Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 01:07 | May 26, 2013

  Black Leather

  Sneak peek

  Ni anar nog inte hur mycket jag njutit av att “bara vara” ikväll! Ni vet när man är riktigt trött och inte känner för att göra något, och bara slappar i sängen under täcket, framför en bra film med massa god mat till? SÅ har jag haft det och de har varit sjukt skönt!! Skulle egentligen behövt ta tag i hundra saker, städa hemma och packa upp lite saker – men icke! Jag ska tillåta mig själv en liten sovmorgon imorgon med. Det är ju för tusan Söndag! Vad har ni gjort för något ikväll? Nej nu ska jag fortsätta med filmen innan jag släcker ner och ska sova.

  You have no idea how much I enjoyed “just being” tonight! You know when you’re really tired and don’t feel like doing anything, and just lounging in bed under the covers, in front of a good movie with a lot of good food? SO, I’ve have had it tonight and it’s been so nice! I really needed to take hold of a hundred things, cleaning my home and pack up some things – but no! I’ll allow myself a little lie-in tomorrow as well. It’s Sunday! What have you done tonight? No, now I’ll continue with the film before I go to sleep.


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Black Leather”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här