Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:18 | May 28, 2013

  Peace&Love – Inställt

  Pictures from Peace&Love trough the years

  Vaknade imorse av ett sms av Maja där det stod ” OMG, Peace&Love går i konkurs och ställer in!”.
  Först tänkte jag ” Jättekul att skoja om Maja..” men när jag sen skickar ett sms, så bekräftar hon att Peace&Love gått i konkurs.
  Jag går in på Facebook och kollar. Och mycket riktigt, Peace and Love har ställts in.
  Jag skulle inte åka till Peace&Love i år, men jag kan endå inte låta bli att faktiskt bli ledsen över detta besked.
  För mig är Peace&Love en stor del av mina tonår och en festival jag besökt 4 år i rad.. Jag har så fruktansvärt FANTASTISKA och roliga minnen därifrån! Aldrig någonsin skulle jag kunna tänka mig att festivalen som varje år steg i antalet besökare ( 45.000 besökare i sommras ) helt plötsligt bara kulle sälja 9000 biljetter och gå i konkurs. Verkligen inte nu iallafall!
  Det kommer kännas konstigt att veta att de där fotbollsplanerna står tomma i år och att man inte får höra musikens dundrande genom Borlänges gator.
  Jag har haft fyra helt otroliga år på Peace&Love och de är den bästa festivalen jag varit på hittills.
  Nu skriver jag som om att en person dött! Nej, men det känns så jäkla lustigt. När man upplevt så mycket där..
  Är det några av er som vart där mycket? Eller som kanske skulle dit i år?

  Woke up this morning to a text by Maja that said “OMG, Peace & Love go bankrupt and the festival is off”.
  At first I thought “Funny to joke about Maja ..” but when I then send a text message, she confirmed that Peace & Love gone bankrupt.
  I got onto Facebook and checked. And indeed, Peace and Love has been set.
  I wasn’t going to Peace and Love this year, but I can’t help but to actually be sad about this news.
  For me, Peace & Love is a big part of my teenage years and a festival I visited 4 years in a row .. I’ts been SO AMAZING and I have so much fun memories from there! Never could I imagine that the festival that every year step in the number of visitors (45,000 visitors last summer) suddenly only would sell 9000 tickets and go bankrupt. Certainly not now anyway!
  It will feel strange to know that the football fields will be empty this year and that you won’t hear the music pounding through Borlänges streets.
  I have had four incredible years at Peace & Love and it’s the best festival I have been to so far.
  Now it sounds like a person have died when I’m writing! No, but it feels so damn wierd. When I’ve experienced so much there ..
  Are there any of you who have been there a lot? Or who might would have been there this year?


  37 kommentarer  37 kommentarer om “Peace&Love – Inställt”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det är en sorgsen dag för mig med! Har varit på peace tre gånger. Många minnen som jag aldrig kommer glömma!

   Reply
  • Det känns som att min hemstad precis dog. Så jäkla hemskt, men också så fint att man har så fantastiska minnen från festivalen. Dessutom helt galet roligt att få träffa dig förra året, så jag är trots detta otroligt lycklig över det som varit!

   Reply
  • Jag har självklart många minnen från denna fantastiska festival. Jag bor också nämligen i Borlänge och peaceandlove har blivit som stor grej att göra varje sommar. Så fort festivalen är över längtar man redan till nästa år. Det är någon slags stor kärlek för denna festival som ej går att beskriva. Dessutom så känns det som att hela Borlänge håller en tyst minut som håller på i evigheter. Borlänge känns som svart just nu..

   Reply
  • Jag skulle åka dit i åt för första gången! Jag har hört hur bra det ska vara och hur många minnen man skapar och nu så får jag inte själv uppleva det :( jag är såååå sjukt ledsen och besviken att jag inte vet vad jag ska ta mig till, min sommar förstördes typ nyss :((

   Reply
  • Jag skulle på Peace and love för första gången för att uppleva allt det där som alla pratar om. Min allra första festival, bara några veckor efter studenten med världens bästa vänner. Nu sitter jag här med gråten i halsen och sommardrömmarna krossade. Det var det ENDA jag skulle göra utom jobbet, nu får vi kanske inte ens pengarna tillbaka.

