Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:07 | May 25, 2013

  Frozen Yoghurt


  Pictures from today

  Vilken skön dag de varit! Bortsett från baksmällan från helvetet dvs.. Började med häng i solen i Vitabergsparken tillsammans med Petra och Maja. Jag slängde i mig världens störrsta pizza, för det kände jag att jag var riktigt värd! Vi läg där och snacka om livet i kanske två timmar innan vi bestämde oss för att dra in till stan för att kika lite i butikerna. Så har ni sett en fett sliten tjej med glajjor inomhus pga min fina vagel så var det jag, haha! Slutade iallafall med att vi käkade yoghurtsglass på det nyöppnade stället på Grev Turegatan – MUMS!!
  Tanken var väl att jag skulle göra något skoj denna lördag men eftersom jag var ute igår så känner jag för att ha myskväll hemma istället :) Ska nog köpa lite färsk frukt och kura upp framför en bra rulle!

  What a great day it’s been! Apart from the hangover from hell .. Started by hanging out in the sun in Vitabergsparken along with Petra and Maja. I ate a pizza, because I felt that I was really worth it! We just talked about life in maybe two hours before we decided to go in to town to look a bit in the stores. So have you seen a shabby girl with shades worn indoors because of my nice sty, it was me haha! We ended up eating yogurt ice cream at the newly opened Icecream bar at Greveturegatan – YUMMIE!
  The idea was that I would do something fun this Saturday but since I was out yesterday, I feel for having just a cozy evening home instead :) I think I’ll buy some fresh fruit and snuggling up in front of a good movie!


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Frozen Yoghurt”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här