Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:33 | May 24, 2013

  White snakes

  Yesterdays outfit/Skirt from Dannika Zen, Desordre/Top from Gina Tricot/Jacket from Mango/Shoes from Zara/Bag from Zara/Ring from Angelica Blick for Nelly Trend/

  Vadtusan.. Igår när vi skulle ta dessa bilder så började det spöregna. Fan! Och bilderna känns på något sätt inte rättvisa mot outfiten jag hade på mig.Men men, idag är det en ny dag. Och jag känner mig på något sätt lättad och som att ett par kilo tagits bort från mina axlar!
  Detta ska bli en bra dag, det har jag bestämt mig för – trots att den började en aning “dåligt”.
  Haha, vaknade upp och kände hur ont mitt ögonlock gjorde. Så jag gick upp, kollade mig i spegeln endast för att mötas av Quasimodo i speglen! haha! Nejvars, så farligt är det inte.. men NÅGOT konstigt har hänt med mitt ena ögonlock! Det är helt uppsvullet och gör skitont.. en vagel kanske? Det är rött och uppsvullet och gör bajsont.
  Aja, dagen bjuder iallafall på sol och 17 grader och det gillas starkt. Jag ska först ha lite mysig picknick med My i Vitabergsparken. Vi ska köpa med oss god mat, färska bär och något gott att dricka :) Man kanske kan passa på att slänga på sig sin bikini under kläderna ifall det skulle bli riktigt varmt.. vad tror ni? Jag har fasiken bara suttit i solen en enda gång hitills.
  På kvällen ska jag träffa min älskade Ingrid :) Mitt lilla lyckopiller!
  På tal om något helt annat : Jag köpte mig två sjukt snygga köksstolar igår och en superfin lampa till köket. Hittade en riktigt fin inredningsbutik som jag mest sprang in på för att bara kolla.. och så vart det tre stora köp! Så nöjd!

  Damn.. It started raining when we took these pictures. Damn! And the pictures doesn’t make the outfit justice.Anyway, It’s a new day. And I feel somehow relieved and like a couple of pounds have been removed from my shoulders!
  This should be a good day, I’ve decided that – even though it started a little “bad”.
  Haha, I woke up and felt pain on my eyelid. So I got up, looked in the mirror only to be greeted by Quasimodo in the mirror! haha! No, It’s not that bad .. but SOMETHING strange has happened to one of my eyelids! It’s quite swollen and painful .. perhaps a sty? It’s red and swollen and hurts a bit.
  Anyway, the day offers atleast sunshine and 17 degrees and that’s highly liked. I will first have a cozy picnic with My in Vitabergsparken. We will buy us good food, fresh berries and a some drinks :) Maybe I’ll take the opportunity to throw on my bikini under my clothes if it would get really hot .. what do you think? I have just sat in the sun only once so far.
  In the evening I’ll meetup with my beloved Ingrid :) My little happy pill!
  Speaking of something completely different: I bought two amazing kitchen chairs yesterday and a lamp to the kitchen. Found a really nice decor store that I ran into, mostly to just check it out .. and I went out the store with three great purchases! So happy!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “White snakes”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här