   Är otroligt avundsjuk på er som har era minnen kvar.

   Tack för en fin blogg <3

   Reply
  • min syrra skulle dit i år med alla sina kompisar.. dom har bokat och gjort allt klart! tycker så synd om henne och alla hennes kompisar!! enja (min syster) har tjatat och tjatat till att hon skulle åka till peace&love och till slut gick mina föräldrar på det och nu det här.. nnneeeejj

   Reply
  • Är i slutet av min utbildning här i Borlänge. Skriver det sista på examensjobbet och har länge tänk.. när detta är klart är det bara 2 veckor kvar till festivalen, då ska vi fira livet.
   Nu känns det bara som att.. ja, hemsk känsla.
   Skyller allt på de där himla tyskarna som la bråvallafestivalen samma helg. “What goes around, comes around!!!”

   Reply
  • Skulle dit i år, hade allt bokat och klart och lagt över 2500 på det. Skulle bli min första gång där med mina bästisar, lagom surt :(

   Reply
  • Alltid tråkigt med saker som läggs ner.. Hade de inte lagt ner Hultsfred me? Tror jag läste ngt om det.. Hoppas alla som betalat får sina $$ tillbaka iaf!

   Kika gärna in min blogg om mitt liv i New York! Växjötjejen som lämnade allt för kärleken & livet i USA!

   http://www.sohohousewife.com

   Ha en fin dag! <3

   Reply
  • Har längtat efter att få gå på p&l så länge jag kan minnas nu när de äntligen var min och så många andras tur så händer det här.. vi var ett gäng på 50 pers som köpt biljetter vi har även hyrt en buss fram och tillbaka. Tillsammans har vi spenderat 113 000 kr på att åka till vårt efterlängtade peace and love men de sket sig …. är förkrossad

   Reply
  • Har varit där exakt lika många gånger som du och P&L är något alldeles extra och fantastiskt. Jag håller med dig så hårt om att det känns jäkligt lustigt. Först var jag helinställd på att dra dit i år, sedan la jag ner det och för bara några dagar sedan hade jag och min pojkvän efter några glas vin bestämt att vi skulle dit i alla fall och dra med två favoriter. Så det var jäkligt surt, men “som tur är” hann vi inte köpa biljetter innan det här beskedet..

   Reply
  • Min syrra skulle ha åkt dit i år så hon är sjukt besviken. Jag blev förvånad att så lite biljetter hade sålts för jag trodde att alla åkte dit…typ iallafall. så är ledsen för hennes skulle kan man säga :)

   Reply
  • Jag skulle dit. Skitkul.

   Reply
  • Oh my you’re lean! It is such a shame your favorite festival went bankrupt, I hope you can find a good replacement!

   xx

   liquoriceandpumps.blogspot.com

   Reply
  • Peace and love har varit en väldigt stor del av sommaren för oss borlängebor (och för många många andra) så detta besked kom som en stor chock för många. Vi får helt enkelt hoppas på att om några år så kan dom öppna ännu en gång, och att P&Ls grunder och tankar med festivalen fortsätter vara en stor del av Borlängegatorna.

   Reply
  • sååå HIMLA tråkigt! jag hann aldrig åka dit :(

   http://glossfashion.com/josefineg/

   Reply
  • skulle dra mitt tredje P&L år, sparat mina vackra band sen gångerna innan och möts av detta. typ en fet käftsmäll! helt sjukt hur det bara kunde vara 9000 som köpte..

   Reply
  • Var där förra året och vet inte hur många meningar jag startat med “på peace and love…” i år! Så många underbara minnen! Skulle ha åkt i år också om jag inte gått och blivit fattig student! Sjukt tråkigt!

