I think it’s going to be on the 1st of June. It’s soon!
  No, now I’ll stop babbling here and start to go to meet up My.


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Cause she has flowers in her hair”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ser ut att vara jätte fiiiint!<3 Ha en bra dag angelica;D

   Reply
  • himla fin färgkombination!!! <3

   Reply
  • gorgeous! i used to not be able to put anything in my eyes as well, but it changed when i started using contact lenses. you’ll get used to the eye drops pretty quickly!

   Reply
  • men åhh så fint!

   Reply
  • Hva heter fargen du har på håret nå? Perfeksjon!

   Reply
  • Jag hade velat träffa dig nu när jag ändå är i Stockholm..

   Reply
  • Åh, det där ser superfint ut! Usch ja, har haft en vagel en gång, det är verkligen hemskt!

   Reply
  • Åhh vad kul att det blev av! Vill verkligen träffa dig!! Ses i sommar:)

   Reply
  • Ja vaaaad kul:)

   Reply
  • Då kommer jag, det vore KUL!

   Reply
  • åh kul att du ska till skövde :) min gamla hemstad!

   http://glossfashion.com/josefineg/

   Reply
  • Looks perfect and I am waiting for more pics. Have a great day.

   http://www.fashiondenis.com/

   Reply
  • Hej Angelica. Jag vill inte alls göra dig orolig men jag har haft samma problem som dig med vaglar och jag vet hur ont det gör. Jag har också haft den där ögondroppen men den är inte alls så himla effektiv. Ett tips jag har är att skölja ögat i en kopp eller något i ljummet vatten, helst blinka i det. Sen kan du ta på ögondroppen!
   Första gången jag fick min vagel så gav den inte med sig, jag fick lov att operera bort den och det kan jag säga… var det värsta jag gjort i hela mitt liv, då de inte kunde bedöva helt och hållet. Men du behöver ju absolut inte drabbas lika hårt som jag gjorde! :)

   Hoppas du har en fortsatt bra dag. Du är finaste bloggaren, kram

   Reply
  • Smukkeste <3

   http://mmonicamichela.blogspot.dk/

   Reply
  • Då kommer jag!

   Reply
  • Underbara färger! Ta hand om dig finaste, finaste du.<3

   Reply
  • älskar färgerna! :D

   Reply
  • Im 100% sure I saw you in Barcelona on Wednesday. You did not tell anyone you were there. Why?

   Reply
  • Hahaha, så rolig du är! Lycka till med ögonen :-)

   Reply
  • I’m a huge fan of your blog, you are just amazing! Can’t believe enyone can be so good at putting clothes together, you are incredible!

   http://the-simple-way.blogspot.dk/

   Reply
  • Prova att lägga en droppe i ögats nedre del. Det lägger sig då i den “fickan” och när du blinkar så sprids den ut i ögat! ;)

   Reply
  • Åh vad härligt! Min favorit butik :) vi ses där!! :)

   Reply
  • Ville bara tipsa om att så fort jag känner av en vagel som verkar vara på gång. Så baddar jag med en bomullstuss som jag haft i varmt vatten. Försvinner över natten efter det. fantastiskt. Har inte läst tidigare kommentarer, Kanske någon annan redan skrivit detta :P

   Reply
  • chic!

   Reply
  • DNA i Skövde är GRYMT! Blir lite ledsen nu när jag har flyttat från Skövde och du kommer på besök..

   Reply
  • Riktigt snyggt!

   Vart kommer nagellacket ifrån?

   Reply
  • Hej Angelica!

   Älskar nagellacket, märke och färg?

   Kram // Veronica

   Reply
  • Hva slags neglelakk bruker du? Elsker fargen! :)

   Reply