Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:21 | May 28, 2013

  Red Stripes

  Sneak Peek

  Jag har sett dagsljus för första gången på tre dygn idag! Lyckades ta mig ut en kortis imorse på ca 45 minuter för att få lite luft, och nu 1 timma för att få i mig mat och fota dessa bilder.
  Jag är fortfarande hängig men känner mig mycket bättre. Så idag är sista dagen med KASS uppdatering. Men jag kan inte rå för att jag blir sjuk – och magsjuka är ju nästan det som är värst och mest utmattande att få/ha!
  Jag har legat helt utslagen, utan att knappt kunnat gå på toa i några dagar så jag hoppas ni har förtståelse för det.
  Men imorgon är jag på fötter igen och med vanlig och bra uppdatering :) Hela outfiten kommer upp senare ikväll!

  I have seen daylight for the first time in three days today! Managed to get out a short while this morning at about 45 minutes to get some air, and then 1 hour to get food and shoot these images.
  I’m still lethargic but I feel much better. So today is the last day with BAD update. But I can’t help that I’m sick – and stomach flu are almost the worst and most exhausting to get / have!
  I have been completely eliminated, barely able to walk to the bathroom for a few days so I hope you understand that.
  But tomorrow I’ll be on my feet again and with regular and good update :) The whole outfit will be up later tonight!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Red Stripes”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Oh, hopefully you’ll feel way better tomorrow!

   Reply
  • amazing accessories!

   monkeyshines
   http://monkeyshines-monkeyshines.blogspot.com/

   Reply
  • Skönt att du är på bättringsvägen! Man blir ju helt slut efter en sådan pärs,o man orkar ingenting. Köpt veckorevyn :-) …du är helt MAGISKT fin <3 Älskar din blogg o du är så jordnära! Krya på dig ordentligt o se till att bli frisk, Hälsan är viktigast o ska ALLTID komma först! Kramar

   Reply
  • hoppas du blir helt frisk snart!

   Reply
  • Klart vi har förståelse :D

   Reply
  • Ser verkligen grymt snyggt ut! Älskar den där skjortan :)

   Reply
  • Krya på dig, din arma stackare. Håller tummar och tår att du blir pigg snart igen!

   Reply
  • Så snyggt! Hoppas du mår bättre, magsjuka är inte kul.
   Jag har aldrig kommenterat på din blogg förut men efter att ha läst ditt personliga inlägg om depression kände jag att jag ville det. Men det var så många som skrev under det inlägget så jag skriver här i stället, i hopp att du kanske läser. Jag vill tacka dig för att du delar med dig av dina erfarenheter. Jag tycker det är bra att vara ärlig och det är starkt av dig att skriva om detta. Det är också väldigt bra för det visar att vi alla är människor. Det är så lätt att alla fastnar i tron om att livet är perfekt för alla framgångsrika bloggare, fotomodeller osv. Att du vågar skriva om depression kan hjälpa många andra att inse att de inte är ensamma. Vi går alla igenom jobbiga perioder. Min egen period har tyvärr varat väldigt länge. Har gått igenom och går igenom både ätstörningar, depression och andra sjukdomar. Så jag vet hur det är att må dåligt. Jag förstår dig, jag vet hur livet tappar gnistan vid en depression. För mig har räddningen varit mediciner och terapi och böcker. Utan det hade jag inte orkat fortsätta kämpa. Det är fortfarande svårt och jag har en lång väg att vandra. Det är aldrig lätt, det kommer svackor men man får försöka ta sig upp igen. HUr illa det än är. För mig finns det mycket tröst i att läsa. Finns 2 böcker som jag älskar “Själförsvar “av Igor Ardoris och Mindfulness av Charlotte Mandrup som jag kan rekomendera dig att läsa. De ger extra kraft och inspiration. Önskar dig allt gott. Kram <3

   Reply
  • Ser snyggt ut :-)

   Reply
  • Lika snyggt som alltid!! Men hur kan du vara så brun hela tiden? Solar du solarium, bus, eller är Du så lyckligt lottad att mina ben blir sådär bruna på direkten?!

   Reply
  • Svar: Tack du :) Jag varken solar solarium eller använder BUS. Jag har solat solarium 2 gånger sen Januari – en gång efter Afrika och sen nu en gång efter Costa Rica, men annars håller jag mig starkt borta från solarium. BUS hatar jag! Luktar illa, man ser orange ut och de blir fläckigt. Jag har turen att ha en mor och far med riktigt bra pigment som jag fått äran att ärva hehe :) Haft lite förtur nu med eftersom jag varit i Afrika i Januari och Costa Rica i Februari. Kram

   Reply
  • Nice shirt!

   http://www.Bangbangblond.com

   xxx

   Reply
  • Fasen vad snyggt!

   Reply
  • Fin du är i håret Angelica! Kan du inte visa hur du bär dig åt för att få de vackra lockarna? Är det med platttång eller locktång? Du nämnde i ett inlägg att du sparar ditt hår till en specifik frisyr! Vilken eller är det en hemliiiiis? :)

   Ta hand om dig och läser din blogg varje dag så klart!
   Kram Rebecca

   Reply
  • love the red stripes & denim shorts combo !

   http://hidinginheaven.blogspot.com/2013/05/the-one-with-beach-bag.html

   Reply