Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:14 | May 25, 2013

  Green Garden

  Yesterdays outfit/Top from Zara/Shoes from Zara/Shades from H&M/Shorts from Zara/Bag from H&M/

  Oj, bara massa H&M och Zara! Gårkvällen blev inte riktigt som jag och Ingrid tänkt oss från början utan vi hänkade med Kenza och Shiva hem till deras kompis och grillade på deras innergård – Skitmysigt! Framåt kvällen sen så fortsatte vi ut och dansade och hade sjukt kul! Men idag mår jag som jag förtjänar kan jag ju lova.. fyfan. Skulle behöva en pizza för att bli människa igen, haha.
  Nej ni, jag ska försöka pallra mig upp från sängen ( Ja, jag ligger fortfarande i sängen trots att klockan är närmare 12.oo haha. Jag får ångest av att titta ut och inse att vädret är fantastiskt). Är sugen på att packa ner filten, lite god mat och en bok och sticka till vitabergsparken och lägga mig en stund. Kan hända, kan hända!

  Oops, just a lot of H & M and Zara! Yesterday didn’t really turned out as Ingrid and I had planned from the beginning but we went with Kenza and Shiva home to their friend and had a barbeque in their courtyard – So Cosy! Towards the evening, we all went out and we danced and had so much fun! But today I feel the way that I deserve, I can promise you that .. I would need a pizza to be human again, haha​​.
  No you, I’ll try get out of bed now (yes, I’m still in bed even though the clock is almost 12.oo haha. I get anxious to look out and see that the weather is fantastic). Maybe I’ll pack my blanket, bring some good food and a book and go to Vitabergsparken to lay in the park for a while. Could happen, could happen!


  43 kommentarer  43 kommentarer om “Green Garden”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här