   Reply
  • seriously love these photos

   http://www.thefashionfraction.com
   http://www.thefashionfraction.com

   Reply
  • Det är tragiskt! Hela stan dog typ.
   Skulle ha blivit mitt 10:e år iår, får bli Bråvalla ist!

   Reply
  • Det är ju tråkigt att de gick i konkurs, hann aldrig att besöka p&l… Jag tror den dåliga försäljningen beror på att årets line-up inte var så värst spännande, om man jämför med t.ex. förra året (även om man inte gillar Rihanna som var den största akten, så är det ändå stort).
   Kan istället för P&L rekommendera bråvalla festivalen som har sitt första år i år och bjuder på artister såsom Green Day, Rammstein, Avicii, Dada life och Odd Future (även Frank Ocean)!

   Reply
  • Åhhh ser sjukt kul ut!<3 Synd att det gick i konkurs dock…

   Reply
  • wonderful capture!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Var mitt sjätte år i rad förra sommaren. Underbara minnen!

   Reply
  • Jag skulle som tur inte dit detta år men hade verkligen längtat efter att åka när jag fyllt 18 nästa sommar! Riktigt tråkigt! :(

   Reply
  • Ah what a shame, it looks so fun!

   http://www.beblacknblue.blogspot.co.uk
   http://www.beblacknblue.blogspot.co.uk

   Reply
  • hahah alltså, på 6:e bilden ser det verkligen ut som att du bara åh mm pussas med mig och hon andra bara euw, låt mig va x)

   tråkigt att det är inställt, jag hade inte tänkt gå på den som tur va *puh*
   inte tillräckligt mycket artister jag ville se

   Reply
  • Jag har aldrig varit på Peace&Love och hade inte tänkt gå heller eftersom jag jobbar hemma i Östergötland hela sommaren men jag bor och pluggar här i Borlänge sen i höstas och det är många av mina klasskompisar som blev riktigt ledsna och sa som du, att det var som att någon nära hade dött! Det är verkligen väldigt, väldigt tråkigt :/

   Reply
  • Kolla in bloggisen kompisar
   http://josefajjn.blogg.se/

   Reply
  • äsch, jag hann aldrig åka dit heller, men va tusan! Bråvallafestivalen då?? lär bli sjukt roligt, kom till norrkööööping istället :))

   Reply
  • Jag skulle dit med ett stort gäng kompisar. Vi har taggat som faaan i nästan ett halvår. Och så kommer detta. När jag såg mina bästa vänner så började tårarna forsa och vi kastade oss i varandras armar. Haha men detta var det ända som var planerat i sommar förutom jobb.. Och det värsta är att man är en fattig student så det är inte säkert att det blir något annat gjort denna sommar. Men men, that’s life, shit happens

   Reply
  • Gå på Bråvalla istället! :D

   Reply
  • Jag har varit där och har själv mycket minnen där! Men sen hade jag och min kompis tänkt gå också. Hon hade köpt biljetter åt oss och allt. Så det är en stor besvikelse.. håller med dig om att det är den bästa festivalen! Synd verkligen..

   Reply
  • Vad roligt att se att du hyllar P & L och att det också varit en viktig del av dina somrar! Är Borlängebo och har besökt festivalen så länge jag kan minnas. Det är verkligen något speciellt med festivalen, ingen annan lik. Hoppas den överlever och gör comeback! (Tog en bild med dig på p & l i somras, och du verkar vara en himla go tjej! )

   Reply
  • DU ER SÅ INDERLIG VAKKER!

   Reply
  • Jag skulle dit för första gången och köpte biljett i stort sett bara för att få se Paramore!

   Reply
  • Jag är uppvuxen i Borlänge och så länge jag kan minnas har festivalen alltid funnits där. Sparkat liv i staden. Jag har nästan alltid gått dit och det känns som en hemsk mardröm att min hemstad aldrig kommer bli så full med liv som den var. Det känns som att någon har dött. Men jag hoppas att det kommer något bra ur det här för Borlänge behöver den kärleken.

   Reply